AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

redruM

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
evo da potvrdimo za sve koji ne znaju za pad!:O)
pad se plaća 3.600.00 kn a upisi su 15.09.2009.
ako se ne može doći ujutro od 10:00 do 12:00, može se u utorak od 15:00 do 16:00!

upisuju se predmeti koji nisu položeni!
:dry:

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
prije 2god upisah parcijalu 2god.sa naukom i financijama iz prve. Ali eto, samo sam riješila ta dva ispita i sada mi nije jasno kaj ja upisujem u jesen. Preostale ispite iz te parcijale vezane uz drugu godinu ili čistu drugu godinu? Hvala ljudi unaprijed za inf.

amalka

prije 2god upisah parcijalu 2god.sa naukom i financijama iz prve. Ali eto, samo sam riješila ta dva ispita i sada mi nije jasno kaj ja upisujem u jesen. Preostale ispite iz te parcijale vezane uz drugu godinu ili čistu drugu godinu? Hvala ljudi unaprijed za inf.
čistu drugu :wink5:

a što se tiče upisa , to su neke dezinformacije, može se sigurno do kraja 9 mj. upisati, ako ne i kasnije (ovisno o dekanskom roku) pa ne brinite :wink5:

Sara1987

Ljudi jel redovni student (uz potporu MZOŠ) mora plaćati pad godine i parcijalu ili je oslobođen od toga?
Za godinu zicer znam da ne moraš plaćati, a sad za parcijalu nisam zicer ...

evo da potvrdimo za sve koji ne znaju za pad!:O)
pad se plaća 3.600.00 kn a upisi su 15.09.2009.
ako se ne može doći ujutro od 10:00 do 12:00, može se u utorak od 15:00 do 16:00!
upisuju se predmeti koji nisu položeni!
a kaj onda s dekanskim rokom? pa kaj nije da mogu upisati poslije njega!!!

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Za godinu zicer znam da ne moraš plaćati, a sad za parcijalu nisam zicer ...
ako prvi puta upisuje pad / pracijalu - ne mora plaćati.

a kaj onda s dekanskim rokom? pa kaj nije da mogu upisati poslije njega!!!
dekanski nije još odobren. zato je organizirana peticija temeljem koje će se tražiti da se doda još jedan rok u 10.mj. i da se upisi produže do kraja 10.mj.

Sara1987

ako prvi puta upisuje pad / pracijalu - ne mora plaćati.

dekanski nije još odobren. zato je organizirana peticija temeljem koje će se tražiti da se doda još jedan rok u 10.mj. i da se upisi produže do kraja 10.mj.
Znači kak sad stvari stoje ja se moram upisati do 15.9. ? issss

moonshadow

Taj dekanski rok ,jel se na tom roku mogu prijaviti koje zelis ispite,ili na dekanski mogu izaci samo studenti kojima fali 1 ispit do parcijale ili 1 ispit do uvjeta.

Stranger

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Taj dekanski rok ,jel se na tom roku mogu prijaviti koje zelis ispite,ili na dekanski mogu izaci samo studenti kojima fali 1 ispit do parcijale ili 1 ispit do uvjeta.
Na dekanskom roku možeš prijaviti bilo koji ispit.Dekanski i obični ispitni rok se jedino razlikuju po tome što je dekanski izvanredan rok u 10. mjesecu,dok je sva ostala procedura oko prijavljivanja ispita i polaganja,ista kao i na redovnom roku.

lila_887

Na dekanskom roku možeš prijaviti bilo koji ispit.Dekanski i obični ispitni rok se jedino razlikuju po tome što je dekanski izvanredan rok u 10. mjesecu,dok je sva ostala procedura oko prijavljivanja ispita i polaganja,ista kao i na redovnom roku.
a da li se može prijaviti samo jedan ispit na dekanskom roku ili više njih (2-3)?? !

Ninek

a da li se može prijaviti samo jedan ispit na dekanskom roku ili više njih (2-3)?? !
možeš prijavit 6 ispita ako hoćeš..
to je najnormalniji rok kao i svi ostali tokom godine,samo zato što je izvanredni nazvali su ga dekanski..
inače je procedura ista kao i na ispitnom roku u drugom mjesecu

lila_887

možeš prijavit 6 ispita ako hoćeš..
to je najnormalniji rok kao i svi ostali tokom godine,samo zato što je izvanredni nazvali su ga dekanski..
inače je procedura ista kao i na ispitnom roku u drugom mjesecu
aha, kužim, nisam bila sigurna za ovo samo,...

METVICA

15.9.?

Taj dan kolko ja vidim su ispiti...ne znam kak su oni to zamislili
pa da.. još su u 9- mjesecu ispiti!! stvarno, kak su oni to zmislili?? pa zar nisu u 10. mj. upisi ili barem krajem 9...:unsure:

T-jet

Ljudi pomozite!!!

Upisala bih pad godine, inače sam redoviti student s plaćanje, e sada me zanima kolko ja plaćam taj pad godine? (položila sam čak jedan ispit lol)

misty

Ljudi pomozite!!!

Upisala bih pad godine, inače sam redoviti student s plaćanje, e sada me zanima kolko ja plaćam taj pad godine? (položila sam čak jedan ispit lol)
2750 kn+300 kn upisnine=3050,00 kn!:wink5:

misty

...znači to je točno ta cifra...i kada ja to trebam uplatiti, mislim do kojeg datuma?
da, ni manje ni više, nego točna. upisi su negdje u drugoj polovici rujna pa ćeš onda...:wink5:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks