Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Još nije objavljeno, ali bi danas vjerojatno u toku dana trebalo biti objavljenoljudi jel netko zna kad je ispit iduci tjedan???
iskreno?dali je zbilja dovoljno nauciti pitanja sa forumu? jel je to dovoljno za sve profesore koji ispituju?
To je točno! Jutros je bilo izvješeno na oglasnoj.izgleda da je ispit 25.02. u 13h, TMT 14, soba 65/2. kat..tak je rekla gospođa u referadi, jer jučer još nije bio izvješen raspored
aha:wink5:dali smo u isto vrijeme i na tmt 14?
1. nemam pojma. :confused2: možda je pitanje koje ima 2 glavne uloge? (protuteža okolnosti da članovi društva ne odgovaraju za obveze društva, i pokazatelj vjerovnicima kolika je u nekom trenutku bila imovina društva).Ne pronalazim odgovore na ova pitanja pa bih molila pomoć:
1. Kakav može biti temeljni kapital?
2. Razlika između njega i poslovnog udjela?
3. Što se upisuje u zbirku isprava a što u sudski registar kod d.d. a što kod d.o.o.?
4. Definicija poslovnog udjela?
Da li osim asistenata još uvjek ispituju Marinković i Miladin (jer je većina pitanja s foruma njihova)?
taj jedan termin je za sva prezimena?To je točno! Jutros je bilo izvješeno na oglasnoj.
poz
da.taj jedan termin je za sva prezimena?
tako nam je rečeno na predavanju.dal baš mora biti kjiga iz 2008.
samo znam sa se zovu Nina Tepeš i mislim Petar Ceronja, da se kod ženske bude oko 10 min po dvoje a kod njega duže, i da je ženska bolja!!eto toliko koliko sam čula!čula sam da ispituju neki novi asistenti i da imaju nova pitanja, dali zna netko nešto o tome?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.