AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

ncortex

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ako itko moze pomoci oko ovog ispita da napise kako pitaju i na koji nacin.. mozda par primjera pitanja.. bilo bi odlicno..

hvala

Claire

Ja sam bila u 9. mjesecu na ispitu kod prof. Glihe, bilo je super, pitao me 4 kratka pitanja tako da je ispit trajao svega 5 minuta.
Znam da me pitao što je park prirode, kolko ih ima, porez na energiju.. dalje se stvarno ne sjećam.
sve u svemu, ugodan ispit..

ivana_7

prof šikić.. ispit je 21.1. u 17 h ĆM... Molim one koji su odgovarali kod prof. Šikića da napišu dojmove i pitanja...

treksdata

pita ti samo zakon kada je ispitivao pitao je bio načela i to svakoga samo jedno pitanje znači naučiti zakon. ne maltretira stvarno je korektan puno sreće na ispitu

ncortex

bok. super da šikić pita , on je stvarno super na svim ispitima pa ce valjda biti i tu. molim vas da netko napiše neka njegova tipična pitanja.

hvala

katarina

kod njega treba znat nabrojat nacela iz zakona i znat reci o njima nesto,kad sam ja bila pitao me jedno nacelo i dobila 5 ,reko je da pita samo zakon!

nikanika

Pomoć...šta pita profesor šikić, pita i zakone il je dosta skripta?hvala

znači samo zakon,zna točno koje dijelove, veelik je zakon

katarina

kad sam ja bila rekao je da porucimo ostalima da ce pitati samo zakon,ja sam ga pitala a sta je s knjigom pa je reko da ce mozda i koje pitanje iz knjige ali prvenstveno zakon jer je on najvazniji. znam da ga ima puno,to je i meni bio problem,ali probaj barem ta nacela dobro naucit ,koja tijela po tom zakonu brinu o zastiti okolisa,i procitaj i ostalo jos...ako ce biti kao tada onda ce pitat samo nacela ...

ncortex

na ispitu je bilo super. Šikić je zbilja izvrstan. Pitao je po jedno pitanje iz knjige, samo ono na početku, teorije i slicno, i načela iz zakona.

super pita, svi smo prošli. ako je on na roku, isplati se izaći.

ivana_7

evo da i ja podijelim svoje iskustvo sa ispita... prof. Šikić pitao je načela iz zakona i prvi dio knjige koji je napisao Medvedović... npr.koja je godina kada se počinje štititi okoliš (1970), održivi razvitak koji se još naziva nultom stopom, antropocentrična i ekocentrična teorija o zaštiti okoliša... ja sam odgovarala četvrta i do tada su svi prošli... sretno svima...

Natali

Molim iskustva sa zadnjeg roka u 2. mjesecu, koji profesor je ispitivao na roku, šta je sve pitao i koliko je ljudi prošlo, to bi nam puno značilo, nama koji još nismo položili taj ispit...hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks