Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sma imala 32 boda, znači upisivala sam parcijalu.300 kn upis i 4 kn upisni mat.
:unsure: bilo bi zaista lakše kad bi netko tko je upisao parcijalu napisao točno šta je napisao na prvu slobodnu stranicu indexa,a šta na drugu slobodnu stranicu indexa tj.koje je predmete izabrao(da nam suzi tako dobar izbor),pa da mi ostali samo prepišemo :wink5: jer najčešće se radi o ljudima koji imaju ili 39 ili 32 boda... hvala unaprijed...
prema ovome imaš 46 bodova (uvod + financiranje=14 bodova, 60 - 14). znači upisuješ predmete iz druge da ti budu ukupno 46 bodova koje hoćeš, pošto prebacueš ovih 14 iz 1., a znaš da mora sveukupno biti 60 bodova. ne prebacuješ se na ništa, ostaješ u statusu kakav si imala i do sada. parcijala košta2750,00 + 300,00 kuna upisnina, sveukupno 3050,00.Pala sam 1.god i sad upisujem parcijalu druge..Iz prve su mi ostali uvod i financiranje pa me zanima sta sad mogu upisat iz druge, i dali se prebacujem na izvanredne i kolko kosta ta parcijala...pa ako netko zna bila bi zahvalna na odg..thnx...
a jel moguće obrnuto, dakle upisati vježbe iz upp-a, a ne upisati predmet?lokalna nosi 7 bodova kao i postupovno pravo dok vježbe iz postupovnog nose 4 boda. inače na popisu kolegija za upis godine piše da citiram" ukoliko student upiše UPP obavezno mora upisati i vježbe iz UPP-a"
ali samo ukoliko ovi predmeti sa druge godine (koje je riješila) iznose 31 bod. jer ne može upisivati ispite sa treće godine (parcijalu) ako nema 31 ECTS sa druge.onda upisuješ ostatak iz druge i dodaješ iz treće toliko da dobiješ ukupno 60 bodova
Molim vas može li mi netko reći ja sam izvanredni i upisujem parcijalu, u indeksu nemam ništa zimski - ljetni semestar nego na prvoj stranici sve upisane predmete. Da li ja sad kad upisujem parcijalu samo na prvu slobodnu stranicu upišem predmete koje mogu s druge (u iznosu od 32 boda?)? Ne moram ništa prepisivati?
ja mislim da je to istinaDragi kolege!Molim za pomoć!ja sam prošle godine upisala parcijalu druge izvanredno(zbog nauke o javnoj upravi)i dala sam samo nauku i jedan ispit iz druge-engleski:blushed: e sad me zanima,čitala sam tu negdje na forumu da postoji mogućnost da produžim tu godinu,zapravo parcijalu,da ne moram ništa upisivati niti platiti samo nastavim.Dali je to istina?
hvala na odgovoru.evo ja imam 30 bodova :frustrating: uzas! nista od parcijale...jos samo jedno pitanje: prosle sam god.platila skolarinu pa ne znam da li trebam i ove,jel vrijedi ono da jedna god.vrijedi dvije?
placas 3050 kn...2750 + 300 upisnina...do 20. do 12 su upisi za sve...molim vas za pomoć ako netko zna rješenje moga problema ili se nalazi u istoj situaciji...naime izvaredni sam student i ostala mi ne nauka,financije i eng. sada me zanima upisala bi parcijalu druge a između ostalih predmeta i eng.2 pa da li je to moguće da imam u istoj god.upisan eng 1 i 2? i vidim da neki pišu da je parcijala 3050 a neki 3600 pa me zanima koliko da na kraju uplatim? i do kad su upisi za izvaredne?
placas 3050 kn...2750 + 300 upisnina...do 20. do 12 su upisi za sve...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.