AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

petrica987

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
mislim da ti se ti semestri ne odnose na izvanredne studente,jer izvanredni upisuju sve od jednom,a ne po semestri...neka me netko ispravi ako sam u krivu...

Tyna1989

mislim da ti se ti semestri ne odnose na izvanredne studente,jer izvanredni upisuju sve od jednom,a ne po semestri...neka me netko ispravi ako sam u krivu...

evo ja sam se danas upisala i postavila sam to pitanje teti u sobi br.8.i ona je rekla da bi u pravilu trebalo to tako bit da se prvo upisuje zimski jer je logično prvi,pa onda ljetni...-zato bi svako ko ima nedoumice trebao pitat prije nego kaj uplati,možda za neke predmete dopuštaju,a za neke ne...pošto je rekla trebalo bi-znaći postoje izuzeci...sretno svima

anna1

Re: pad pa parcijala

ljudi zanima me sljedeće.pao sam jednom drugu godinu,a sad ću najvjerojatnije upisat parcijalu treće pa me zanima dal se parcijala broji kao pad i da li gubim studentska prava.nisam bolonjac.hitno.hvala.;);)
znam da bolonjicima i u parcijali ostaju sva prava...bitno ti je samo biti redovan student..

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
zbunjena sam sa svim živim i nemogućim informacijama u vezi toga da li se kod parcijale može upisati predmete a da nisu po semestru?
tko vam je rekao što se i kako može?!
konkretno ja sam izvanredan student i ja sam si iskombinirala predmete i bodove iz oba dva semestra i namjeravam ić kroz koji dan to uplatiti i riješiti na fax.. ali da ne bi bilo da ja sad sebi tako planiram nešto što na kraju ne može, a dosada se moglo... ako netko ima provjerenu informaciju molim da je podijeli
tebi su dali onaj fotokopirani papir s popisom predmeta podjeljenih u dva semsetra...ta dva semestra ti se odnose na redovne studente. na popisu predmeta za izvanredne su svi predmeti jedan ispod drugog...znači nema semestara za vanredne...možeš upisivati predmete kako god tebi odgovara proporcionalno ECTS bodovima koje imaš, odnosno upisuješ...ono koliko imaš položenih toliko možeš upisati nepoloženih...

u pravu si.

lila_887

tebi su dali onaj fotokopirani papir s popisom predmeta podjeljenih u dva semsetra...ta dva semestra ti se odnose na redovne studente. na popisu predmeta za izvanredne su svi predmeti jedan ispod drugog...znači nema semestara za vanredne...možeš upisivati predmete kako god tebi odgovara proporcionalno ECTS bodovima koje imaš, odnosno upisuješ...ono koliko imaš položenih toliko možeš upisati nepoloženih...

hvala ti, ali ipak sam danas uspjela dobiti referadu i pitati pa mi je rekla da mogu znači da nema problema, s time da me naravno pitala jesam li redovan ili izvanredan i da li se radi o parcijalnom upisu druge ili treće.. a kako se radi o parcijalnom upisu druge sve si nešto mislim da se kod treće možda to ne može nego da kod treće i izvanredni i redovni moraju baš sve po redu upisivati.. al to je samo moj zaključak... uglavnom meni je rečeno da izvanredni mogu kombinirati bodove neovisno o semestrima (koji se tako i tako više odnose za redovne studente, a za nas vanredne je sve pod jedan)

nego imam još samo jedno pitanjce, a to je kako upisujem onda predmete u index sve na jednu stranu i iz prve i iz druge ili moram posebno? znači imam dva predmeta iz prve i ostalo iz druge, moram li ostavljati kakve praznine između i može li sve na jedan list ići???

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hvala ti, ali ipak sam danas uspjela dobiti referadu i pitati pa mi je rekla da mogu znači da nema problema, s time da me naravno pitala jesam li redovan ili izvanredan i da li se radi o parcijalnom upisu druge ili treće.. a kako se radi o parcijalnom upisu druge sve si nešto mislim da se kod treće možda to ne može nego da kod treće i izvanredni i redovni moraju baš sve po redu upisivati.. al to je samo moj zaključak... uglavnom meni je rečeno da izvanredni mogu kombinirati bodove neovisno o semestrima (koji se tako i tako više odnose za redovne studente, a za nas vanredne je sve pod jedan)

nego imam još samo jedno pitanjce, a to je kako upisujem onda predmete u index sve na jednu stranu i iz prve i iz druge ili moram posebno? znači imam dva predmeta iz prve i ostalo iz druge, moram li ostavljati kakve praznine između i može li sve na jedan list ići???
da kod treće i izvanredni moraju po redu upisivati
sve predmete upisuješ na jedan list bez ikakvih razmaka,prvo ova dva iz prve pa ove iz druge,nikakve praznine ne ostavljaš

mateja19

sutra se idem upisati...parcijalu, izvanredni sam,znači upise imam u sobi 8 .da li prvo da odem kod sanje u prizemlje vezano za smjer ili da to obavim sve gore u sobi 8? jer netko je prije napiso da kod sanje se ode za taj smjer.jel to točno?? moram vidjeti šta ću upisati,pa ići u banku uplatiti-di mi je to najbolje uplatit???i onda se vraćati opet u referadu .valjda neće biti gužva :dry:

jasanin

ej ljudi .. upisujem parcijalu druge, ostala su mi tri ispita s prve- jel mi može netko točno reći jel ih ponovo moram platit ili plaćam samo one koje upisujem s druge??? redovni sam student :)

zagreb

ej ljudi .. upisujem parcijalu druge, ostala su mi tri ispita s prve- jel mi može netko točno reći jel ih ponovo moram platit ili plaćam samo one koje upisujem s druge??? redovni sam student :)
sve plaćaš

ivankam

može mi neko dati pametan savjet, ja sam užasno zbunjenaaa, izvanredan sam student i ostvarila sam 32 boda s prve godine, znaci mogu upisati parcijalu druge, al ne znam koliko mi je to pametno jer su mi s prve ostali najteži predmeti a ako ih ne položim ne mogu polagat predmete s druge godine, joj ne znam sta da radim, pliz helppp :)

angie

može mi neko dati pametan savjet, ja sam užasno zbunjenaaa, izvanredan sam student i ostvarila sam 32 boda s prve godine, znaci mogu upisati parcijalu druge, al ne znam koliko mi je to pametno jer su mi s prve ostali najteži predmeti a ako ih ne položim ne mogu polagat predmete s druge godine, joj ne znam sta da radim, pliz helppp :)
nemoj parcijalu upisivat, to se na našem faksu jednostavno ne isplati.

anna1

nemoj parcijalu upisivat, to se na našem faksu jednostavno ne isplati.
ni ja ne preporučam parcijalu..bez veze češ platit..posto imaš pravo još jednu godinu,bolje to iskoristi,,

mateja19

meni je parcijala itekako dobra...jer ako ne upišeš parcijalu tih par ispita ćeš rastezati cijelu godinu,a sada ne znam koji su ti ispiti ostali ali ni za jedan ti nemaš više od max.mjesec dana za učiti i imati ćeš puno više motiva te ispite riješiti što prije jer ćeš znati da te čekaju ovi sa druge,a ovako ćeš se previše opustiti i vjerojatno kroz cijelu godinu rastezati to.govorim iz iskustva.

jedini argument protiv su novci,radi se o velikom iznosu i ako nemaš ili si na knap sa tim onda nemoj upisati ali ako si možeš priuštiti upiši parcijalu.

ja upisujem parcijalu treće a a ostali su mi najteži sa druge i upisati ću 4 sa treće i sigurna sam da ću uspjeti jer ću sve od sebe dati da ove teške riješim iz prve i da idem dalje sa ispitima...tako da meni definitivno parcijala nije bezveze.

ivankam

hvala na savjetu, al ostali su mi uvod, financiranje i nauka... pa me malo strah riskirat jer mi niko ne garantira da uspjeti dati te predmete iz prve, tako da, ne znam

Melanie

Bakalar
Treba mi jedna informacija...
Načula sam od par kolega da postoji mogućnost da se i u 2 mjesecu mogu upisati još neki predmeti ako napišemo neku molbu i predamo u referadi. I, jel to istina? Jel mogu to izvanredni studenti?
Pitala bi ja tete u referadi, al prvo da čujem i od vas, dal je to neko već pokušao?
a i primjetila sam da se već o tome pisalo na forumu ali svi samo nešto šturo pišu o tome.
Eto. Zahvaljujem se na svakoj informaciji!

I da... znam da sam malo fulala temu. xD

mateja19

danas sam upisala parcijalu treće.uglavnom,već sam prošli tjedan išla i imala sam do tada saznanja da se predmeti moraju upisivati po redu i tako sam si ja izračunala da ću upisati upravno postupovno i predmete smjera i imala sam sa sobom točan iznos.ali prije nego sam ga uplatila sam išla u referadu za svaki slučaj da se ne zeznem i bi jer mi je teta rekla da moram upisati i vježbe iz upravnog postupovnog koje su pri dnu popisa.od kuda bi ja to znala kada se samo naglašavalo da se upisuje po redu,međutim ako upisujete upravno postupovn0 (a morate ga upisati kada je prvi na popisu) morate upisati i vježbe.ne znam jel to svi znaju,možda da,ja nisam znala .eto,pa sam morala još nadodati novčeka i upisala sam danas.i upisala sam smjer koji sam htjela :happy: ostalo je još jedno mjesto iz upravno pravnog-to sam ju popunila i organizacijsko-men.smjer.ali vjerojatno svaki dan se otvaraju nova mjesta.

i da,na uplatnicu ne treba niti jmbg ni oib,samo iznos i ime i prezime,adresa a ostalo je otisnuto na uplatnici.

lola

Treba mi jedna informacija...
Načula sam od par kolega da postoji mogućnost da se i u 2 mjesecu mogu upisati još neki predmeti ako napišemo neku molbu i predamo u referadi. I, jel to istina? Jel mogu to izvanredni studenti?
Pitala bi ja tete u referadi, al prvo da čujem i od vas, dal je to neko već pokušao?
a i primjetila sam da se već o tome pisalo na forumu ali svi samo nešto šturo pišu o tome.
Eto. Zahvaljujem se na svakoj informaciji!

I da... znam da sam malo fulala temu. xD
Ako do početka ljetnog semestra uspiješ riješiti sve predmete npr. druge godine možeš upisati treću godinu! To je jedna cura već navela ovdje na forumu!

flafy

Re: Politologija

kolega, molim za pomoć..daleko mi je do zagreba ići samo radi takvih pitanja..a na tel faksa mi se nitko ne javlja..
ovako, mene zanima jel zna netko točnu informaciju vezanu za parcijalu..koliko izvanredni plaćaju upis parcijale? i da li se upisuju i neki predmeti iz druge god..i ako da, dal se to posebno plaća? molim vas za pomoć, jer svugdje dobijem drugu inf..hvala punoooo

Andreja

Re: Politologija

kolega, molim za pomoć..znam da ovdje nije mjesto za takva pitanja, ali daleko mi je do zagreba ići samo radi takvih pitanja..a na tel faksa mi se nitko ne javlja..
ovako, mene zanima jel zna netko točnu informaciju vezanu za parcijalu..koliko izvanredni plaćaju upis parcijale? i da li se upisuju i neki predmeti iz druge god..i ako da, dal se to posebno plaća? molim vas za pomoć, jer svugdje dobijem drugu inf..hvala punoooo

plaćaš 80 kuna po bodu, dakle koliko predmeta upisuješ zbrojiš bodove i pomnožiš s 80...
a kaj se tiče upisa predmeta iz druge godine upisuješ onoliko bodova koliko si ostvarila u prvoj godini, najviše do 60 bodova, ali da ne bi bilo da sam ti nešto možda krivo rekla prije nego upišeš predmete u indeks odi si u referadu i pitaj oni će ti reći 100% informaciju :)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks