Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mislim da plaćaš standardMene zanima s obzirom da imam polozen samo jedan predmet, sad bi upisivao pad godine i isao ponovno prvu -polagat naravno sve osim tog jednog predmeta--pa me zanima ako znas ili bilo tko drugi kad se to upisuje i koja bi bila svotica za platiti-tj kakav je princip placanje..standardno 5500kn ili nesto manje.. HVALA!
mislim da se još ne zna :laughing:i kad počinju predavanja?
pad se plaća kao i parcijala, do sad je to bilo 3050,00kn, jedino ako nam nisu (kao na pravu) ove godine digli školarinu...Mene zanima s obzirom da imam polozen samo jedan predmet, sad bi upisivao pad godine i isao ponovno prvu -polagat naravno sve osim tog jednog predmeta--pa me zanima ako znas ili bilo tko drugi kad se to upisuje i koja bi bila svotica za platiti-tj kakav je princip placanje..standardno 5500kn ili nesto manje.. HVALA!
ja cula da nekima pocinje 15.9. a nekim pocetkom 10.mj... sad vec stvarno nist ne kuzim :confused2:kada počinje studentska godina 2008/2009 ? koji datum? u 10 mj ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.