AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Organizacijski razvoj

Silenius

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Lijepo bih molila kolege koji su bili na ispitu da podijele iskustva s ostalima tj. iz čega su učili te kako je ispit koncipiran (mislim na ovo da se može izaći na ispit bez pisanja kolokvija te što je bilo na pismenom a što na usmenom)Hvala unaprijed!

Nirvana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
usmeni ispit se ne održava koliko je meni poznato, a pitanja iz kolokvija su pitanja za ispit i odnose se na gradivo koje je profesorica dala tj. skriote i prezentacija koja je mislim dostupna na webu. Uglavnom pitanja su nama koji smo pisali kolokvije bila na zaokroživanje i nešto esejskog tipa. Uglavnom traži se logičko zaključivanje i praktična primjena na nekim zadacima. Ne mogu se baš sjetiti pitanja ali znam da su neka čak iskakala iz zadanih okvira jer je profesorica rekla da je mislila da ćemo se malo interesirati za pojedine dijelove gradiva putem interneta. MOžda da napiše netko tko je bio baš na samom ispitu pa da podijeli dojmove jer mislim da se ipak od nas koji smo pisali kolokvije tražilo nešto više.

Silenius

Hvala puno kolegice Nirvana na odgovoru, nego da li možda imaš skripte koje je pofesorica dala jer to nikako ne uspjevam nabaviti!? Prezentaciju s weba sam skinula, a na web stranici našeg faksa je pisalo da ima i usmeni dio ispita pa sam zato baš mislila da netko podijeli svoje iskustvo u vezi toga svega, jer je očito razlika između kolokvija i ispita, a ne znam niti da li sada ima seminar koji ste vi koji ste išli na kolokvije morali pisati. Mislim da je profesorica shvatila da ne može nikoga prisiljavati da ide na kolokvije i da kolokviji kao obavezni baš nisu bili dobro rješenje za rješavanje ovog ispita pa je malo promijenila pristup. Zbog toga bi bilo lijepo da kolege koje su bile na ispitu iznesu svoja iskustva kako bi nama ostalima pomogli i konačno riješli dilemu oko ovog predmeta - kolokviji ili ne kolokviji.

dada

Predavanja su obvezna i za izvanredne studente? Što bude s onima koji ne uspiju doći na predavanja? Kako ide to dalje s ispitom?

Silenius

Predavanja su obvezna i za izvanredne studente? Što bude s onima koji ne uspiju doći na predavanja? Kako ide to dalje s ispitom?
ja sam u 9 mjesecu htjela izaći na ispit jer nisam mogla na predavanja ali nisam uspjela naći literaturu za ispit. Dobila sam je prije 2 tjedna pa sada polako spremam ispit, ali na predavanja ću ići jer sam trenutno na godišnjem pa mogu. Sve je to jako nerazumljivo i teško za pohvatati. Važne su i bilješke s predavanja koje nemam, pa i zato idem na ova 4 obavezna. Ako hoćeš mogu ti proslijediti sve što sam dobila od kolegice, a za bilješke s predavanja ne znam, ako se možeš snaći kod nekih drugih kolega - ja nisam uspjela pa ti želim sreću u tome. Navodno su pitanja kao i za kolokvije nešto na zaokruživanje a ima i esejskih i na kraju treba pisati i esej. Oni koji su išli na kolokvije imali su i seminarski rad za pisati i izlagati pred kolegama, ali ne znam da li je to obavezno i za one koji idu samo na ispit. To ću svakako pitati sutra na predavanju pa ću i to javiti kako bi i ostale kolege znale.

dsvlux

Dada je li za kolokvij relevatna skripta kako je pričala profesorica ili prezentacije? Koliko vidim 2.i 3.poglavlje ima 50 str. za 1.kolokvij

Valentina8

Ok, gdje je ta skripta o kojoj je profa jučer pričala? Da li to netko ima? Jbt, ako ima 50 str za 1.kolokvij, treba ozbiljno već počet učit. :cry:

dsvlux

Meni je kolegica dada proslijedila skriptu..za prvi kolokvij ima 18 str,2.i 3. poglavlje..krivo sam vidio brojke..Valentina pošalji mi mail da ti pošaljem skriptu

Marinchy

Koliki % ocjene čine timski zadatak i završni ispit? Je li itko to uspio pohvatat?
Meni je sve dosta nejasno to od jučer.:confused:

tattep

Kolege, možete li u kratkim crtama navesti što je rečeno na predavanju od jučer i što će biti danas u svezi ovog predmeta - mislim način rada, pisanje eseja i slično?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks