AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

red panda

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
molim vas može li mi netko reci jel žig od zubara treba za upis druge god. ili parcijale?

da riješimo ovo oko zubara vidim da se ne uspijevate dogovoriti
... zubaru se ide jednom tj. na prvoj godini!! Tko je bio jednom i jednom dobio žig ne mora više ići...
... ako netko nije obavio mora to obaviti prije upisa sljedećeg nečeg što god upisaivali ili parcijalu druge (govorim iz iskustva jer mi teta nije htjela testirati indeks kad sam upisivala parcijalu bez žiga) ili drugu!!

ina

redovan sam student i zanima me ako sam 2006/2007 upisala parcijalu druge, a 2007/2008 drugu (predmete koje nisam upisala u parcijali) dali sad mogu upisat pad 2 god. i dalje studirat kao redovan student ili će me prebacit na izvanredne?

viexen

redovan sam student i zanima me ako sam 2006/2007 upisala parcijalu druge, a 2007/2008 drugu (predmete koje nisam upisala u parcijali) dali sad mogu upisat pad 2 god. i dalje studirat kao redovan student ili će me prebacit na izvanredne?
parcijala druge je zapravo pad prve, stoga naravno da možeš upisati pad 2 i biti redovan student!!

neka netko potvrdi da je tako jer ja živim u 100% uvjerenju da je to tako...

sick

Dakle, u petak idem na faks upisat pad i ponovno prvu godinu kao redoviti student uz placanje. E sad, zanima me koliko se placa pad + ponovni upis + svi ti moguci papiri (i gdje ih uzimam)... Znaci treba mi zig sistematskog pregleda i zubara. Ako me netko moze uputit gdje se to i dali se moze obaviti preko ljeta tj prije testiranja indeksa. A sto ako nisam skupio sve potpise od profesora? Danas zovem od 10 h referadu i nitko mi se ne javlja. I da, i dali postoji neko određeno vrijeme kada mogu doc i to sve obavit sa upisivanjem ili mogu tokom dana? MIslim da sam postavio sva moguca pitanja pa eto. Citao sam ostatak topica i stalno se ponavlja ili je drugacije pa ako mi tko moze pomoci i eto ukratko odgovoriti na gore navedena pitanja koja ce nadam se pomoci i ostalima. Hvala!:wink5::wink5:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ostaješ redovan student

Nela

Dakle, u petak idem na faks upisat pad i ponovno prvu godinu kao redoviti student uz placanje. E sad, zanima me koliko se placa pad + ponovni upis + svi ti moguci papiri (i gdje ih uzimam)... Znaci treba mi zig sistematskog pregleda i zubara. Ako me netko moze uputit gdje se to i dali se moze obaviti preko ljeta tj prije testiranja indeksa. A sto ako nisam skupio sve potpise od profesora? Danas zovem od 10 h referadu i nitko mi se ne javlja. I da, i dali postoji neko određeno vrijeme kada mogu doc i to sve obavit sa upisivanjem ili mogu tokom dana? MIslim da sam postavio sva moguca pitanja pa eto. Citao sam ostatak topica i stalno se ponavlja ili je drugacije pa ako mi tko moze pomoci i eto ukratko odgovoriti na gore navedena pitanja koja ce nadam se pomoci i ostalima. Hvala!:wink5::wink5:
pad se plaća kao cijela godina (ja mislim) + upisnina 300kn. papire kupiš tamo u knjižari na TMT3, tamo gdje kupuješ prijavnice
sve o sistematskom imaš u temi Sistematski, može se obaviti preko ljeta
ako nisi sakupio sve potpise onda skušljaš samo ove koje ti fale, a druge predmete možeš polagati odmah jer već imaš potpis da si slušao predavanja
upisi su u radno vrijeme referade, sve o radnom vremenu referade imapš u temi Radno vrijeme referade, u podforumu Brocoši
nadam se da sam pomogla:wink5:

viexen

pad se plaća kao cijela godina (ja mislim) + upisnina 300kn. papire kupiš tamo u knjižari na TMT3, tamo gdje kupuješ prijavnice
ako nisi sakupio sve potpise onda skušljaš samo ove koje ti fale, a druge predmete možeš polagati odmah jer već imaš potpis da si slušao predavanja
upisi su u radno vrijeme referade, sve o radnom vremenu referade imapš u temi Radno vrijeme referade, u podforumu Brocoši
pad se plaća kao parcijala (3300 + 300 = 3600)!
zar nisi sistematski i zubara nisi obavio prošle godine... ako si obavio prošle godine više ne moraš NIKADA!

ovo sve ostalo je kako je nela rekla...:happy:

sick

Jesi. :wink5: Hvala ti puno!

"pad se plaća kao parcijala (3300 + 300 = 3600)!
zar nisi sistematski i zubara nisi obavio prošle godine... ako si obavio prošle godine više ne moraš NIKADA!

ovo sve ostalo je kako je nela rekla..."

Cudi me sto je sad 3300 plus 300 kn jer je do nedavno bilo 2750 kn plus 300 (troskovi upisa jel) ... Sad neznam... Ako vi kazete da je ovo drugo:) Onda valjda je! Hvala jos jednom!

čečenija

pad se plaća kao parcijala (3300 + 300 = 3600)!

ovo sve ostalo je kako je nela rekla...:happy:
:confused2::confused2: sad sam zbujen ...kaj se ne plača pad 2750+300 kn upisnine..i do kad se treba testirati indeks i upisati,uplatiti pad godine...

viexen

:confused2::confused2: sad sam zbujen ...kaj se ne plača pad 2750+300 kn upisnine..i do kad se treba testirati indeks i upisati,uplatiti pad godine...
bilo prije dvije godine, od prošle pad i parcijala 3600kn!! ako nam ne odobre dekanski rok onda moramo upisati i testirati do 30.9.

barbara23

e a jel zna tko odgovor na ovo pitanje upisala sam redovno drugu godinu, pa sam lani pisala pad druge godine s tim da nemam uvijet za treću, da li mogu pisati bar parcijalu treće ili će me prebaciti na izvanredno

tina0611

Ljudi molim vas pomoć!!! ovak, upisala sam pad prve i ostala su mi 3 ispita, točnije nauka, uvod i financiranje. Redovni sam student i zanima me da li se mogu prebaciti na izvanredne pa upisati parcijalu ili kaj??? zbilja ne znam kaj da radim i kaj uopće mogu napraviti. Tj još idem na uvod i nauku pa ću probat spasiti situaciju, ali ne znam kak će to završiti i jako me strah tog svega. Molim vas ako netko zna neka mi malo pomogne, hvala

Ivy

Admin
ako ti situacija ostane ista ne da ces se moci vec ces se morati prebaciti na izvanredne i upisati paricjalu druge
ali nadam se da do toga nece doci

viexen

Ljudi molim vas pomoć!!! ovak, upisala sam pad prve i ostala su mi 3 ispita, točnije nauka, uvod i financiranje. Redovni sam student i zanima me da li se mogu prebaciti na izvanredne pa upisati parcijalu ili kaj??? zbilja ne znam kaj da radim i kaj uopće mogu napraviti. Tj još idem na uvod i nauku pa ću probat spasiti situaciju, ali ne znam kak će to završiti i jako me strah tog svega. Molim vas ako netko zna neka mi malo pomogne, hvala
ej nemoj paničariti uvijek se nešto može...
ako si prošle godine upisala pad i ne uspiješ riješiti nauku i uvod, da prebacuju te na vanredne i možeš upisati parcijalu druge vanredno (za sad imaš 32ECTS što je dovoljno za parcijalu)!!
Sretno s naukom i uvodom, držimo fige da ti uspije i redovno upišeš drugu...:wink5:

redruM

ako ti situacija ostane ista ne da ces se moci vec ces se morati prebaciti na izvanredne i upisati paricjalu druge
ali nadam se da do toga nece doci
A ako ne upisujemo parcijalu,neg padamo,onda ostajemo redovni,jel?

red panda

A ako ne upisujemo parcijalu,neg padamo,onda ostajemo redovni,jel?
ako bi ti to sad bio prvi pad prve godine ostaješ redovan (jednu godinu možeš pasti samo jednom), ali ako si kao tina već jednom upisao/la pad onda ne možeš ni pad ni parcijalu upisati redovno već vanredno...

jelena_121

Nekuzim bas sve... Ja sam 2006 upisala parcijalu 2,2007 redovno 2., a sada pisem pad 2. znaci ostajem redovni jel da???

jelena_121

Znaci to je prakticki isto kao da upisem parcijalu. Jedino sto bi tada mogla upisati neke predmete trece godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks