AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

METVICA

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
znači upisala si sad na jesen?
ako si izvanredni imaš pravo 2 godine studirat istu godinu bez da išta upisuješ,normalno polažeš sve ispite..
a ako ne očistiš godinu ili ne upišeš parcijalu,tek onda možeš upisat pad i opet dvije godine bez da išta upisuješ studirat tu istu godinu..
možda malo komplicirano,al nadam se da si shvatila kaj govorim..
i koliko, za izvanredne košta taj pad? da li upisuješ samo one predmete koje nisi dao ili moraš do 60 ECTS bodova obavezno - naravno, ako si neke uspio ispite riješiti, ali ipak nije dovoljno za parcijalu??:confused2:

Ninek

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
i koliko, za izvanredne košta taj pad? da li upisuješ samo one predmete koje nisi dao ili moraš do 60 ECTS bodova obavezno - naravno, ako si neke uspio ispite riješiti, ali ipak nije dovoljno za parcijalu??:confused2:
ako si skupio 51 bod upisuješ normalno drugu godinu i nju plaćaš 3300, ako nisi skupio ni da upišeš parcijalu opet plaćaš cijelu godinu 3300

viduska

izvanredni sam student. prvu godinu sam dala. drugu sam upisala jednom po starom sistemu. pa opet još jednom nakon dvije godine po novom sistemu.

po svoj prilici na jesen opet neću moći upisati čistu 3. godinu jer neću imati dosta bodova.

da li je uopće moguće za mene (pošto sam već 2 puta upisivala II. godinu, jednom po starom jednom po bolonji) ponovo upisati II. ili parcijalu III. godine.

da me ne osuđujete odmah, radilo se o ozbiljnim zdravstvenim problemima i operaciji...

unaprijed zahvaljujem

redruM

Re: Novi propisi vezani za studij

Oke, a recimo da sam pao 1. godinu i ponovo upiso, jer moram SVE položit da bi mogo upisat 2. godinu ili mogu prebacit jedan predmet?

Ivy

Admin
Re: Novi propisi vezani za studij

Oke, a recimo da sam pao 1. godinu i ponovo upiso, jer moram SVE položit da bi mogo upisat 2. godinu ili mogu prebacit jedan predmet?
Glavno da imas 50 bodova sa prve godine.

Znaci da mozes prebaciti ispit koji ima manje od 10 bodova.

izvanredni sam student. prvu godinu sam dala. drugu sam upisala jednom po starom sistemu. pa opet još jednom nakon dvije godine po novom sistemu.

po svoj prilici na jesen opet neću moći upisati čistu 3. godinu jer neću imati dosta bodova.

da li je uopće moguće za mene (pošto sam već 2 puta upisivala II. godinu, jednom po starom jednom po bolonji) ponovo upisati II. ili parcijalu III. godine.

da me ne osuđujete odmah, radilo se o ozbiljnim zdravstvenim problemima i operaciji...

unaprijed zahvaljujem
nitko te ne osudjuje

mozes upisati ponovo drugu godinu

samo da te pitam dali znas da mozes pisati molbu da ti stave godinu na "mirovanje" zbog duge i teske bolesti?
Ako imas potrebnu medicinsku dokumentaciju mozes pokusati

Honda 900

A dekanski najvjerojatnije bude, samo kaj se to ne zna do kraja 9mj, tj. onda se sastaje vijeće pa odluči hoće li biti ili ne...to ti ovisi o njima samima

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel zna netko jel će biti dekanski rok možda?
Na sjednici stručnog vijeća odjela prošle godine u 9. mj. (kada su naši stud. predstavnici tražili dekanski rok za akademsku godinu 2007/08) rečeno im je da sljedeće godine (dakle, ove) neće biti dekanskog roka i da se studenti pirpreme za to.
Dakle, ljudi, iskoristite rokove u 9. mj.

chipmunk

ljudi molim vas odgovor-redovni sam student,bez placanja.ako upisujem pad godine jel moram platit tih 3000 kn?

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ljudi molim vas odgovor-redovni sam student,bez placanja.ako upisujem pad godine jel moram platit tih 3000 kn?
ako pad godine upisuješ prvi put, ne moraš plaćati ništa - ostaješ redovni bez plaćanja.

METVICA

Molila bih vas za jednu informaciju. Ovako, prebacila sam se na izvanredno prije 2 godine, i ujedno upisala parcijalu 2. godine. No, kako radim, radno vrijeme, umor i takve stvari, jednostavno nisam stigla ni misliti na ispite, ali eto, opet se ja pokrenula. No, sad stoji da možda i neću uspjeti riješiti ispite, pa bi htjela pitati koje su mi još mogućnosti? Pad? Koliko to košta i koji su uvjeti, odnosno nedostatak uvjeta? Hvala!

jellennaa

pozdrav!
vidim da je dosta pitanja vezano za pad prve godine izvanrednih studenata!
ja na žalost moram ponovo pitati jer mi nije sve baš jasno...
na žalost past ću prvu godinu izvanredno(prošlo je dvije godine)i sada u 10.mj. mogu upisatu ponovo prvu godinu? i koliko se plaća da li se zna?!
da li onda i one predmete koje sam položila moram ponovo polagati ili ?
unaprijed zahvaljujem!;O)

Tihana I.

Upisuješ pad godine,plaćaš normalno,mislim da je 3600,upisuješ predmete koje nisi položila.

jellennaa

joj nisam ti sigurna ali mislim da po novom nije :unsure:
evo da potvrdimo za sve koji ne znaju za pad!:O)
pad se plaća 3.600.00 kn a upisi su 15.09.2009.
ako se ne može doći ujutro od 10:00 do 12:00, može se u utorak od 15:00 do 16:00!
upisuju se predmeti koji nisu položeni!

lila_887

15.9.?

Taj dan kolko ja vidim su ispiti...ne znam kak su oni to zamislili

da, kaj se samo jedan dan može upisati pad godine? kaj ak još ne znamo kaj će točno i kako bit?! ni meni nije jasno kak su to zamisli...

Marianne

evo da potvrdimo za sve koji ne znaju za pad!:O)
pad se plaća 3.600.00 kn a upisi su 15.09.2009.
ako se ne može doći ujutro od 10:00 do 12:00, može se u utorak od 15:00 do 16:00!
upisuju se predmeti koji nisu položeni!

meni je gospođa u sobi 3a rekla da u slučaju pada godine treba uplatit svotu (ovisi kako tko plaća) na njihov žiro račun i u 10. mj stajat u redu.. ja sam sad već polako zbunjena od svih informacija.

malaplava1

koliko se ja sjecam prosle godine je bilo zadnj rok upisa pada godine,parcijale i u visu godinu do 15.10 radi dekanskog roka. tako da se nadam da ce biti i ove godine tako
a malo je cudno sto je 15.9 jer neki ispiti traju do 26.9

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks