malabudala
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel zna netko gdje se održava ispit u četvrtak?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam u 9 mjesecu htjela izaći na ispit jer nisam mogla na predavanja ali nisam uspjela naći literaturu za ispit. Dobila sam je prije 2 tjedna pa sada polako spremam ispit, ali na predavanja ću ići jer sam trenutno na godišnjem pa mogu. Sve je to jako nerazumljivo i teško za pohvatati. Važne su i bilješke s predavanja koje nemam, pa i zato idem na ova 4 obavezna. Ako hoćeš mogu ti proslijediti sve što sam dobila od kolegice, a za bilješke s predavanja ne znam, ako se možeš snaći kod nekih drugih kolega - ja nisam uspjela pa ti želim sreću u tome. Navodno su pitanja kao i za kolokvije nešto na zaokruživanje a ima i esejskih i na kraju treba pisati i esej. Oni koji su išli na kolokvije imali su i seminarski rad za pisati i izlagati pred kolegama, ali ne znam da li je to obavezno i za one koji idu samo na ispit. To ću svakako pitati sutra na predavanju pa ću i to javiti kako bi i ostale kolege znale.Predavanja su obvezna i za izvanredne studente? Što bude s onima koji ne uspiju doći na predavanja? Kako ide to dalje s ispitom?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.