Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam polozila kod profesorice cindori..nauci jako dobro cijelu skriptu,netrebas po knjiziod koje stranice da počnem učiti na idučem roku je prof.cindori
netrebas zakon,ja nisam i na onom roku kad sam ja bila nije nista pitala iz zakona tako da... ali zato skriptu jako jako dobro!!!a zakon?
Poreze i tužbe jako dobro nauči. Na roku kad sam ja bila, inzistirala je baš na tome.a knjiga onaj dio o porezima i tužbe?
Ma ne, možeš to i iz skripte, pa ti onda ne treba dugo. Ali jako dobro nauči. A poreze iz knjige. Jer je dosta detaljno to pitala.znači to 6 poglavlje i skripta i tužbe iz knjige ili mi je važno da pogledam i građansko i koliko treba da se nauči?
Pa tužbe.. I sve ono kaj imaš u skripti iz građanskog dijela.a jel pita iz građanskog što?
a tko ispituje??utorak u 11 gornji grad soba 48/II
znam samo da je cindori bila, jel znaš tko ispituje sad na ovom drugom roku???dajte molim vas stavite pitanja tko je bio na ispitu...
PA mogla bi prof.Ofak... tko bi ih znao.znam samo da je cindori bila, jel znaš tko ispituje sad na ovom drugom roku???
da ona pita samo zakon,aj molim te ako saznaš da mi javiš kad je ispit ako ćeš ići ...PA mogla bi prof.Ofak... tko bi ih znao.
Ako je Ofak, onda treba samo zakon?
ispit je 19.9. u 12 h, Gliha ispituje, jel on strog?kaj pita?da ona pita samo zakon,aj molim te ako saznaš da mi javiš kad je ispit ako ćeš ići ...
hvala :laughing:
On više pita građanski dio, tužbe imisije al i onu skriptu, ma super mislim da je bolje nego oftak jer ona pita samo zakon, ej a gdje je ispit??ispit je 19.9. u 12 h, Gliha ispituje, jel on strog?kaj pita?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.