AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove prava društava

ethela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
OK,ljudovi,evo imam 2tj.fore da naučim ovo čudo-znači prolaz je moguć ako se uči iz one skripte jennifer?I ako mi tko može dati neki savjet na što bih se trebala eventualno više fokusirati?Hvala. :)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
ako mi tko može dati neki savjet na što bih se trebala eventualno više fokusirati?
društva kapitala: d.o.o., d.d. broj jedan! posebice uprava, upravni odbor, razlike ovlasti, odgovornost... Ali to stvarno onako moraš znati istresti taman da te nazovem u tri ujutro i pitam sve o tome. :D

Dalje ti je isto sve bitno, osim, možda dio koji se tiče HANFA-e i tržišta kapitala. Osobno se s tim nisam zamarao, samo sam pročitao, ali ne tvrdim da sam bio ispravno pristupio. :)

Dva tjedna su ti dovoljna. Skripta je dobra, ali učenje po njoj ne bih savjetovao, samo ponavljanje. Fali, ako i u većini skripti, kontekst.
Izvuci sa zadnjih desetak strana foruma ove teme pitanja i podcrtaj relevantne stvari u knjizi.

ethela

društva kapitala: d.o.o., d.d. broj jedan! posebice uprava, upravni odbor, razlike ovlasti, odgovornost... Ali to stvarno onako moraš znati istresti taman da te nazovem u tri ujutro i pitam sve o tome. :D

Dalje ti je isto sve bitno, osim, možda dio koji se tiče HANFA-e i tržišta kapitala. Osobno se s tim nisam zamarao, samo sam pročitao, ali ne tvrdim da sam bio ispravno pristupio. :)

Dva tjedna su ti dovoljna. Skripta je dobra, ali učenje po njoj ne bih savjetovao, samo ponavljanje. Fali, ako i u većini skripti, kontekst.
Izvuci sa zadnjih desetak strana foruma ove teme pitanja i podcrtaj relevantne stvari u knjizi.
Nemoj me samo molim te zvati u 3 ujutro i ispitivati me,mrela bi! :)
Hm...budem se malo koncentrirala više i na tu skripticu jer ne znam baš da li imam vremena tih 2tj.za fokus za knjigu..Inače zahvaljujem na odgovoru :)

ivankam

Ja sam bila na komisiji, zablokirala sam i pala... ali svake pohvale profesorici, stvarno se trudila da izvuce iz mene, ali trema je ucinila svoje... uglavnom, moja preporuka je da procitate d.d. i d.o.o iz knjige zbog razumijevanja i nekih detalja koje zna pitati... i pitanja su stalno jedna te ista

marii

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam ucila iz skripte Lux i ispit polozila iako sam imala i knjigu koju sam procitala i tako dodatno "prosirila" znanje!

ana22

Ja sam ucila iz skripte Lux i ispit polozila iako sam imala i knjigu koju sam procitala i tako dodatno "prosirila" znanje!

Znam da je individualno, ali čini mi se skripta dosta "pitka" haha.. koliko ti je trebalo za opd?

marii

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pa da ovisi koliko tko moze dnevno uciti i kako kome sjedne gradivo! Ja nekad uz posao dnevno jedva prodjem par stranica! Prije ispita sam oko 2 tjedna intenzivnije ucila,a prije toga sam valjda isto toliko vremena trebala da to prvi put procitam i prodjem! A ima ljudi koji kazu,u sto sumnjam, da takav ispit po takvoj skripti pripreme za 5 dana ,ako uce dan i noc i ako je to moguce onda je to stvarno individualno!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks