AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

zvrka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hvala ti... znam da mogu još tih 39.5, ali me zanima jel moram prvo upisat predmete iz zimskog semestra ili mogu uzet koje hoću?

jana21

hm.prvo upišeš to šta ti je ostalo.pa onda koje hoćeš.možeš birat između svih osim prakse.

martina28

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
svaki ispit ima određeni broj bodova
za parcijalu ti treba 31 bod,

oni ispiti koji su ti ostali na nižoj godini te prenosiš na višu godinu,
i upisuješ ispite s više onoliko koliko si skupila bodova na nižoj godini

misty

i još jedno pitanje, zaboravila sam...kad upišemo parcijalu druge, što pišemo na potvrdi...prva ili druga godina da smo upisali i plus koji semestar jer mislim da na potvrdi piše i da moramo napisati semestar koji smo upisali. mislim, parcijala je kao i pad, ali...:wink5:

cedevita

i još jedno pitanje, zaboravila sam...kad upišemo parcijalu druge, što pišemo na potvrdi...prva ili druga godina da smo upisali i plus koji semestar jer mislim da na potvrdi piše i da moramo napisati semestar koji smo upisali. mislim, parcijala je kao i pad, ali...:wink5:
pišeš prva godina, isto kao i na prijavnicama... semestar 1,2

milena

ja imam drugačije pitanje. prošle godine upisala samp arcijalu druge. dali ja sad mogu upisati parcijalu treće??? ili samo onaj ostatak sa druge godine. jer su mi ostala samo dva ispita s druge, a to migu brzo riješit. znači, JELI MOGUĆE UPISIVATI PARCIJALU NA PARCIJALU?

Prčiguz

ako odaberem opce upravno pravo, dali u tom slucaju moram odabrat za oba semsetra ili mogu samo iz prvog semestra?
neznam jel to dvosemestralni predmet
hvala:happy:

Leptiric_20

trebam pomoć? dal je netko možda u istoj situaciji ostali su mi nauka, financiranje i uvod znači 28 bodova, i sad sam si ja malo gledala kako skupit tih 28 bodova od predmeta iz druge i nikak ne mogu si nariktat točno 28 bodova uvijek mi je jedan viška ili manjka, pa ako je netko pisao parcijalu a ima istu situaciju, molila bi za pomoć-koje predmete pisat da imam 60 bodova?

gea.fax

pitanje za ivy
namjeravam upisati parcijalu treće. da li moram ponovo upisati radno i građansko koji su mi ostali tj.da li oduzimam te bodove od ukupnog broja bodova ili ne. gđa klanac mi to nije rekla a ja zaboravila pitati. hvala unaprijed

Lukap

trebam pomoć? dal je netko možda u istoj situaciji ostali su mi nauka, financiranje i uvod znači 28 bodova, i sad sam si ja malo gledala kako skupit tih 28 bodova od predmeta iz druge i nikak ne mogu si nariktat točno 28 bodova uvijek mi je jedan viška ili manjka, pa ako je netko pisao parcijalu a ima istu situaciju, molila bi za pomoć-koje predmete pisat da imam 60 bodova?
Ja samu istoj situaciji, zar ne moraš upisati 32 boda iz druge, a ne 28? Koliko sam shvatio ukupno je 60, a ti imaš 28 koji su ti ostali, pa mislim da upisuješ predmete u vrijednosti 32 boda!?

hedviga

pitanje za ivy
namjeravam upisati parcijalu treće. da li moram ponovo upisati radno i građansko koji su mi ostali tj.da li oduzimam te bodove od ukupnog broja bodova ili ne. gđa klanac mi to nije rekla a ja zaboravila pitati. hvala unaprijed
upisuješ radno i građansko+onoliko bodova koliko si ostvarila u 2.god.( toliko upisuješ bodova iz 3.godine)
kad zbrojiš bodove radno+gp+ono što misliš upisati iz 3.god-iznos ne smije prelaziti 60ECTS

jel tak Ivy?:happy:

jana21

da da tako je!!! nego ako ja ne uspijem dat radno i opet upisujem parcijalu ali izvanredno-ostaje mi za upisat radno i građansko i parcijala koju nisam uspjela dati -ne upisujem vježbe iz nomotehnike,upravnog postupovnog i informatičku radionicu?to se računa da smo dali šta nje.ak imamo potpis i ocjenu.i onda meni ostane još 24.5 boda za upisat a fali mi lokalna i 2 izborna i praksa.praksu ne mogu upisat?koliko nosi lokalna i dva izborna?što znači da bi onda sljedeće godine morala sam 1,2 upisat i za to platit godinu???

Leptiric_20

Ja samu istoj situaciji, zar ne moraš upisati 32 boda iz druge, a ne 28? Koliko sam shvatio ukupno je 60, a ti imaš 28 koji su ti ostali, pa mislim da upisuješ predmete u vrijednosti 32 boda!?
ma znam da upisujem onoliko koliko sam položila bodova, al zanimalo me je dal se može upisat s bodom dva manje od 60, al eto sad sma čula da mogu!:blushed:

Ivy

Admin
trenutno se u referadi vodi borba oko
toga da se studentima obijasni/
dotumaci da one predmete koje su upisali na parcijali, ili cistoj godini ne moraju vise upisivati u indeks
jer su oni vec upisali
naravno da se oni broje bodovno ali se ne prepisuju ponovo na prvu cistu stranu u indeksu vec ih samo brojis a upisujes ono sto jos nikad nisi imao u indeksu
primjer

prosle godine si upisao parcijalu druge godine i ove godine upisujes cistu drugu
progle godine ti je ostala nauka, fin i poli
iz druge godine si upisao opce upravno, pravo drustva, eup, gradjansko, drzavnu upravu...
ove godine upisues cistu drugu i
neovisno o tome dali si samo dao sve ispite iz prve ili ti je ostao jedan iz prve ili si vec poceo davati i ispite iz druge(a da nije nauka jer onda ne bi ni mogao upisati cistu drugu;))
prilikom ovogodisnjeg upisa
na praznu stranu indeksa upisujes samo predmete koje nisi upisao na parcijali
u ovom nasem slucaju:
obiteljsko , eng, radno...

nadam se da ste shvatili

jana21
izborni premeti na trecoj godini kao i predmeti smjera nose 5 bodova
sada ne znam koliko nosi lokalna

praksu ne mozes upisati sigurno dok ne budes cista treca

upravo tako ako ove godine ne das radno i ponovo upises parcijalu
iduce godine placas cijelu godinu samo radi dva ispita ili koliko vec..

gea.fax

lokalna nosi 7 bodova kao i postupovno pravo dok vježbe iz postupovnog nose 4 boda. inače na popisu kolegija za upis godine piše da citiram" ukoliko student upiše UPP obavezno mora upisati i vježbe iz UPP-a"

hedviga

još nešto me zanima kad se piše parcijala ja onda mogu sama izabrat koje predmete želim upisat s druge, koji mi se više sviđaju :wink5: ili ima određeno što se piše!?
Mirjana veli da prvo upisuješ predmete iz zimskog semestra.
Al da se s njom sve dogovorit:crazy:
Ne, zbilja, vjerujem da ak ti fali da upotpuniš koji bodić, da će ti dat i neki predmet iz ljetnog semestra:happy:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks