Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
čak i ako sam i prvu godinu studirala dvije godine?
pad godine se plaća 3300 knja cu sad opet pitat ista pitanja kojih ima i nize u ovoj temi ali evo da bude sve na jednom mjestu i naravno ako mi netko zna odg na njih...
-redovni sam student, pisem pad godine, polozio sam samo engleski, placam 3100kn pad godine-ako sam dobro shvatio...
-jesam li obavezan ic na predavanja s obzirom da imam sve potpise osim iz financiranja javne uprave???
-imam li pravo pristupit na kolokvije ili iskljucivo pismeno/usmeno na rokovima???
-je li potrebno kakvo testiranje indexa, ponavljanje sistematskog i slicno...
*zahvaljujem na odgovorima![]()
ne samo da ces morati platiti vec vise neces biti redovan nego izvanredan jer imas pravo samo jednom pasti godinuOvako imam jedno pitanje,pa bi molila ako mi netko moze odgovoriti.Redovni sam student bez palcanja,prosle godine sam upisala parcijalu 2. I sad cu najvjerojatnije pasti godinu,da li je moram platiti,i da li mogu u sljedecoj godini poceti davati ispite iz 2.,naravno one koje sam odslusala?
to ti je najbolje pitat tete u referadi, jer ovako će ti svako reći drugu informaciju, a one ipak znaju iz prve ruke. jedino ako još možda možeš srediti s engleskim da ti ga priznaju, pa možda da položiš razliku???Ljudi imam pitanje.prebacila sam se s prava..upisali su mi 4 ispita s 1 god.falila su mi 4 ects boda za parci.2 god.i to sam radi glupog engl.,kojeg ne priznaju.kaj ako cu ja ta 4 ispita dat do 3 mjeseca?postoji kakva molba za polaganje (prijevremeno) ispita s 2 godine? Molim vas ako znate javite ili ako je neko u sliČnoj situaciji' neka se javi hvala...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.