AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove informatike

ethela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pismeni su pitanja na zaokruzivanje. moze biti jedan tocan, dva, tocna, niti jedan...ugl taj princip. ako se dobro sjecam 20 pitanja ima (nek me ispravi netko ako nije tocno). ili 15. i oko pola sata traje pismeni.
ka sam ja polagala cekali smo rezultate i onda usmeni, prvo komisija pa mi ostali. ugl mozda koje pitanje iz ispita ako nisi odg tocno ili uopce, i nesto iz glave ili iz knjige kako okrenu. zakon onaj se mora dobro znati.
hm...baš mi i ne zvuči ko nekakav prelagani ispit...misliš na zakon o kompjutorskom kriminalitetu ili ... ? samo nadam se da ne gnjave preveć na tom usmenom

Slv

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok ljudi, trebam pomoć. Planiram sad 11.2. prijaviti komisiju iz inf nikad još nisam prijavljivala komisijski pa me zanima da li onu potvrdu za komisijski predam tamo na prvom katu gdje i prijavnicu za ispit ili dole kod Sanje?
Ne mogu se sjetiti koji je bio datum kad sam treći put izašla na ispit i pala, sjećam se samo da je bio rujan 2012. pa me zanima da li mogu samo to napisati?
I da li ja njima moram ostaviti indeks odmah kad prijavljujem ispit? Vjerojatno će mi trebati jer izlazim na još neke ispite sad pa mi baš i nije jasno kako ću na ispit bez indeksa. :/
Hvala. :)

ethela

Ok,evo da i ja podijelim svoje prvo i uspješno iskustvo sa ovim čudom:kao prvo,obvezno prođite pitanja sa foruma, i skriptu fer-a + znači naučite one dodatne pojmove-vatreni zid,backdoor/trap,digitalni vremenski biljeg,kerberos i prolazite :) Usmeni-ušli smo u dvoranu nas petero,prvo znači oni koji imaju više bodova,a pitanja su išla znači od tih jednostavnih ( iz skripte jel),pa za višu ocjenu-još baci koje podpitanje,tako da su pitanja bila:digitalni vremnski biljeg,onaj opći i područni pristup,kakav je kod nas,vatreni zid,back/trap door,digitalni potpis,steganografija,osobni podatal,maliciozni programi,kriptografija,digitalni certifikat,ograničenja prava ispitanika...Katulić je bio sasvim korektan (ne mogu ništa drukčije reći ) iako ne znam kakav je bio poslije ). Znači ispitivao je samo ona pitanja i ako vidi da znaš onda ide malo opširnije o tom pitanju...eto to je to :D Sretno svima !!!

britni

probajte inf učit po knjizi,bar veći dio.ne treba puno vremena i dosta toga se ponavlja i prolaz je siguran

Suzie Q

ljudi jel se ikome od vas dogodilo da su im tete iz referade zagubile prijavnice za ispit,pošto sam ja prijavila i gledam sada ove liste po kojim smo dvoranama smješteni i uopće me nema na listi.Da zovem referadu ili kaj ? unaprijed se zahvaljujem ( eh da uredno sam platila školarinu. pa mislim da nije u tom problem )

SheSun

ljudi jel se ikome od vas dogodilo da su im tete iz referade zagubile prijavnice za ispit,pošto sam ja prijavila i gledam sada ove liste po kojim smo dvoranama smješteni i uopće me nema na listi.Da zovem referadu ili kaj ? unaprijed se zahvaljujem ( eh da uredno sam platila školarinu. pa mislim da nije u tom problem )
Nazovi referadu i reci im situaciju, obično te izgubljene nađu. :weeabooface:

ivancica20

Jel istina ako se na ispitu ima 15 i vise bodova da se moze prihvatit ocjena bez usmenog? To sam procitala ovdje na forumu ali da jos jednom provjerim!!!

vibica

Šta je tu usmeni odma nakon pismenog?
kako koji put, ovisi koliko je ljudi prošlo. Nekad par sati poslije pismenog, nekad za dan-dva.
I samo da naglasim, rezultati su na vratima katedre (ili dvorane.. nečeg :D ), ne objavljuju se na netu, tako da bi trebalo biti u krugu faksa tih sat-dva između pismenog i rezultata, ali to uglavnom profesori sami kažu prije početka pisanja ispita :)

Ina18

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Želim pohvaliti profesora Katulića , jedno od ugodnijih i normalnijih ispitivanja, pomaze kako god moze, samo da dodes do tocnog odgovora , ima strpljenja , slusa te , ukoliko vidi da znas dobro definiciju zaustavi te i ide dalje , sve u svemu odlicno!!! :D

london

Želim pohvaliti profesora Katulića , jedno od ugodnijih i normalnijih ispitivanja, pomaze kako god moze, samo da dodes do tocnog odgovora , ima strpljenja , slusa te , ukoliko vidi da znas dobro definiciju zaustavi te i ide dalje , sve u svemu odlicno!!! :D
KOlko ti je trebalo da naučiš ovaj predmet? jesi učila po knjizi ili skripti?

ethela

Evo mogu ti i ja odgovorit,znači učila sam 15tak dana po fer skripti, i prolazila sam pitanja koja su ovdje stavljena i to je bilo to!! :)

SheSun

može mala pomoć, pričalo se o nekim nadopunama fer skripte, novih 15 stranica, no nigdje ih ne mogu naći, ima li ih netko da ih stavi u skriptarnicu ili mi stavi link da si skinem to? :)

Ina18

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pa nekih 5 dana s tim da sam zeljela stvarno nauciti , knjige nisam uopce gledala , znaci samo skripta fer i prikupila sam pitanja koja se ponavljaju i tako ucila :)

može mala pomoć, pričalo se o nekim nadopunama fer skripte, novih 15 stranica, no nigdje ih ne mogu naći, ima li ih netko da ih stavi u skriptarnicu ili mi stavi link da si skinem to? :)
ne znam o kakvim je nadopunama rijec , ali ako smo mi ostali prosli bez njih i ti ces :D

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks