AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mira

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
to ti je najbolje pitat tete u referadi, jer ovako će ti svako reći drugu informaciju, a one ipak znaju iz prve ruke. jedino ako još možda možeš srediti s engleskim da ti ga priznaju, pa možda da položiš razliku???
ovako čisto sumnjam da prije 9. mjeseca može odobriti upis, koliko god to glupo bilo, pa ćeš se vjerojatno morati strpiti do tada
hvala ti.neznam dal bi mi dali eng.polagat,malo je vremena,nema roka.vidjet cemo

misty

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jedan ispravak: vidjeh danas na obavijesti da ponavljanje određene godne (bilo u cijelini, bilo parcijalno) košta 2750,00 + 300 kn= sveukupno 3050,00 kn.:wink5:

Posrnuli

ako su ti ostali samo nauka i financiranje, daš nauku i upišeš drugu godinu, financiranje preneseš
ako daš financiranje a ne nauku onda upisuješ parcijalu
pitao sam ja to,i rekle mi tete u referadi da sve moram dati,pošto mi je kao ovo druga godina studiranja,ako mi ostane financiranje,svejedno padam...

innez

e...iam pitanje pa ak netko moze odg... dal se moraju imat bas svi potpisi za upisivanje pada godine? tnx

Sonia

pitao sam ja to,i rekle mi tete u referadi da sve moram dati,pošto mi je kao ovo druga godina studiranja,ako mi ostane financiranje,svejedno padam...
:shocked::shocked::shocked: odakle sad to??? ček jel to znači da padam i ja ako sam lani upisala parcijalu druge i sad mi je samo financiranje ostalo :shocked: svi su mi rekli da mogu upisati normalnu drugu :shocked:

jana21

ma to su gluposti.normalno da moš upisat drugu! mislim ak ta nezna svoj posao onda neznam ko će ga znat.osim ak se nešt nije promijenilo.al bi onda hrpa njih živjela u zabludi

Sonia

ma to su gluposti.normalno da moš upisat drugu! mislim ak ta nezna svoj posao onda neznam ko će ga znat.osim ak se nešt nije promijenilo.al bi onda hrpa njih živjela u zabludi
e pa to! uopće ne želim njih ići pitati jer vjerujem da uopće ne slušaju kada im objašnjavaš svoju situaciju pa bubnu nešto bezveze samo da te se riješe i onda si još više zbunjen :laughing:

7466zoki

s duznim postovanjem al tu da ga hebes nitko nezna 100 posto tocnu informaciju...jer prvo onako istina i bog pise vani na oglasnoj za pad godine se placa 2750,00 + 300kn! dodem u referadu pitam jednu kaze mi 3100 pitam ovu drugu kaze mi 3050..index je vidjela na sec i doslovce mi ga bacila nazad bahato..onda sad opet ovdje na forumu izade informacija da je 3300godina...i sad ja nek znam koliko je tocno..nije problem u tih 100-200kn ali necu im vise uplatiti niti lipe zato me zanima tocna informacija... i ja mislim da bi cifra trebala bit 3050,00kn!
btw nije mi jasno zasto kao redovni student koji ponavlja godinu sa istim pravima po kojima sam upisan ne bi mogao izlazit na kolokvije!!!

misty

s duznim postovanjem al tu da ga hebes nitko nezna 100 posto tocnu informaciju...jer prvo onako istina i bog pise vani na oglasnoj za pad godine se placa 2750,00 + 300kn! dodem u referadu pitam jednu kaze mi 3100 pitam ovu drugu kaze mi 3050..index je vidjela na sec i doslovce mi ga bacila nazad bahato..onda sad opet ovdje na forumu izade informacija da je 3300godina...i sad ja nek znam koliko je tocno..nije problem u tih 100-200kn ali necu im vise uplatiti niti lipe zato me zanima tocna informacija... i ja mislim da bi cifra trebala bit 3050,00kn!
btw nije mi jasno zasto kao redovni student koji ponavlja godinu sa istim pravima po kojima sam upisan ne bi mogao izlazit na kolokvije!!!
znam, vrti se različita informacija. ali jasno piše obavijest. pa ne znam onda koju je stavio, kad ne znau točno ni gore u referadi. možda neki prolaznik?:crazy:

7466zoki

znam, vrti se različita informacija. ali jasno piše obavijest. pa ne znam onda koju je stavio, kad ne znau točno ni gore u referadi. možda neki prolaznik?:crazy:

pa da...skroz zalosno i onak sram me negdje rec da ni u referadi neznaju tocne informacije ...valjda ce se pretrgnut od silnog posla..samo kaj ne umiru za onim stolom..

ivana

pozz...jedno malo pitanjce...
izvanredni sam student, stari program...da li je uvjet za treču god.8 ili 9 ispita???

ganesha

ej angel, opet ja!! ovak, pošto si ti upisala izvanredno studij,tebi jedna godina traje dvije godine.. znači, ti si upisala prvi puta prvu godinu 2007./08.. tebi ta prva godina završava slijedećom akademskom godinom.. ti sada, kada su upisi, nemaš nikakvih obaveza oko upisa, ne moraš upisivati pad iako nisi položila niti jedan ispit.. naravno, ne moraš niti plaćati ništa!! potrudi se ove godine i probaj što više ispita položit kako bi slijedeće godine u devetom mjesecu uspjela upisati drugu godinu. sa strane u indexu imaš broj bodova kolko pojedini predmet nosi.. da bi upisala drugu godinu moraš sakupiti 50 bodova. sve skupa ih ima 60, svaki semestar po 30. ako ne uspiješ sakupiti tih 50 bodova (al hoćeš, uvjerena sam), onda gledaj da skupiš barem 31 kako bi mogla upisati parcijalu druge godine.. ta parcijala bi značila da možeš slušati neke (ne sve) predmete s druge godine i polagati ih kada očistiš cijelu prvu. možeš upisati predmete u vrijednosti onoliko bodova koliko si sakupila na prvoj.. nauka ti je uvjet da bi mogla upisati drugu godinu jer ona nosi 14 bodova (svaki semestar 7).. vidim da si nabavila vodič sa rokovima, pa eto, napravi dobar plan i skupljaj te toliko vrijedne žigiće.. ti to možeš, vidjet ćeš, nije tako strašno..a i pošteno profeštaj nakon svakog položenog!! a i vidjela sam da si sociol prošla pismeni, a pala na usmenom pa počni lagano s tim.. eto, želim ti svu sreću!! ak ti je još šta nejasno samo pitaj!!!
kad je ovakva situacija, dal se treba otić do referade da lupe neki žig ili nekaj pošto se jedna godina studira dvije??
nekak mi to malo čudno da bez ičega, bez ikakvih obaveza oko upisa.. pa eto pitam informativno!! :happy: tnx... :wink5:

gea.fax

ne ništa ne trebaš ići do referade. samo uči i polaži ispite i to je to. izvanrednim studentima jedna godina traje dvije godine (mislim akademske) i za to vrijeme imaju više prilika za polaganje ispita. za razliku od redovnih nemamo kolokvije a i predavanja nam počinju kasnije u 11 ili 12 mjesecu, traju po 2-3 dana ovisno o predmetu u pravilu od 17 do 21 sat.

Arba

Pozdrav ljudi,imam jedno pitanje za vas. Koliko dugo izvanredni student može biti na jednoj god.? Npr. koliko dugo možeš studirat prvu godinu? Znam da za izvanredne godina traje 2 god. ali koliko se to puta može ponovit?

ganesha

ne ništa ne trebaš ići do referade. samo uči i polaži ispite i to je to. izvanrednim studentima jedna godina traje dvije godine (mislim akademske) i za to vrijeme imaju više prilika za polaganje ispita. za razliku od redovnih nemamo kolokvije a i predavanja nam počinju kasnije u 11 ili 12 mjesecu, traju po 2-3 dana ovisno o predmetu u pravilu od 17 do 21 sat.
da, da.. znam sve ovo ostalo! frendica me ustvari tražila da joj obavit to oko "upisa" kojeg na kraju nema, jer je ona izvanredni!!
pa me mučilo to oko toga da zapravo ne treba ništa napravit!! hvala ti.. :wink5:

Jel zna tko šta mi treba za upisivanje pada godine?
koliko ja znam, sve šta ti treba za upisivanje pada godine dobiješ u onoj našoj skriptarnici! ispuniš sve formulare il kaj već tamo dobiješ, uplatiš uplatnicom 2750 kn + 300kn, i odneseš to zajedno s indeksom do tete u referadu!!
ako sam nešto krivo napisala, slobodno nek netko ispravi... :wink5:

amalka

Pozdrav ljudi,imam jedno pitanje za vas. Koliko dugo izvanredni student može biti na jednoj god.? Npr. koliko dugo možeš studirat prvu godinu? Znam da za izvanredne godina traje 2 god. ali koliko se to puta može ponovit?
mislim da je možeš ponavljat kolko hoćeš, tako da 10 god možeš jednu godinu studirat.. ali svake 2 godine ponovno plaćaš upis pada, ili eventualno parcijale

Arba

Hvala amalka, zanimala me ta informacija al nisam znala točno odgovor. Činilo mi se da i kod toga postoji nekakvo pravilo.

aneri

Izvanrednim studentima 1 godina traje 2, al ne znam baš da mogu studirat neograničeno, tj. dan nemaju određeno do kada...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks