Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pišeš prva godina, isto kao i na prijavnicama... semestar 1,2i još jedno pitanje, zaboravila sam...kad upišemo parcijalu druge, što pišemo na potvrdi...prva ili druga godina da smo upisali i plus koji semestar jer mislim da na potvrdi piše i da moramo napisati semestar koji smo upisali. mislim, parcijala je kao i pad, ali...:wink5:
Ja samu istoj situaciji, zar ne moraš upisati 32 boda iz druge, a ne 28? Koliko sam shvatio ukupno je 60, a ti imaš 28 koji su ti ostali, pa mislim da upisuješ predmete u vrijednosti 32 boda!?trebam pomoć? dal je netko možda u istoj situaciji ostali su mi nauka, financiranje i uvod znači 28 bodova, i sad sam si ja malo gledala kako skupit tih 28 bodova od predmeta iz druge i nikak ne mogu si nariktat točno 28 bodova uvijek mi je jedan viška ili manjka, pa ako je netko pisao parcijalu a ima istu situaciju, molila bi za pomoć-koje predmete pisat da imam 60 bodova?
upisuješ radno i građansko+onoliko bodova koliko si ostvarila u 2.god.( toliko upisuješ bodova iz 3.godine)pitanje za ivy
namjeravam upisati parcijalu treće. da li moram ponovo upisati radno i građansko koji su mi ostali tj.da li oduzimam te bodove od ukupnog broja bodova ili ne. gđa klanac mi to nije rekla a ja zaboravila pitati. hvala unaprijed
ma znam da upisujem onoliko koliko sam položila bodova, al zanimalo me je dal se može upisat s bodom dva manje od 60, al eto sad sma čula da mogu!:blushed:Ja samu istoj situaciji, zar ne moraš upisati 32 boda iz druge, a ne 28? Koliko sam shvatio ukupno je 60, a ti imaš 28 koji su ti ostali, pa mislim da upisuješ predmete u vrijednosti 32 boda!?
Mirjana veli da prvo upisuješ predmete iz zimskog semestra.još nešto me zanima kad se piše parcijala ja onda mogu sama izabrat koje predmete želim upisat s druge, koji mi se više sviđaju :wink5: ili ima određeno što se piše!?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.