AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

zaggy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Imam jedno pitanje. Kad se upiše pad, a redoviti ste student, upisuju li se onda u indeks ponovno isti predmeti, ide se na predavanja i skupljaju potpisi, ili se mogu samo polagati ispiti koji su ostali?

jana21

svi potpisi koji si jednom skupila se računaju i više ih nikad ne trebaš skupljat,tj.ne trebaš ni na predavanja.sam polažeš fino šta ti ostalo.a u index upisuješ predmete šta su ti ostali nepoloženi.

čečenija

možda već ima odgovor,ali pitat ću...dali se iznos za pad godine mora uplatiti u jednoj rati ili može u dvije... :wink5:

nea

čitala sam malo ovo što ste pisali ali nigdje nisam vidjela jedno pitanje. Moja situacija:izvanredni sam student 2.god.ali sad nemam uvjet za treću god. i upisat ću pad druge. Zanima me da li mogu i 2.god. studirati dvije godine kao i prvu bez da platim onaj iznos od 3000 i nešto kuna? Unaprijed zahvaljujem..

Slavica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
svi izvanredni studenti mogu studirati jednu godinu (bilo koju) dvije godine, tako ako si 2. godinu upisala 2007./8. onda ju mozes bez placanja studirat jos iducu godinu, dakle sad ovu 2008./9.

kobe

ovak:upisal sam fax 2007/08 i sad bum upisal pad godine..jel ja u tom slučaju moram obavit sistematski kod zubara i testiranje indexa???

Angel

ja sam izvanredni studoš upisala 2007./2008. i još nisam dala niti jedan ispit, planiram sada upregnut, iskreno da vam kažem uopće se ne kužim u taj pad godine, što se sve treba raditi, koliko platiti ponovno i kako uopće ta parcijala funkcionira, čitam o tome, ali gledam u slova ko tele u šarena vrata. Može li mi netko od vas malo sve to pojasniti. Bila bih zahvalna.

kabar

ej angel, opet ja!! ovak, pošto si ti upisala izvanredno studij,tebi jedna godina traje dvije godine.. znači, ti si upisala prvi puta prvu godinu 2007./08.. tebi ta prva godina završava slijedećom akademskom godinom.. ti sada, kada su upisi, nemaš nikakvih obaveza oko upisa, ne moraš upisivati pad iako nisi položila niti jedan ispit.. naravno, ne moraš niti plaćati ništa!! potrudi se ove godine i probaj što više ispita položit kako bi slijedeće godine u devetom mjesecu uspjela upisati drugu godinu. sa strane u indexu imaš broj bodova kolko pojedini predmet nosi.. da bi upisala drugu godinu moraš sakupiti 50 bodova. sve skupa ih ima 60, svaki semestar po 30. ako ne uspiješ sakupiti tih 50 bodova (al hoćeš, uvjerena sam), onda gledaj da skupiš barem 31 kako bi mogla upisati parcijalu druge godine.. ta parcijala bi značila da možeš slušati neke (ne sve) predmete s druge godine i polagati ih kada očistiš cijelu prvu. možeš upisati predmete u vrijednosti onoliko bodova koliko si sakupila na prvoj.. nauka ti je uvjet da bi mogla upisati drugu godinu jer ona nosi 14 bodova (svaki semestar 7).. vidim da si nabavila vodič sa rokovima, pa eto, napravi dobar plan i skupljaj te toliko vrijedne žigiće.. ti to možeš, vidjet ćeš, nije tako strašno..a i pošteno profeštaj nakon svakog položenog!! a i vidjela sam da si sociol prošla pismeni, a pala na usmenom pa počni lagano s tim.. eto, želim ti svu sreću!! ak ti je još šta nejasno samo pitaj!!!

7466zoki

ja cu sad opet pitat ista pitanja kojih ima i nize u ovoj temi ali evo da bude sve na jednom mjestu i naravno ako mi netko zna odg na njih... :)
-redovni sam student, pisem pad godine, polozio sam samo engleski, placam 3100kn pad godine-ako sam dobro shvatio...
-jesam li obavezan ic na predavanja s obzirom da imam sve potpise osim iz financiranja javne uprave???
-imam li pravo pristupit na kolokvije ili iskljucivo pismeno/usmeno na rokovima???
-je li potrebno kakvo testiranje indexa, ponavljanje sistematskog i slicno...

*zahvaljujem na odgovorima :)

mira

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ljudi imam pitanje.prebacila sam se s prava..upisali su mi 4 ispita s 1 god.falila su mi 4 ects boda za parci.2 god.i to sam radi glupog engl.,kojeg ne priznaju.kaj ako cu ja ta 4 ispita dat do 3 mjeseca?postoji kakva molba za polaganje (prijevremeno) ispita s 2 godine? Molim vas ako znate javite ili ako je neko u sliČnoj situaciji' neka se javi hvala...

iris-pet

Ovako imam jedno pitanje,pa bi molila ako mi netko moze odgovoriti.Redovni sam student bez palcanja,prosle godine sam upisala parcijalu 2. I sad cu najvjerojatnije pasti godinu,da li je moram platiti,i da li mogu u sljedecoj godini poceti davati ispite iz 2.,naravno one koje sam odslusala?

misty

ja cu sad opet pitat ista pitanja kojih ima i nize u ovoj temi ali evo da bude sve na jednom mjestu i naravno ako mi netko zna odg na njih... :)
-redovni sam student, pisem pad godine, polozio sam samo engleski, placam 3100kn pad godine-ako sam dobro shvatio...
-jesam li obavezan ic na predavanja s obzirom da imam sve potpise osim iz financiranja javne uprave???
-imam li pravo pristupit na kolokvije ili iskljucivo pismeno/usmeno na rokovima???
-je li potrebno kakvo testiranje indexa, ponavljanje sistematskog i slicno...

*zahvaljujem na odgovorima :)
pad godine se plaća 3300 kn
nisi obvezan ići na predavanja, jer imaš potpise...za financiranje odi po potpis na konzultacije...
nemaš pravo pristupa kolokvijima, odmah možeš izaći u 11. mj na ispite...
moraš testirat indeks jer piše na obavijesti da i studenti koji ponavljaju određenu godinu moraju testirat
ne trebaš ići na sistematski ni kod zubara ako već imaš njihove žigove!
sistematski se samo obavlja na prvoj godini, jedanput u toku studiranja!!

Ivy

Admin
Ovako imam jedno pitanje,pa bi molila ako mi netko moze odgovoriti.Redovni sam student bez palcanja,prosle godine sam upisala parcijalu 2. I sad cu najvjerojatnije pasti godinu,da li je moram platiti,i da li mogu u sljedecoj godini poceti davati ispite iz 2.,naravno one koje sam odslusala?
ne samo da ces morati platiti vec vise neces biti redovan nego izvanredan jer imas pravo samo jednom pasti godinu
i da cim polozis ispite sa prve mozes polagati ove koje si odslusala na drugoj

Posrnuli

jedno pitanje,s obzirom da ove godine padam u izvanredne(jer sam se prvu zajebavao na pravu bezveze),ostala su mi za sad nauka i financiranje,oba necu dat 100%,eventualno 1,al i dalje padam kolo su mi rekli...tako da sad kad padnem u izvanredne,ja i dalje mogu upisat parcijalu 2.? da mogu davat ove s druge cim dam ova 2 s prve sto su mi ostala?

Nela

ako su ti ostali samo nauka i financiranje, daš nauku i upišeš drugu godinu, financiranje preneseš
ako daš financiranje a ne nauku onda upisuješ parcijalu

amalka

Ljudi imam pitanje.prebacila sam se s prava..upisali su mi 4 ispita s 1 god.falila su mi 4 ects boda za parci.2 god.i to sam radi glupog engl.,kojeg ne priznaju.kaj ako cu ja ta 4 ispita dat do 3 mjeseca?postoji kakva molba za polaganje (prijevremeno) ispita s 2 godine? Molim vas ako znate javite ili ako je neko u sliČnoj situaciji' neka se javi hvala...
to ti je najbolje pitat tete u referadi, jer ovako će ti svako reći drugu informaciju, a one ipak znaju iz prve ruke. jedino ako još možda možeš srediti s engleskim da ti ga priznaju, pa možda da položiš razliku???
ovako čisto sumnjam da prije 9. mjeseca može odobriti upis, koliko god to glupo bilo, pa ćeš se vjerojatno morati strpiti do tada

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks