AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

bianca

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Za buduće generacije - ne odabirite ovaj izborni predmet osim ako stvarno želite dobrano zagrijati stolicu pri učenju.
Osim ako znate da ćete dospjeti kod Glihe! Meni se čini da kod njega nitko ne pada.

elvie

ljudiiii, jel zna netko tko ce biti u 9. mj na okolisu? navodno je prof cindori trudna vec 7 mj i nece biti sigurno pred porod na ispitu :(((( smrc

koki

ljudiiii, jel zna netko tko ce biti u 9. mj na okolisu? navodno je prof cindori trudna vec 7 mj i nece biti sigurno pred porod na ispitu :(((( smrc
znači ostaju gliha, josipović i ofak...imaš u ovoj temi dosta pitanja za svakog od njih, a imaš i dosta vremena da se spremiš...od njih je najbolji gliha - 99,99% prolaz i možeš dobit i pet, ofakica teško pita - za dvojkicu se treba dobro pomučiti, a josipovićka - siguran pad. Sretno!

bianca

ja mislim da je sad red na katedru finanacijskog prava i možda bi onda čak mogao ispitivati prof Mijatović (nekad je i on ispitivao).

ljudi, pitajte u referadi, to je najsigurnije.

elvie

ja ne vjerujem samo da profesori tolko ruse na tim izbornima..uzas..cula sam da ofak dosta pita za 2 i josipovicka da rusi..aagrrrrrrr
nadam se da bude mijatovic :)

elvie

znači ostaju gliha, josipović i ofak...imaš u ovoj temi dosta pitanja za svakog od njih, a imaš i dosta vremena da se spremiš...od njih je najbolji gliha - 99,99% prolaz i možeš dobit i pet, ofakica teško pita - za dvojkicu se treba dobro pomučiti, a josipovićka - siguran pad. Sretno!
a iz cega pita katedra gradanskog prava okolis??? samo knjiga ili i oni pitaju zakon? i kaj iz zakon? hvalaa

imedic

jel neko bio sad na roku?
ko je ispitivao i ko je na sljedecem roku...
i ak nije bed da neko stavi pitanja...

ŽELJKA

ispit je 20.9.u 12h,tmt3 soba 31/ll kat .e jesi ti možda išla na policijsko,ne znam odg na par pitanja pa tražim pomoć ak neko zna...pogranični,sezonski i međunarodni prijelaz granice...znam da nema veze sa ovim ispitom ali vrijedi pokušati.:laughing:

elvie

ispit je 20.9.u 12h,tmt3 soba 31/ll kat .e jesi ti možda išla na policijsko,ne znam odg na par pitanja pa tražim pomoć ak neko zna...pogranični,sezonski i međunarodni prijelaz granice...znam da nema veze sa ovim ispitom ali vrijedi pokušati.:laughing:
ja sam nasla odgovore na ta pitanj ana netu guglala sam malo..pa probaj i ti..nemam vise skriptu iz policijskog u kojoj sam si to napisala jer kak sam polozila dala sam ju odmah decku koj je pao ispit kad je odgovarao iza mene...

al ak se dobro sjecam sezonski je onaj koj pocne 1.4. i traje do 31.10 a ako su uskrsni praznici prije 1.4. onda pocnije tjedan dana prije praznika...tak nesto...

međunarodni-kolanje ljudi preko granice bilo hrv drzavljana bilo stranaca bilo drugih ljudi iz drugih drzava..tak nesto

a pogranicni on ti se odnosi na prelazak ljudi s odredenog podrucja rh preko granice i jos ima nekaj al se ne sjecam vise...

nadam se da sam okvirno pomogla da znas kaj traziti

anaya

Dosta o Josipovićki, pričajmo malo o Glihi. :)
Stvarno, to još nisam doživjela... Mrcvari te, mrcvari i mrcvari dok ne nađe barem neku sitnicu koju znaš - da ti može dati 2!!!

Ma mrak!
Slažem se u potpunosti sa kolegicom, za profesora Glihu samo pohvale, nas četiri po starom programu smo danas kod njega odgovarale, i sve smo prošle!!
:happy:

martex

Slažem se u potpunosti sa kolegicom, za profesora Glihu samo pohvale, nas četiri po starom programu smo danas kod njega odgovarale, i sve smo prošle!!
:happy:
čestitke na prolazu! Možeš mi reci jel za njega dovoljno naučiti skriptu iz skriptarnice? I jel ta skripta zapravo skračena knjiga?

elvie

čestitke na prolazu! Možeš mi reci jel za njega dovoljno naučiti skriptu iz skriptarnice? I jel ta skripta zapravo skračena knjiga?
on pita knjigu..zakon nije pital osim nacela (al ta nacela je 1 cura odgovarala iz knjige) i nije joj nist reko..ubiti taj gliha je fenomenalan!!! i kad ne znas bas nist on prica i pomaze..fakat odite na rok kod njega ako mozete :))) ne treba nikakav streberaj rpetjeran..procitat knjigu 2 put i znat cete jer pomaze i sve :) ja sam gruvala i prosla :) tadaaaaaaaam..sretno svima

elvie

jel tko zna kad su prijave sad za ispit za 10 mj
hvala :)
za dekanski su prijave danas i sutra..danas je referada otvorena od 3 do 4 mislim..a sutra 1o do 12

ispitni rok je drugi tjedan od pon.4.1o na dalje

lanna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
za dekanski su prijave danas i sutra..danas je referada otvorena od 3 do 4 mislim..a sutra 1o do 12

hvala

ej može pitanje , jel treba učiti iz skripte ili i zakoni su jako bitni ???

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks