Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
materijali se kupuju tamo gdje kupujes prijavniceVečer,imam par pitanja i bio bih veoma zahvalan kada bi mi netko odgovorio.
Ovako,do kad je upis pada godine.tj rok?Gdje trebam kupiti materijale?(za pad).
i na kraju ja imam mogućnost da upišem parcijalu druge ali me zabrinjava to što sam čuo da već moraam upisat pad u 9.mjesecu.E da,dal je zubar i sistematski obavezan ako se piše pad godine?
Hvala unaprijed!
Formulari za pad 2 god. su stigil. Bila sam jučer u knjižari. Upisi počinju od pon! Zar stvarno treba ponovni žig od doktorice i zubara???:shocked:bolje da se ne ide jos na upis jer kazu da nemaju jos materijale, i da sad nemaju vremena jer upisuju jos nove studente :happy: rekla mi je u referadi da ce mozda stic u pon. ali tko zna. pozz
Ako već imaš žig od sistematskog i zubara, ne moraš opet ići na preglede.Formulari za pad 2 god. su stigil. Bila sam jučer u knjižari. Upisi počinju od pon! Zar stvarno treba ponovni žig od doktorice i zubara???:shocked:
Ne treba. Samo ga obavljaš kad upisuješ prvu!!!:wink5:molim vas može li mi netko reci jel žig od zubara treba za upis druge god. ili parcijale?
samo jednom...drugi put kad padnes prebacuju te na izvanredno...vjeruj mi znam iz iskustvaKoliko puta redovni student može pasti godinu tj. upisati pad kao redovni? Jednom ili dva puta?
Ne znam jel još uvijek ista dr. ali nama je bila dr. Jasna Vidović, u Laginjinoj (između Vlaške i Martićeve).e...sto se tice sistematskog...dal zna netko koja doktorica, di?
nažalost, tvoj tužni smajlić je opravdananitram mozes li mi reci ili netko drugi dal se i parcijala racuna pod pad?:sad:
Da, točno tako, možeš počet davat ispite iz 2-e god., s tim da ti je bolja solucija parcijala!:happy: Po mom mišljenju.ej evo me...nadam se da nisam sama
šta je bolje,pad ili parcijala? ako upišem parcijalu, moram opet čekat sljedeću godinu da upišem drugu godinu i dajem ispite druge? ili mogu kad dam sve ispite iz prve, odmah krenut davat ispite iz druge?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.