ej angel, opet ja!! ovak, pošto si ti upisala izvanredno studij,tebi jedna godina traje dvije godine.. znači, ti si upisala prvi puta prvu godinu 2007./08.. tebi ta prva godina završava slijedećom akademskom godinom.. ti sada, kada su upisi, nemaš nikakvih obaveza oko upisa, ne moraš upisivati pad iako nisi položila niti jedan ispit.. naravno, ne moraš niti plaćati ništa!! potrudi se ove godine i probaj što više ispita položit kako bi slijedeće godine u devetom mjesecu uspjela upisati drugu godinu. sa strane u indexu imaš broj bodova kolko pojedini predmet nosi.. da bi upisala drugu godinu moraš sakupiti 50 bodova. sve skupa ih ima 60, svaki semestar po 30. ako ne uspiješ sakupiti tih 50 bodova (al hoćeš, uvjerena sam), onda gledaj da skupiš barem 31 kako bi mogla upisati parcijalu druge godine.. ta parcijala bi značila da možeš slušati neke (ne sve) predmete s druge godine i polagati ih kada očistiš cijelu prvu. možeš upisati predmete u vrijednosti onoliko bodova koliko si sakupila na prvoj.. nauka ti je uvjet da bi mogla upisati drugu godinu jer ona nosi 14 bodova (svaki semestar 7).. vidim da si nabavila vodič sa rokovima, pa eto, napravi dobar plan i skupljaj te toliko vrijedne žigiće.. ti to možeš, vidjet ćeš, nije tako strašno..a i pošteno profeštaj nakon svakog položenog!! a i vidjela sam da si sociol prošla pismeni, a pala na usmenom pa počni lagano s tim.. eto, želim ti svu sreću!! ak ti je još šta nejasno samo pitaj!!!