AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ivy

Admin
Večer,imam par pitanja i bio bih veoma zahvalan kada bi mi netko odgovorio.
Ovako,do kad je upis pada godine.tj rok?Gdje trebam kupiti materijale?(za pad).
i na kraju ja imam mogućnost da upišem parcijalu druge ali me zabrinjava to što sam čuo da već moraam upisat pad u 9.mjesecu.E da,dal je zubar i sistematski obavezan ako se piše pad godine?
Hvala unaprijed!
materijali se kupuju tamo gdje kupujes prijavnice
za sada je upis pada i svega ostalog do kraja 9 mj
zubar i sis. je obavezan

Tamara

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ok, procitala sam sve. prosle g sam vanredno upisala prvu godinu, polozila sam jedan ispit, ne moram placat iducu godinu, tj ovu.upisi su cijeli deveti mjesec, e sad sto mi je sve potrebno za upis i gdje sve trebam ic.i kolko mi para treba :)hvala ...ako sam sto od pitanja ponovila ispricavam se i molila bih svejedno odgovor na ovo.pozz

Ivy

Admin
ne moras se ni upisivati ni placati ni apsolutno nista
samo studiras dalje
i dajes ispite
nadam se da ces ove godine dati vise;)

brianna

bolje da se ne ide jos na upis jer kazu da nemaju jos materijale, i da sad nemaju vremena jer upisuju jos nove studente :happy: rekla mi je u referadi da ce mozda stic u pon. ali tko zna. pozz

sgrdan

bolje da se ne ide jos na upis jer kazu da nemaju jos materijale, i da sad nemaju vremena jer upisuju jos nove studente :happy: rekla mi je u referadi da ce mozda stic u pon. ali tko zna. pozz
Formulari za pad 2 god. su stigil. Bila sam jučer u knjižari. Upisi počinju od pon! Zar stvarno treba ponovni žig od doktorice i zubara???:shocked:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Formulari za pad 2 god. su stigil. Bila sam jučer u knjižari. Upisi počinju od pon! Zar stvarno treba ponovni žig od doktorice i zubara???:shocked:
Ako već imaš žig od sistematskog i zubara, ne moraš opet ići na preglede.
Oni se samo jednom obavljaju - na prvoj godini.

brianna

svi govore o zubaru, ja nis neznam, o tome nije bilo rijeci. ja nemam taj zig! Nama nitko nis nije rekao u vezi toga. Gdje se to treba obavit? I kad? hvala! :happy:

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
za zubara samo poneseš indeks i odeš mislim da je Trg Žrtava Fašizma, to ti je odmah kod tramvajske stanice Dom zdravlja,a zubar se zove Željko Burigo( na katu lijevo), samo pokucaš i kažeš da trebaš žig i to ti je to, radi ti parne datume popodne , a neparne dopodne!!!:wink5:

Miky

molim vas može li mi netko reci jel žig od zubara treba za upis druge god. ili parcijale?

anitram

Koliko puta redovni student može pasti godinu tj. upisati pad kao redovni? Jednom ili dva puta?
samo jednom...drugi put kad padnes prebacuju te na izvanredno...vjeruj mi znam iz iskustva :(

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
e...sto se tice sistematskog...dal zna netko koja doktorica, di?
Ne znam jel još uvijek ista dr. ali nama je bila dr. Jasna Vidović, u Laginjinoj (između Vlaške i Martićeve).

laptopp

ej evo me...nadam se da nisam sama

šta je bolje,pad ili parcijala? ako upišem parcijalu, moram opet čekat sljedeću godinu da upišem drugu godinu i dajem ispite druge? ili mogu kad dam sve ispite iz prve, odmah krenut davat ispite iz druge?

sgrdan

ej evo me...nadam se da nisam sama

šta je bolje,pad ili parcijala? ako upišem parcijalu, moram opet čekat sljedeću godinu da upišem drugu godinu i dajem ispite druge? ili mogu kad dam sve ispite iz prve, odmah krenut davat ispite iz druge?
Da, točno tako, možeš počet davat ispite iz 2-e god., s tim da ti je bolja solucija parcijala!:happy: Po mom mišljenju.

Ivy

Admin
po mom misljenju bolji je pad
ali naravno ako ti ostanu dva ispita onda parcijala
a cak i sa tri ispita ako su to npr. nauka financije i politoligija mozes imati problema i zbog predavanja ne moci dati ni ispite a i izgubiti ces pravo na kolokvije iduce godien iz ispita koje si upisala na parcijali...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks