Osim ako znate da ćete dospjeti kod Glihe! Meni se čini da kod njega nitko ne pada.Za buduće generacije - ne odabirite ovaj izborni predmet osim ako stvarno želite dobrano zagrijati stolicu pri učenju.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Osim ako znate da ćete dospjeti kod Glihe! Meni se čini da kod njega nitko ne pada.Za buduće generacije - ne odabirite ovaj izborni predmet osim ako stvarno želite dobrano zagrijati stolicu pri učenju.
znači ostaju gliha, josipović i ofak...imaš u ovoj temi dosta pitanja za svakog od njih, a imaš i dosta vremena da se spremiš...od njih je najbolji gliha - 99,99% prolaz i možeš dobit i pet, ofakica teško pita - za dvojkicu se treba dobro pomučiti, a josipovićka - siguran pad. Sretno!ljudiiii, jel zna netko tko ce biti u 9. mj na okolisu? navodno je prof cindori trudna vec 7 mj i nece biti sigurno pred porod na ispitu((( smrc
a iz cega pita katedra gradanskog prava okolis??? samo knjiga ili i oni pitaju zakon? i kaj iz zakon? hvalaaznači ostaju gliha, josipović i ofak...imaš u ovoj temi dosta pitanja za svakog od njih, a imaš i dosta vremena da se spremiš...od njih je najbolji gliha - 99,99% prolaz i možeš dobit i pet, ofakica teško pita - za dvojkicu se treba dobro pomučiti, a josipovićka - siguran pad. Sretno!
ofaktko je sad na ispitu na prvom roku? ...hvala
ja sam nasla odgovore na ta pitanj ana netu guglala sam malo..pa probaj i ti..nemam vise skriptu iz policijskog u kojoj sam si to napisala jer kak sam polozila dala sam ju odmah decku koj je pao ispit kad je odgovarao iza mene...ispit je 20.9.u 12h,tmt3 soba 31/ll kat .e jesi ti možda išla na policijsko,ne znam odg na par pitanja pa tražim pomoć ak neko zna...pogranični,sezonski i međunarodni prijelaz granice...znam da nema veze sa ovim ispitom ali vrijedi pokušati.:laughing:
Slažem se u potpunosti sa kolegicom, za profesora Glihu samo pohvale, nas četiri po starom programu smo danas kod njega odgovarale, i sve smo prošle!!Dosta o Josipovićki, pričajmo malo o Glihi.![]()
Stvarno, to još nisam doživjela... Mrcvari te, mrcvari i mrcvari dok ne nađe barem neku sitnicu koju znaš - da ti može dati 2!!!
Ma mrak!
čestitke na prolazu! Možeš mi reci jel za njega dovoljno naučiti skriptu iz skriptarnice? I jel ta skripta zapravo skračena knjiga?Slažem se u potpunosti sa kolegicom, za profesora Glihu samo pohvale, nas četiri po starom programu smo danas kod njega odgovarale, i sve smo prošle!!
:happy:
on pita knjigu..zakon nije pital osim nacela (al ta nacela je 1 cura odgovarala iz knjige) i nije joj nist reko..ubiti taj gliha je fenomenalan!!! i kad ne znas bas nist on prica i pomaze..fakat odite na rok kod njega ako mozetečestitke na prolazu! Možeš mi reci jel za njega dovoljno naučiti skriptu iz skriptarnice? I jel ta skripta zapravo skračena knjiga?
za dekanski su prijave danas i sutra..danas je referada otvorena od 3 do 4 mislim..a sutra 1o do 12jel tko zna kad su prijave sad za ispit za 10 mj
hvala![]()
hvalaza dekanski su prijave danas i sutra..danas je referada otvorena od 3 do 4 mislim..a sutra 1o do 12
ispitni rok je drugi tjedan od pon.4.1o na dalje
ej može pitanje , jel treba učiti iz skripte ili i zakoni su jako bitni ???za dekanski su prijave danas i sutra..danas je referada otvorena od 3 do 4 mislim..a sutra 1o do 12
ispitni rok je drugi tjedan od pon.4.1o na dalje
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.