AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Iwy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
opet ja sa pitanjima, haha. što je testiranje indeksa, čemu to, dal to treba obaviti prije upisa ili poslije i dal se to što plaća?

ganesha

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
opet ja sa pitanjima, haha. što je testiranje indeksa, čemu to, dal to treba obaviti prije upisa ili poslije i dal se to što plaća?
imaš temu Testiranje semestra pa tamo možeš saznat sve informacije!!
ugl. testiranjem indeksa potvrđuješ da si obavila sve svoje dužnosti kroz semestar!! skupila potpise, obavila sistematski i sl...
ne plaća se - osim ako ne zakasniš i ne obaviš to do određenog roka! obavlja se prije upisa... :wink5:

zvrka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Indeks možeš testirati isti dan prije upisa u višu.
Testirati indeks ideš u sobu br. 10, a upisi su u sobi br. 8.
Placas ako nemas potpis - pa pises molbu, i ako fulas rok za testiranje odnosno testiras nakon roka za upis.

mišica

da evo saznala sam da uopće ni ne moramo testirati index neg sam se upišemo mi koji padamo...ne moramo čak imati ni sistematski

misty

evo ja sam baš jučer upisala pad. u biti ne treba testirati index, ali ako ispunjavaš sve uvijete za testiranje (potpisi + žigovi od sistematskog i zubara), onda ti ga odmah testira da je to riješeno. a na onu stranicu gdje sam upisala nepoložene predmete je napisala "ponovno" tak da ne bi ispalo da ponovno moram sakupljat potpise...:wink5:

redruM

Dokumenti za pad su isto ko da upisujemo 1. godinu?
Samo na uplatnici pišem 3050kn i u index na nove strane pišem samo one predmete koje nisam dal?

Gugač

Dali za izvaredne studente još uvijek vrijedi da mogu ponavljati I godinu, a da je ponovno ne plaćaju..upisala sam I godinu 2008./2009. Još se baš i ne razumijem u to kako sve funkcionira, a strah me je da neću uspijeti položiti ovu godinu zbog lošeg radnog vremena..

amalka

Dali za izvaredne studente još uvijek vrijedi da mogu ponavljati I godinu, a da je ponovno ne plaćaju..upisala sam I godinu 2008./2009. Još se baš i ne razumijem u to kako sve funkcionira, a strah me je da neću uspijeti položiti ovu godinu zbog lošeg radnog vremena..
Da, još iduće godine možeš normalno polagati ispite, bez da išta plaćaš. dakle, kad su upisi, osim ako ne upisuješ višu godinu, ne moraš ništa plaćati..

natasha

što je s izvanrednima?

sad čitam ove postove i ne kužim da li su svi ti žigovi i potpisi potrepni za upis izvanrednima??? Please help?

helena9

da li ako si ponavljač izvanredni imaš također pravo studiranja 2 godine (znači ako sam upisala 2008/09, da li mogu i sljedeće godine polagati ispite?)

Ninek

da li ako si ponavljač izvanredni imaš također pravo studiranja 2 godine (znači ako sam upisala 2008/09, da li mogu i sljedeće godine polagati ispite?)
znači upisala si sad na jesen?
ako si izvanredni imaš pravo 2 godine studirat istu godinu bez da išta upisuješ,normalno polažeš sve ispite..
a ako ne očistiš godinu ili ne upišeš parcijalu,tek onda možeš upisat pad i opet dvije godine bez da išta upisuješ studirat tu istu godinu..
možda malo komplicirano,al nadam se da si shvatila kaj govorim..

pekto1200

Imam pitanje: redovni student, 1. godina, platio sam maks cijenu...ako cu upisati pad 1. godine koliko cu morati platiti ponovni upis?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks