Ghost
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Super je za štrebere. :laughing:ja sam imala usmeni u srijedu kod neke profesorice.. ona pita po fer skripti i velika je prolaznost
Učenje s razumijevanjem nju valjda ne zanima...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Super je za štrebere. :laughing:ja sam imala usmeni u srijedu kod neke profesorice.. ona pita po fer skripti i velika je prolaznost
Meni je logično da se za ispit moraju znati odgovori na ispitna pitanja (ova navedena na stranicama katedre) ... a bajdvej za ovu skriptu s "odgovorima" čuh da nije baš točna... a i zastarjela je (npr. izmjene zakona o zaštiti osobnih podataka iz 2011. g.) :bored:Za ispit je potrebno znati cijelu knjigu, članke profesora Dragičevića "Kompjutorski kriminalitet i informacijski sustavi", "Privatnost u virtualnom svijetu" i Zakon o zaštiti osobnih podataka.
(Ako kupujete fotokopiranu knjigu u Masarykovoj, tada su svi potrebni članci već ubačeni na kraju knjige.)
Preporučam ovu skriptu http://www.drustveno-veleuciliste.net/downloads.php?do=file&id=91 jer je rađena po ispitnim pitanjima za upravni studij objavljenima na stranici katedre : http://www.pravo.unizg.hr/PI/upravni .
a da nije tocna nebi vecina ljudi po njoj prolazila...Meni je logično da se za ispit moraju znati odgovori na ispitna pitanja (ova navedena na stranicama katedre) ... a bajdvej za ovu skriptu s "odgovorima" čuh da nije baš točna... a i zastarjela je (npr. izmjene zakona o zaštiti osobnih podataka iz 2011. g.) :bored:
da, istina!!! ja sam si samo nadopunila još neke sitnice.. pročitaš malo knjigu.. i vidiš da ima dosta toga kaj uopće nije bitno...a da nije tocna nebi vecina ljudi po njoj prolazila...
joj super jer bum sutra nakon ispita odmah predat prijavnicu...idem i ja i isto razmišljam kao ti, prijavnica je spremna.:laughing: sretno onda kako god. barem pismeni možemo proć, no šta nam to znači kad usmeni kod nas nije samo formalnost. :unsure:
ispiti od 10 - 12, ali tetama u referadi ne smeta ako je i ranije, ja znam dofurat već u 8 kad mi se ne da ići po najvećim vrućinama u grad. a ako ti nešto kažu, samo kažeš da radiš i to je to. :tongue2:
fer skripta plus privatnost je:joj super jer bum sutra nakon ispita odmah predat prijavnicu...
e ak ko zna nek napiše točnu definiciju privatnosti..nemrem nać točnu..:unsure:
a ja sam katulicu rekla da je digitalni cerifikat isprava u dig. obliku i reko je da je dobro...evo prošla danas...al Lisičarrst dolje:
prave se ko da je neki važan predmet, a ne usrana informatika..
u pismenom dosta zakona, i po težini srednje lila..
jedna napomena- reko asistent da je u knjizi KRIVO napisano: digitalni certifikat NIJE isprava u digitalnom obliku...tolko.
:angry:
a moguce, il asistenti kad ne zele pustit nekog na usmenom vele da nije dobro...makar katulicu svaka pohvala, stvarno pomaze i opustena je atmosfera...e stvarno ne znam, pričala sam s dečkom kojem je neko (ne znam ko) reko da nije..:corkysm31: možda je on krivo reko, mislio je valjda na nekaj drugo...
zato jer ako padnes komisijski na neko kratko vrijeme nesmijes prijavljivati taj ispit , cini mi se da je zbog toga a jel se zna mozda u koliko je sati i gdje ispit ?
pismeni su pitanja na zaokruzivanje. moze biti jedan tocan, dva, tocna, niti jedan...ugl taj princip. ako se dobro sjecam 20 pitanja ima (nek me ispravi netko ako nije tocno). ili 15. i oko pola sata traje pismeni.Pozdrav!! More li mi netko reći kakav je pismeni iz informatike,te da li je težak usmeni,kakvi su ispitivači,malo o tome,ako može netko??![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.