AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

red panda

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Redovan sam student i upisala sam prosle godine parcijalu druge,iz prve godine su mi
ostala 3 ispita koja jos nisam rijesila,pa me zanima kakva me sudbina ceka u najgorem slucaju ako ih ne uspijem rijesiti:prebacuju me na izvanredne ili imam pravo jos jednom
upisat parcijalu?!thnx
... na žalost izvanredni...

NIKICA

imam jedno pitanje upisala sam parcijalu 2005/2006 te koja je trajala dvije godine sada sam prosle godine ponovo upisala parcijalu sada me zanima da li mi i ta parcijala se produzuje za godinu ili moram upisati drugu godinu redovno a ostala su nmi dva ispita nauka i politologija hvala unaprijed

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav,
za sad imam 30 bodova, a za parcijalu treba 31, pa jel postoji mogućnost neke zamolbe dekanu da mi dozvoli upis parcijale u slučaju da ne dam nauku i ustav? Ako je netko imao iskustva s tim, bila bih mu zahvalna na pomoći...
ako ćeš pisati molbu, slat ćeš je pročelnici - prof. Marčetić, a ne dekanu. a hoće li takva molba imati učinka.. to ne bih znala..

pia

pozdrav, naravno da imam pitanjce pa vas molim za odgovor ako neko zna:)
izvanredni sam student 2.godine..po starom programu..dala sam 6 ispita..moje pitanje je -da li je to dovoljno za uvjet za parcijalu treće i koliko bi me to kunica koštalo..iskoristila sam pravo da budem dvije godine na 2.:-(
tnx

pepy

pa ako od tih 6 ispita imaš 31 bod možeš upisati parcijalu, košta 3600 kn

purple

imam jedno pitanje? da li kod upisa parcijale ako nedam nauku i primjerice sociologiju njih ponovno upisujem te moram skupljat potpise? jel to znaci da nauku ne mogu polagat opet do 6 mjeseca?

dubbi

Gdje mogu saznati broj ECTS bodova za predmete iz druge godine? U slučaju da upišem parcijalu da znam koje mogu upisat...tnx
piše ti u novom vodiču.

3 semestar:
držsvna uprava 6,5
građansko 6,5
eup 5
osnove prava društva 5
opće upravno pravo 5
strani jezik 2

4 semestar:
obiteljsko 7
radno i socijalno 7
ULJP 7
opće upravno pravo 7
strani jezik 2

evo prepisala sam iz vodiča.

florencia

bok ljudi! mene zanima-ja sam na parcijali druge godine,moram rijesiti dva ispita iz prve jos.dali ja onda mogu upisati cistu drugu,iako imam rijesenu samo prvu iz parcijale,a iz druge nemam nista!molim vas,ako netko zna da mi odgovori!!puuuuuno hvala!!

tea

imam veliko dvoumljenje-neznam sto bi mi bilo najpametnije napraviti...iz druge god. mi je ostalo upravljanje,radno i opce upravno,pa sad stvarno neznam da li da upisem parcijalu trece ili pad...pa molim nakoga da mi se javi s nekim savjetom,prijedlogom..
unaprijed puno hvala

jana21

pa bolje upiši parcijalu.i ja sam sad upisala bila parcijalu makar nisam uspjela dati još radno za uvjet al sam bar odslušala većinu predavanja,obavila vježbe...

jana21

opće upravno pravo,radno i socijalno pravo i građansko pravo su tri najteža s druge !

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
nakon polozenih kolokvija iz opceg upravnog, upisuje se ocjena u indeks ili se jos mora odgovarat?
prošle godine (2007.), nakon položenog kolokvija (koji se odnosio na trećinu ukupne materije, potrebno je bilo usmeno odgovarati ostali dio materije kako bi se dobila pozitivna ocjena na temelju kolokvija.

Ivy

Admin
prošle godine (2007.), nakon položenog kolokvija (koji se odnosio na trećinu ukupne materije, potrebno je bilo usmeno odgovarati ostali dio materije kako bi se dobila pozitivna ocjena na temelju kolokvija.

da kolegica tada je jos Sprajc bio u igri sada 2008. godine sa Sikicem je bila malo drugacija igra
naime nakon polozenih kolokvija ocjena se upisivala u indeks;)

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja sam na prvoj godini imala bodove za parcijalu a nisam ju upisala tak da nije istina da se mora upisati parcijala ako se ima više od 31 bod,upis parcijale je naš izbor

jana21

mislim da moš upisat još do 60 bodova 39.5 bodova.mislim.tj upisat predmete iz treće da ti budu u iznosu 39.5 bodova...nemožeš praksu upisat jedino.ja sam ti uspjela upisat sve osim prakse i 2 izborna nisam i lokalnu...ostalo sve jesam...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks