AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mateja19

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kao izvenredni ne moras niti na predavanja niti potpise.samo prijavi i izađi na ispit. ja MISLIM da možeš upisati sa druge koje hoces posto si izvanredni...ali to još provjeri. uz financ.i nauku koji su teži ispiti si iskombiniraj srednje i lakše,a radno,građasnko i uljp si ostavi za iduću jer ne vjerujem da bi inače sve stigla. opće upravno ti nije teško pa si uzmi i to.

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
izvanredni nemaju nikakva studentska prava-nemaju studentski pokaz...možeđ se prijaviti na burzu i imati socijalni.
da, to sam si mogla i misliti, a za zdravstveno osiguranje jel znaš, jer sam čula da neki izvanredni imaju zdravstveno, al ne rade i nisu na burzi pa kak to onda ide?

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da, to sam si mogla i misliti, a za zdravstveno osiguranje jel znaš, jer sam čula da neki izvanredni imaju zdravstveno, al ne rade i nisu na burzi pa kak to onda ide?
ja kad sam bila izvanredni išla sam na hzzo zbog zdravtsvenog. onda su me oni odjavili od osiguranja po roditelju i postala sam osigurana preko burze. al to su sve oni obavili, ja burze vidla nisam :proud:
ja ustvari nit neznam jel sam na burzi sad il nisam. ugl to je bilo samo zbog zdravstvenog, ne zbog posla. al nisam iz zga, neznam kak to tam funkcionira. brijem da je puno više zajebancije

e sad pitanje za parcijalu.

upisujem parcijalu druge i trebam izbaciti 21 bod. sad mi je sranje kaj građansko, odnosno državna uprava nose po 6.5 boda, tak da ak izbacim taj jedan predmet i još dva po 7(kak sam planirala), trebala bi upisati 60.5 bodova. :bang: :misli:

jel to velki problem, jel bi mi to dali? jel bi mogla to rješiti sa molbom il nečim ?

Panic

e sad pitanje za parcijalu.

upisujem parcijalu druge i trebam izbaciti 21 bod. sad mi je sranje kaj građansko, odnosno državna uprava nose po 6.5 boda, tak da ak izbacim taj jedan predmet i još dva po 7(kak sam planirala), trebala bi upisati 60.5 bodova. :bang: :misli:

jel to velki problem, jel bi mi to dali? jel bi mogla to rješiti sa molbom il nečim ?[/QUOTE]

''pa imala bi 20.5 i tih pola bi ti ostalo neiskoristeno, taman!''

anna1

mislim da nemožeš upisat više od 60 bodova...ali nemoras upisat max bodova,možeš npr samo 33boda

Zločesta

ej ljudi , ja učetvrtak bila u referadi i pošto imam 30 bodova pitala sam jel mogu pisati molbu da mi odobre taj 1 bod za upis parcijale, i ženska mi rekla da ne trebam ništa molbu pisati da je to već odobreno, znači svi oni koji imaju 30 bodova mogu upisati parcijalu, tak mi rekla gospođa iz sobe br 8

anna1

ljudi..kad ispunjavam papire za parcijalu kaj zaokružim tamo gdje piše koju godinu upisuje?=???''''''''

Patricia

kad upisujem parcijalu,dal trebam ici i na predavanja za predmete koje nisam upisala za parcijalu druge ili ne? ne kuzim kako onda dobijem potpise za ove ostale predmete koje nemam upisane u index..

Kleopatra7

kad upisujem parcijalu,dal trebam ici i na predavanja za predmete koje nisam upisala za parcijalu druge ili ne? ne kuzim kako onda dobijem potpise za ove ostale predmete koje nemam upisane u index..
Ne,ideš na predavanja samo za one predmete koje si upisala u indeks...A potpise od predmeta koje nisi upisala dobiješ kad ih odslušaš,dakle 2011/2012. upisuješ one predmete koje nisi upisala ove godine,tada ideš na predavanja za te predmete i dobiješ potpise kad ih odslušaš...Ako griješim,neka me netko ispravi...

zagreb

neznam dal je ovo dobro mjesto da postavim pitanje.
molila bih nekoga ako ima možda iskustva s plaćanjem u rate.kako to ide?
muž i ja smo nezaposleni i imamo dijete pa ne mogu sav iznos platiti odjednom.hvala

Zločesta

imam pitanje, ,upisat ću 3 predmeta iz 1.- god i 5 iz druge godine, ,i sad ja plaćam ta tri iz 1. i tih 5 iz druge, jel tak? meni je tak jedino logično, a nisam sigurnajel to tak je točno kad mi kolegica rekla da se možda plaća cijela 2.gog mada nisam upisala sve predmete iz 2. , ,eto ako ima ko da pojasni ??? i dok upisujem upisne materijale koje trebam kupiti??? i koja je cijena, ,hvala unaprijed

Ninek

imam pitanje, ,upisat ću 3 predmeta iz 1.- god i 5 iz druge godine, ,i sad ja plaćam ta tri iz 1. i tih 5 iz druge, jel tak? meni je tak jedino logično, a nisam sigurnajel to tak je točno kad mi kolegica rekla da se možda plaća cijela 2.gog mada nisam upisala sve predmete iz 2. , ,eto ako ima ko da pojasni ???
plaćaš ono što upisuješ, u konačnici to ispadne kao cijela godina jer 8 ispita iz jedne godine ili 3+5 iz dvije različite je isto kad zbrojiš i pomnožiš sa kunama po bodu.

Sara1987

ljudi, ja sam sad zvala referadu i pitala vezano za parcijalu da li mogu birati bilo koje predmete i rekla mi je da ne mogu, da prvo moram riješiti iz III. semestra...znači uzeti predmete iz III. semestra...

pitala sam je i kolko moram uzeti iz npr te druge godine da bi sljedeće godine mogla upisati npr parcijalu treće, i rekla je da moram imati 31 bod...i sad kak da si ja to iskombiniram da imam 31 bod iz III. semstraaaaa???

sabinaaa

ej help ...imam 46 boda znači parcijala 3 i čitam da mogu sve navodno upisat osim dipl.i prakse...al ne razumijem kad mi samo zimski semest.iznosi više od 46 boda...sad:( hvala na pomoći...

Dancy11

ljudi, ja sam sad zvala referadu i pitala vezano za parcijalu da li mogu birati bilo koje predmete i rekla mi je da ne mogu, da prvo moram riješiti iz III. semestra...znači uzeti predmete iz III. semestra...

pitala sam je i kolko moram uzeti iz npr te druge godine da bi sljedeće godine mogla upisati npr parcijalu treće, i rekla je da moram imati 31 bod...i sad kak da si ja to iskombiniram da imam 31 bod iz III. semstraaaaa???
To je i meni problem...ne kužim i kaj sad onda na kraju??? kak da sad imam 31 ili 32 boda??? Neki kažu da se može neki kažu da se ne može...KOJA KATASTROFA OD FAKSA!!!

zagreb

ja sam prošle godine upisivala parcijalu druge,i nisam morala po red birat predmete.daj ti opet nju nazovi pa pitaj.nešto ti tu nije dobro rekla

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks