AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

flafy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Politologija

plaćaš 80 kuna po bodu, dakle koliko predmeta upisuješ zbrojiš bodove i pomnožiš s 80...
a kaj se tiče upisa predmeta iz druge godine upisuješ onoliko bodova koliko si ostvarila u prvoj godini, najviše do 60 bodova, ali da ne bi bilo da sam ti nešto možda krivo rekla prije nego upišeš predmete u indeks odi si u referadu i pitaj oni će ti reći 100% informaciju :)

jooooj fala ti punoooo! znači to je sigurno da samo plaćam ono kaj mi je ostalo..meni ostala 3 iz prve, dakle 28 bodova..i sada to puta 80, jel da? i to je sve? neko mi je rekao da plaćam 3600,00.. uff.. još jednom, hvala na pomoći! pozz!

flafy

Re: Financiranje javne uprave

ljudi imam pitanje!!pomagajte:laughing:...dakle.upisala sam parcijalu i ugl ostalo mi je financiranje(uz nauku al to sad nije bitno).e sad dal mi neko može rech koja je skripta najbolja.skinula sam sa skriptarnice onu od 150-180str al to mi je ipak maaaaaaaaaaaaaaalo previshe...pa sad ak neko zna koja je skripta ipak manja a fkt dobra i dovoljna za prolaz bila bi zahvalna(samo pliz ne predlažite neke od tipa 30str u kojima fali grooo toga i koje ne razumije ni osoba koja je skriptu napravila:bored:)

danke
upisala si parcijalu? onda ti sigurno znaš..kak se plaća parcijala? meni su 3 ostala iz prve..i ne znam koliko se plaća parcijala..jel istina da ono kaj je ostalo puta 80? ili kako? ajde molim te da mi pojasniš, jer u referadi se nitko ne javlja, a daleko mi je do zg sam zbog pitanja..hvala unaprijed..izvanredni sam..
a kaj se tiče učenja, ja sam čitala knjigu da se malo uhodam, pa si napravila natuknice onog bitnog i skinula drugu skriptu po broju skidanja..i bila sam prošla! eto, sretno

Sara1987

upisala si parcijalu? onda ti sigurno znaš..kak se plaća parcijala? meni su 3 ostala iz prve..i ne znam koliko se plaća parcijala..jel istina da ono kaj je ostalo puta 80? ili kako? ajde molim te da mi pojasniš, jer u referadi se nitko ne javlja, a daleko mi je do zg sam zbog pitanja..hvala unaprijed..izvanredni sam..
a kaj se tiče učenja, ja sam čitala knjigu da se malo uhodam, pa si napravila natuknice onog bitnog i skinula drugu skriptu po broju skidanja..i bila sam prošla! eto, sretno
zbrojiš bodove za prve godine koliko ti je ostalo i uzmeš kolko možeš iz druge godine i to zbrojiš, pomnožiš sa 80, i još plus 300 kn upisnina...i to je to :)))

wooya

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

zbrojiš bodove za prve godine koliko ti je ostalo i uzmeš kolko možeš iz druge godine i to zbrojiš, pomnožiš sa 80, i još plus 300 kn upisnina...i to je to :)))
Nije bash kolko možesh neg kolko hocesh.ak ima 31 bod ne treba nužno upisat svih 31 sa druge god.može i manje

Andreja

Re: Politologija

jooooj fala ti punoooo! znači to je sigurno da samo plaćam ono kaj mi je ostalo..meni ostala 3 iz prve, dakle 28 bodova..i sada to puta 80, jel da? i to je sve? neko mi je rekao da plaćam 3600,00.. uff.. još jednom, hvala na pomoći! pozz!
ma ne, krivo si me shvatila plaćaš onoliko koliko upisuješ predmeta, bez obzira na to bili oni iz prve ili druge, znači sve plaćaš kaj upisuješ...nadam se da me kužiš kaj ti hoći reći :confused2:

anteanto

partyanner Vishe se isplati upisat pad nego tu parcialu. Studirash godinu duzhe,al ushparash love.
to je upitno, ak ti ostane dva ispita, onda vjerujem da se isplati jer nećeš dva ispita rastezati cijelu godinu.

Silinic

ej ljudi do kad možemo upisati parcijalu treće? jel ima neki zadani rok? hvala...

Tihana I.

ej ljudi do kad možemo upisati parcijalu treće? jel ima neki zadani rok? hvala...
upisuješ parcijalu normalno kad i svi reguliraju statuse na faksu...mislim da do kraja 9-tog mjeseca jedino ako bude dekanski onda pomaknu rok...upisuješ onoliko ispita s treće koliko bodova imaš ostvarenih iz druge...

Melanie

Bakalar
Da li se može pisati zahtjev za odobrenje upisivanje parcijale treće godine ako mi fale 3 ects boda za parcijalu. Znam da se na drugim fakultetima može pisati takva zamolba ako ti fali par ects bodova za upisivanje čiste godine ili parcijale pa da li je takva praksa i kod nas moguća? Kome bi se u referadi za to trebala obratiti? Sanji Storjak ili... ?
Ako ima bilo tko bilo kakvu informaciju , zahvaljujem !!!

lola

Da li se može pisati zahtjev za odobrenje upisivanje parcijale treće godine ako mi fale 3 ects boda za parcijalu. Znam da se na drugim fakultetima može pisati takva zamolba ako ti fali par ects bodova za upisivanje čiste godine ili parcijale pa da li je takva praksa i kod nas moguća? Kome bi se u referadi za to trebala obratiti? Sanji Storjak ili... ?
Ako ima bilo tko bilo kakvu informaciju , zahvaljujem !!!
Samo nazovi Sanju ona ćeti sigurno sve reći.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
zanima da li još radi referada na fakultetu,trebala bih sanju storjak ...uglavnom,radi se o tome da su mi ostala još dva ispita,radno i socijalno te građansko,uzela sam si radno i socijalno za rok u 9 mj,i građansko ću učit ako bude bio dekanski rok...i sad slučajno idem si ja zbrojit sve ects bodove i skužim da ću ako ne dam građsnko imat 90.5 bodova,,pol boda da upišem parcijalu 3. mi fali :( ...a stvarno neznam oću uspjet naučit građansko...jako mi je težak ispit...gdje moram ić da bi pisala tu molbu fakultetu da mi oprosti tih pol boda??? hvala vam...

MARYYNNA

moram vas obavijestiti ,rekla mi je sanja storjak sada da oni nama nemogu zabraniti pisanje svakojakih molbi ...ali da je 100% sigurna da koja god molba vezana uz ects bodove,da nam fale do parcijale ,neće bit uvažena,nema šanse,i da se to uopće skoro nikad nije dogodilo,da se ne sjeća kad je to nekome uvaženo...i da smo si mi to zabrijali da će nam oprostiti.i sad ja moram ić učit građansko!!! O.O ...jer bez obzira ako i sve dam osim građanskog neću upisat parcijalu...a fali mi pol bodaaaaaaaaaaaaa :(((((((((((( ..koja koma...NADAJMO SE DEKANSKOMMMMMMMMMMMMMMMMM ROKUUUUUUUUU...:(

majolada

moram vas obavijestiti ,rekla mi je sanja storjak sada da oni nama nemogu zabraniti pisanje svakojakih molbi ...ali da je 100% sigurna da koja god molba vezana uz ects bodove,da nam fale do parcijale ,neće bit uvažena,nema šanse,i da se to uopće skoro nikad nije dogodilo,da se ne sjeća kad je to nekome uvaženo...i da smo si mi to zabrijali da će nam oprostiti.i sad ja moram ić učit građansko!!! O.O ...jer bez obzira ako i sve dam osim građanskog neću upisat parcijalu...a fali mi pol bodaaaaaaaaaaaaa :(((((((((((( ..koja koma...NADAJMO SE DEKANSKOMMMMMMMMMMMMMMMMM ROKUUUUUUUUU...:(
pa ako upisuješ parcijalu ima i lakših predmeta za položiti od građanskog,ne znam zašto si zapela za njega

MARYYNNA

pa ako upisuješ parcijalu ima i lakših predmeta za položiti od građanskog,ne znam zašto si zapela za njega
zato što mi je on jedini ostao!!!ništa drugo nemam,a ako upišem parcijalu 3.god onda upisujem opće upravno pravo i UPLJ i eng...eto zato sam zapela ;)

majolada

zato što mi je on jedini ostao!!!ništa drugo nemam,a ako upišem parcijalu 3.god onda upisujem opće upravno pravo i UPLJ i eng...eto zato sam zapela ;)
aha,znači ti imaš upisanu parcijalu druge a ne cijelu drugu

MARYYNNA

aha,znači ti imaš upisanu parcijalu druge a ne cijelu drugu
daaa...položila sam državnu upravu,osnove prava društva,obiteljsko i EUP,sad planiram na radno i socijalno.. onda bi mi ostalo to građansko...i bez građanskog ispiti mi čine sveukupno 30 i pol boda -.- ...i moram dat građansko...eto to ti je moja priča :D

Latica

Molim da mi netko zdravo-seljački objasni;
nakon jesenskih rokova bih trebala imati 48,5 bodova s 2. godine, dakle ostalo bi mi za položiti 11,5 (EUP i Građansko). Ako bude dekanskog i ako uspijem riješiti jedan od ta dva ispita, onda mi je jasno da upisujem čistu treću godinu.
No ja bih molila pojašnjenje upisivanja parcijale ako mi ostane 11,5 bodova s druge godine...
Puno hvala unaprijed...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks