mozesI mene zanima dal možemo upisat opće upravno pravo budući da je dvosemestralni predmet.. molim za odgovo
dapace
ja bi ga preporucila
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mozesI mene zanima dal možemo upisat opće upravno pravo budući da je dvosemestralni predmet.. molim za odgovo
koliko sam ja čula (a i mene je to zanimalo), prikupljaju se potpisi iz općeg upravnog prava i eventualno iz engleskog.:wink5:Imam još jedno pitanjce. Ne znam dal ga postavljam na pravom mjesto, al nadam se da ću dobit odgovor!
jesu li i koja predavanja iz III. semestra obavezna i da li se na nekom skupljaju potpisi za npr. kolokvije, potpise i sl.
unaprijed zahvaljujem!
prosle godine se moglai ja imam jedno pitanje. prošle godine upisala sam parcijalu 2., riješila sve upisane ispite i stekla uvjet za parcijalu 3. Hmm :confused2:A da li se može upisati parcijala na parcijalu? Nadam se da može.
upisujes pad parcijale druge godineimam pitanje...ja sam prošle godine upisala parcijalu druge i sad mi je ostala samo nauka, sad me zanima dali ja mogu upisati opet parcijalu ili moram pad...totalno sam se zbunila, pomoč molim vas
Uhh, puno pitanja.. :happy:hm,ovo je više pitanje "molim vas savjet-pomoć" ali tiče se i parcijale, pa sam ga ipak odlučila staviti tu. ja upisujem parcijalu treće, e sad kolko sam skužila čitajući postove (al nisam ih uspjela sve pročitat), ja ne mogu upisati diplomski koji nosi 9 bodova, jesam li u pravu? e sad, pošto mi ostaje još 4.5 boda koja ne mogu upisat (jer prenosim samo radno i građansko=13,5 ects), jel bi se mogla ikako dogovoriti s mirjanom da ne upišem informatičku radionicu i praksu=5ects (to je u zimskom semestru), tako da sljedeće godine kad budem upisivala te predmete budem prije gotova, znači u 2.mj.? i što upisujem onda sljedeće godine kao treću,ili?upisujem u indeks samo to što mi je ostalo? i kada onda najranije mogu riješit diplomski,tj diplomirat?
i sad još jedno malo glupavo pitanje, sjećam se da nam je koprić na uvodnom predavanju prve godine rekao nešto u stilu da oni koji upišu parcijalu bi mogli ako sve upisane ispite polože recimo u 6-7.mj pisat neku molbu da im se odobri da polažu i ispite koji su im ostali, jel to istina? je li to moguće? (nemojte mi se smijat,stvarno je tako nešto bio rekaoi da li u tome igra neku ulogu prosjek, pošto je moj sada od ovih predmeta sa druge koje sam položila 3.9, pa ako bi mi bio tako dobar i dalje...postoji li kakva mogućnost da mi se odobri da rješim i to i diplomski ipak?
i dal postoji mogućnost ako parcijalu treće riješim s dobrim prosjekom, da se oslobodim plaćanja onoga što mi ostane, ili moram ipak platiti sljedeće godine za taj diplomski,praksu i radionicu 5800kn?
Studiram po starom programu.
Imam 7 ispita sa druge godine , za upis treće treba mi 8 ispita.
Prema tome moram upisati parcijalu treće.
Sad me zanima hoću li moći nastaviti studirati po starom programu ili ce me prebaciti na Bolognu ?
Ako netko zna molila bih da mi se cijeli taj postupak malo bliže pojasni
Hvala
Možeš upisat onoliko predmeta koliko si ostvario na 1. godini, znači 39 ects-a.Bok. Upisujem parcijalu 2.godine, iz prve mi je ostala Nauka i Financiranje i imam 39 ects-a .Zanima me koliko mogu upisati predmeta iz 2.godine i koliko koji predmet nosi bodova ?? Molio bih i za savjet koji su teži predmeti a koji lakši ?
Hvala!
to i mene zanima..el obavezno bas da upisemo zimski semestar prvo, pa sta ostane za ljetnia jel netko zna ...kad se upisuje parcijala dal možeš birati koje ćeš predmete s druge god upisati ( npr. neke iz četvrtog semestra) ? ili moraš ić po redu i upisati iz trećeg semestra? evo ako je netko skužio da mi odgovori...tnx
kupujes materijale za parcijaluja također upisujem parcijalu pa me sad zanima koja je procedura kod upisa.jel kupujem upisne materijale za parcijalu ili sto...
i posto sam redovni bez placanja placam samo upisninu jel??
gledaj ako odes do mirjane reci ce ti da prvo upisujes predmete iz zimskog a tek ako imas jos bodava iz ljetnogto i mene zanima..el obavezno bas da upisemo zimski semestar prvo, pa sta ostane za ljetni
300 kn upis i 4 kn upisni mat.ja također upisujem parcijalu pa me sad zanima koja je procedura kod upisa.jel kupujem upisne materijale za parcijalu ili sto...
i posto sam redovni bez placanja placam samo upisninu jel??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.