Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
imaš temu Testiranje semestra pa tamo možeš saznat sve informacije!!opet ja sa pitanjima, haha. što je testiranje indeksa, čemu to, dal to treba obaviti prije upisa ili poslije i dal se to što plaća?
Indeks možeš testirati isti dan prije upisa u višu.opet ja sa pitanjima, haha. što je testiranje indeksa, čemu to, dal to treba obaviti prije upisa ili poslije i dal se to što plaća?
Da, još iduće godine možeš normalno polagati ispite, bez da išta plaćaš. dakle, kad su upisi, osim ako ne upisuješ višu godinu, ne moraš ništa plaćati..Dali za izvaredne studente još uvijek vrijedi da mogu ponavljati I godinu, a da je ponovno ne plaćaju..upisala sam I godinu 2008./2009. Još se baš i ne razumijem u to kako sve funkcionira, a strah me je da neću uspijeti položiti ovu godinu zbog lošeg radnog vremena..
znači upisala si sad na jesen?da li ako si ponavljač izvanredni imaš također pravo studiranja 2 godine (znači ako sam upisala 2008/09, da li mogu i sljedeće godine polagati ispite?)
Pola cijeneImam pitanje: redovni student, 1. godina, platio sam maks cijenu...ako cu upisati pad 1. godine koliko cu morati platiti ponovni upis?
oko 3000 kn:mellow:Imam pitanje: redovni student, 1. godina, platio sam maks cijenu...ako cu upisati pad 1. godine koliko cu morati platiti ponovni upis?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.