AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Tyna1989

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
..prelazim sa redovnih na izvanredne,upisujem parcijalu 2...i kolko sam skužila kupujem novi indeks...pa me zanima šta je s onim predmetima koje sam rješila...di njih pišem il to oni tam u referadi pišu...

Sara1987

ja sam prošle godine upisivala parcijalu druge,i nisam morala po red birat predmete.daj ti opet nju nazovi pa pitaj.nešto ti tu nije dobro rekla
znam i ja da je tako bilo prošle godine, al očito je ovo onda nešto novo...ja sam ju pitala nakon svega toga što mi je rekla: znači ja ne mogu upisati npr obiteljsko pravo? veli ona: ne, tek kad riješiš III. semestar možeš upisati predmete iz IV. semestra...i sad mi je isto to malo zbunjujuće...inače sam redovni, ali sad prelazim u izvanredni...imam 32 boda sa prve godine, i nikak ne mogu iskombinirati 31 ili točno 32 boda,...ili mi ispadne 30.5 ili 32.5

..prelazim sa redovnih na izvanredne,upisujem parcijalu 2...i kolko sam skužila kupujem novi indeks...pa me zanima šta je s onim predmetima koje sam rješila...di njih pišem il to oni tam u referadi pišu...
kakav novi index???

Tyna1989

kakav novi index???[/QUOTE]

...pa nemam pojma...pa kaj onda moram kupiti kad se prebacujem sa redov. na izvanred...

Sara1987

kakav novi index???

...pa nemam pojma...pa kaj onda moram kupiti kad se prebacujem sa redov. na izvanred...[/QUOTE]

to prvi put sad čujem...čini se da ću morat sutra otići do tog šugavog faksa i pitati...

Ketty

Upisujem parcijalu 3 godine prvi put, redovan sam student uz potporu ministarstva, dali netko zna dali moram platiti predmete koji su mi ostali iz 2 godine? Help :)

Prčiguz

...pa nemam pojma...pa kaj onda moram kupiti kad se prebacujem sa redov. na izvanred...
to prvi put sad čujem...čini se da ću morat sutra otići do tog šugavog faksa i pitati...[/QUOTE]

Netreba nikakav novi index, nego index ostane par dana kod njih dok ne srede sve papire i bbla bla bla...

no_name

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ako sam prošle godine upisala parcijalu izvanredno i mislim ostati na parcijali ove godine ne bi trebala ništa platiti jel tako? I daj mi recite kako to ide sa izvanrednima, ako mi vrijedi upis od prošle godine da li moram ić u referadu da mi produže godinu ili kako? danke:)

vanny

jako me zbunjuje ova parcijala i nista vise ne razumijem pa vas molim za pomoc..dakle,sada namjeravam upisat parcijalu druge,nadalje,ako dam sve ,bas sve predmete koje upisem,dakle rijesim preostale predmete iz prve te vise od pola njih iz 2.,sta upisujem nakon tog? parcijalu trece??? ili opet jbnu drugu ,ali samo s tih 3 preostala predmeta koja nisam mogla upisat sad ?
o_O

Ninek

jako me zbunjuje ova parcijala i nista vise ne razumijem pa vas molim za pomoc..dakle,sada namjeravam upisat parcijalu druge,nadalje,ako dam sve ,bas sve predmete koje upisem,dakle rijesim preostale predmete iz prve te vise od pola njih iz 2.,sta upisujem nakon tog? parcijalu trece??? ili opet jbnu drugu ,ali samo s tih 3 preostala predmeta koja nisam mogla upisat sad ?
o_O
ako očistiš sve upisuješ parcijalu

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da da,istina (tukka sam :p)
al sam cula nesto kao da se moze upisat sve samo praksa i diplomski ne?
to ne znači da na parcijali možeš upisati ''SVE, osim p.&d.'' :wink5:
već je samo naglašeno da se pri upisu parcijale NIKAKO ne mogu upisati praksa i diplomski, a od ostalih kolegija/ispita biraš (iako, zapravo ne biraš jer ti u referadi kažu da možeš upisati po redu ispite iz zimskog semestra, pa onda tek iz ljetnog...)

vanny

hvala na pomoci :)
i da,btw,kad uplacujem pare na njihov ziro racun,dal u cijenu uracunam i 300 kn upisnine ili to posebno na faksu ostavljam? o_O

zagreb

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dajte molim vas javite ako saznate šta u vezi poretka upisivnja predmeta iz druge godine.i ja prelazim na izvanredno studiranje,a živim daleko od faxa pa da ne dođem ko tuka na upise ;P

sabinaaa

ma joj koji uzas...imam 46 boda i ne mogu upisat 2 izborna, lokalnu ...diplomski...uzas od faksa...ugl.za nas izvanredne nije guzva;);) bar to...jeeee

tratincica

zašto ne možeš toliko toga upisat? ja imam 46 bodova i izračunala sam si da mogu upisat sve osim prakse, diplomskog i jednog izbornog predmeta???

petrica987

trebala bi malu pomoć,pa ako netko zna molila bi da mi odgovori!ovako,sa prve godine ostale su mi financije i engleski,što znači da radi jednoga boda ne mogu upisat čistu drugu godinu,izvanredni sam student pa me zanima dal postoji mogućnost,ako to dam sad u 11mj,da mi se odobri da upišem nakanadno taj jedan ispit s druge godine koji sada ne mogu upisat?

lila_887

zbunjena sam sa svim živim i nemogućim informacijama u vezi toga da li se kod parcijale može upisati predmete a da nisu po semestru?
tko vam je rekao što se i kako može?!
konkretno ja sam izvanredan student i ja sam si iskombinirala predmete i bodove iz oba dva semestra i namjeravam ić kroz koji dan to uplatiti i riješiti na fax.. ali da ne bi bilo da ja sad sebi tako planiram nešto što na kraju ne može, a dosada se moglo... ako netko ima provjerenu informaciju molim da je podijeli

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks