Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
znam i ja da je tako bilo prošle godine, al očito je ovo onda nešto novo...ja sam ju pitala nakon svega toga što mi je rekla: znači ja ne mogu upisati npr obiteljsko pravo? veli ona: ne, tek kad riješiš III. semestar možeš upisati predmete iz IV. semestra...i sad mi je isto to malo zbunjujuće...inače sam redovni, ali sad prelazim u izvanredni...imam 32 boda sa prve godine, i nikak ne mogu iskombinirati 31 ili točno 32 boda,...ili mi ispadne 30.5 ili 32.5ja sam prošle godine upisivala parcijalu druge,i nisam morala po red birat predmete.daj ti opet nju nazovi pa pitaj.nešto ti tu nije dobro rekla
kakav novi index???..prelazim sa redovnih na izvanredne,upisujem parcijalu 2...i kolko sam skužila kupujem novi indeks...pa me zanima šta je s onim predmetima koje sam rješila...di njih pišem il to oni tam u referadi pišu...
kakav novi index???
to prvi put sad čujem...čini se da ću morat sutra otići do tog šugavog faksa i pitati...[/QUOTE]...pa nemam pojma...pa kaj onda moram kupiti kad se prebacujem sa redov. na izvanred...
ako očistiš sve upisuješ parcijalujako me zbunjuje ova parcijala i nista vise ne razumijem pa vas molim za pomoc..dakle,sada namjeravam upisat parcijalu druge,nadalje,ako dam sve ,bas sve predmete koje upisem,dakle rijesim preostale predmete iz prve te vise od pola njih iz 2.,sta upisujem nakon tog? parcijalu trece??? ili opet jbnu drugu ,ali samo s tih 3 preostala predmeta koja nisam mogla upisat sad ?
![]()
pa zašto bi se zvalo parcijala ako možeš sve upisatal opet sam na tom da nemogu upisat sve iz trece ?
to ne znači da na parcijali možeš upisati ''SVE, osim p.&d.'' :wink5:da da,istina (tukka sam)
al sam cula nesto kao da se moze upisat sve samo praksa i diplomski ne?
sve zajedno.hvala na pomoci![]()
i da,btw,kad uplacujem pare na njihov ziro racun,dal u cijenu uracunam i 300 kn upisnine ili to posebno na faksu ostavljam?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.