AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

balet

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ej ljudi,zašto te skripte nema u skriptarnici... bilo bi lijepo da oni koji su to položili pokažu malo solidarnosti i ne budu škrti... i zanima me jer je dovoljno 2 tjedna učenja budući da kruže takve priče? znam da se priča o nekoj skripti koja ima oko 60-tak strana i da je ok...
slazem se...pliz ljudi nesto nam dajte...:happy:

ANCI

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dali ide neko sada u 9 na isipit, kada je i tko ispituje! Ja idem ali još mi nisu poslale iz referade dopisnicu!

balet

Dali ide neko sada u 9 na isipit, kada je i tko ispituje! Ja idem ali još mi nisu poslale iz referade dopisnicu!
kako kolege pisu, pravo okolisa je 07.09. u 8 h. Ispituje Lana Ofak, pliz ljudi recite sto treba za nju spremiti...koji dio najvise voli i gdje da isto nadem...molim vas:xyxnervous:
hvala puno!

felicity

EJ LJUDI pise na oglasnoj ploci da je ispit 7.9 za one prije bolonje, to se odnosi i na bolonju ili je za nas neki drugi dan ispit?

NINA 2

Koliko sam uspjela vidjeti Lana Ofak pita zakon i to pitanja 1. Izvori prava, 2. Pristup pravosuđu, 3. strategija i politika i 4. pravo javnosti. Ja iskreno baš i nisam preoduševljena jer sam prošla knjigu a i u skripti nema Zakona koji se i po načelima i po materiji razlikuje od knjige! Od danas se bacam na Zakon! Gdje se održava ispit i koliko vas još ide po starom programu!

Koliko sam uspjela vidjeti Lana Ofak pita zakon i to pitanja 1. Izvori prava, 2. Pristup pravosuđu, 3. strategija i politika i 4. pravo javnosti. Ja iskreno baš i nisam preoduševljena jer sam prošla knjigu a i u skripti nema Zakona koji se i po načelima i po materiji razlikuje od knjige! Od danas se bacam na Zakon! Gdje se održava ispit i koliko vas još ide po starom programu!
Joj logirala sam se na sestru ( Anci)

balet

Joj logirala sam se na sestru ( Anci)
zakon je ogroman...koliko treba vremena da se spremi? otprilike? jel zena jako zahtjevna? ajde ljudi pisite koji ste bili kod nje...malo solidarnosti molim ;) hvala

branko

zakon je ogroman...koliko treba vremena da se spremi? otprilike? jel zena jako zahtjevna? ajde ljudi pisite koji ste bili kod nje...malo solidarnosti molim ;) hvala
nisam bio kod nje, ali koliko sam uspio pročitat o njoj ona barem pita samo zakon, za razliku od drugih koji pitaju sve pa te onda pitaju i knjigu i zakon, nešto po starom nešto po novom i više se ne možeš snać

balet

nisam bio kod nje, ali koliko sam uspio pročitat o njoj ona barem pita samo zakon, za razliku od drugih koji pitaju sve pa te onda pitaju i knjigu i zakon, nešto po starom nešto po novom i više se ne možeš snać
ma znam...samo ne znam koliko vremena ce mi trebat da to sve procitam a kamoli da mi sve sjedne gdje treba :) a dobro...ako nista ima jos jedan rok u 9mj hvala ti

ANCI

ma znam...samo ne znam koliko vremena ce mi trebat da to sve procitam a kamoli da mi sve sjedne gdje treba :) a dobro...ako nista ima jos jedan rok u 9mj hvala ti
Ma daj pa nece nas valjda zezat u detalje pa to je ipak izborni! budete vi onda ucili one poreze i tužbe iz knjige?

balet

Ma daj pa nece nas valjda zezat u detalje pa to je ipak izborni! budete vi onda ucili one poreze i tužbe iz knjige?
a trebalo bi sve...nikad ne znas kako ce izgledati...samo sto nemam vremena da mi sve sjedne.:sad:

lala

E ljudi, ja sam skroz zbunjena, da li netko zna tko na kraju ispituje u 9. mjesecu? ne znam ni koje papire da pogledam, a kamoli iz kojih da učim..

Jel ok ova skripta iz skriptarnice?

ANCI

Lana Ofak i koliko sam uspjela procitati pita najvise zakon! Ja idem probat, bas me briga pa ne moram valjda svaki predmet nauciti u detalje. Ipak je ovo izborni!

lala

Lana Ofak i koliko sam uspjela procitati pita najvise zakon! Ja idem probat, bas me briga pa ne moram valjda svaki predmet nauciti u detalje. Ipak je ovo izborni!
Hvala puno..
Bar znam od kud početi!

Samo pozitivno :)

ANCI

11 nas je na listi! Ja dolazim tek oko 9 jer nemam vlaka prije pa ce nadam se netko od tih 11 doci prije mene i odgovarati! Vidimo se!

goge

...koja literatura treba i koji zakon za ovaj ispit???imam neku knjigu koja je čini mi se dosta stara,pa me zanima da li se knjiga promijenila...hvala...:)

felicity

bile smo nas 4 na ispitu, meni osobno je bilo ok, dobila sam 4, pitala me sto ustav kaze o zastiti okolisa, i jos neka potpitanja za to, nacelo cjelovitosti, nacelo zamjene, cura prije mene je prosla, a za dvije koje su bile iza nas neznam

balet

bile smo nas 4 na ispitu, meni osobno je bilo ok, dobila sam 4, pitala me sto ustav kaze o zastiti okolisa, i jos neka potpitanja za to, nacelo cjelovitosti, nacelo zamjene, cura prije mene je prosla, a za dvije koje su bile iza nas neznam
i koliko dugo si ti ovo spremala? da li samo po zakonu ucila? mozes mi pls reci koji dijelovi su joj najdrazi, jer zakon je malo poveci...hvala puno

branko

i koliko dugo si ti ovo spremala? da li samo po zakonu ucila? mozes mi pls reci koji dijelovi su joj najdrazi, jer zakon je malo poveci...hvala puno
bila mi kolegica na ispitu, prošla je!!!
kaže same pohvale za profesoricu, najviše se bazira na zakon.
pita ona pitanja koja su do sada za Lanu objavljena i mislim da je kod nje najlakše polagat, problem je što za svakog profa moraš učit drugu literaturu.
potala je :-načelo poticaja
- izvore prava, tu je pitala koji zakoni ulaze u ekološke zakone
- strategiju, program
- sudjelovanje javnosti ( pravo javnosti )

uglavnom, nauči tih par pitanja jako dobro, čak savršeno i kad te ono pita samo pričaj, vidjet će da znaš i nejde u detalje a i puno pomaže

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks