AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

moni fani

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Samo je jedna cura pala,i ona je sama rekla da nije ništa učila...da je samo došla vidjeti ,ali kad je već ovdje da proba.Svaka pohvala Lani Ofak..trudi se i izvlači iz vas...mislim da manje ocijene od 3 nije bilo.Pita zakon..načela,osnovne pojmove,izvore prava,a za višu ocijenu strategije

Natali

I mene zanima da li će možda sada samo asistentica Ofak ispitivati pravo okoliša ? Da li rekla nešto o tome? I da li su izvori prava i ova pitanja šta je pitala sva iz zakona ili se mora učiti još neka druga literatura. Hvala.

balet

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ljudi molim vas da mi kazete sto sve treba od literature za ovaj ispit i gdje mogu isto naci.Hvala vam puno

ivanika

I mene zanima da li će možda sada samo asistentica Ofak ispitivati pravo okoliša ? Da li rekla nešto o tome? I da li su izvori prava i ova pitanja šta je pitala sva iz zakona ili se mora učiti još neka druga literatura. Hvala.
na predavanju koje je bilo 9.4.09. prof. Ofak je rekla da će ispitivati ona i još dvoje prof. naizmjence

shala

potpise dijeli lana ofak na konzultacijama srijedom od 10,30-12..jos nije stavljeno kada je ispit!

branko

ekipo, ajde molim vas javite čim se sazna kad je ispit i tko ispituje...
po mogučnosti i ako se sazna dali se ispituje po knjizi ili zakonu...

Masha

ispit kod cindori:

1. negatorna, posjedovna, ekološka tužba
2. nacionalni park
3. porez na energiju i pigouv porez

mene pitala ta pitanja
najviše ju zanimaju porezi - u knjizi 6.lekcija
nije pitala nis iz zakona
prolaznost 100%

Masha

molim te da napišeš iz čega si učila
da li si imala kakvu svoju skriptu
hvala
ucila sam iz zakona i iz knjige (knjigu sam si sastavila solo).ma nemas puno, naucis za tjedan dana i prije.zakon je malo u banani,al da se

branko

ej ljudi,zašto te skripte nema u skriptarnici... bilo bi lijepo da oni koji su to položili pokažu malo solidarnosti i ne budu škrti... i zanima me jer je dovoljno 2 tjedna učenja budući da kruže takve priče? znam da se priča o nekoj skripti koja ima oko 60-tak strana i da je ok...
kolegice, ta skripta ti ne koristi puno...
to je vrijedilo dok je ispitivo medvedovič jer su to bil anjegova predavanja, ja sam ju imao ali sam kupio i knjigu uz to, u knjizi ti je dosta toga promjenjeno. ali najveći problem ti je što i knjiga više nije dobra, tako da ako ispituje šikić i njegovi asistenti oni pitaju samo novi zakon
najmanje koristi imaš tj. više ni nemaš od te skripte

branko

ispit je 30.06.u pola 4.Tmt 3 ispituje prof:Gliha.Ne znam što treba znati kod njega.Najgore je to kad ne znaš tko što ispituje.A danas sam bila na postupku pa nemam snage za okoliš jer su stavili iste datume rokova.Ako sutra netko izlazi neka javi,mislim da me čeka radno ljeto uz okoliš i postupak.
ako ideš na ispit i imaš knjigu malo prolistaj onaj dio šta je gliha pisao, te tužbe je ispitivo kad sam ja bio kod njega na roku

Tihana I.

Moja kolegica bila na ispiotu,prošla pa da vam javim pitanja:
-imisije,tužbe
-šume,zaštita.tko ih nazire
-vode,vrste,zaštita
-posjedovna tužba
-načelo preventivnosti

huak

mene je pitao:
-imisije,tužbe(samo sam nabrojala)
-porezi-zaštita okoliša i ništa više.
bio je stvarno ok,4 sam dobila

huak

tužbe i imisije sam znala dobro,ali me odmah prekinuo kad je vidio da pričam.
poreze baš i nisam znala skroz dobro,ali sam se nekak snašla i rekao je ok!!

ANCI

I mene isto zanima tko će ispitivati u 9 mjesecu pa ako neko sazna javite !

branko

ljeto je dugo , ali ispiti će brzo doči, zato tko god ima kakvu informaciju neka javi šta se tiče roka u devetom mjesecu

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks