Valentina8
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
no krasno, a ja na predavanjima maltene spavam jer je ništ živo ne kužim. -.-kolege, pratite predavanja jer više će vam na kolokvijima biti gradivo s predavanja nego iz tih njenih skripti.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
no krasno, a ja na predavanjima maltene spavam jer je ništ živo ne kužim. -.-kolege, pratite predavanja jer više će vam na kolokvijima biti gradivo s predavanja nego iz tih njenih skripti.
Koliko sam uspjela shvatiti, kolokviji nose 50% ocjene, seminarski rad koji izlažemo kao grupa nosi 10 bodova, esej ne znam koliko, a cilj je skupljati bodove. 66 bodova je dosta za 3, 77 za 4 i 88 i više za 5. Seinarski rad je 10.12. koliko sam skužila, ako sam u krivu neka me netko ispravi.Koliki % ocjene čine timski zadatak i završni ispit? Je li itko to uspio pohvatat?
Meni je sve dosta nejasno to od jučer.![]()
Imam isti problem, ništa živo mi nije jasno. Sve je zbrkano i stalno skače s jednog na drugo pa se vraća pa preskače i onda mi se zavrti i to je to.no krasno, a ja na predavanjima maltene spavam jer je ništ živo ne kužim. -.-
Za teme koje su bitne za esej pogledaj ranije postove. Kolegica Martina sk je navela koje su teme i na što se treba orijentirati prilikom pisanja. Profesorica je rekla da će biti iste teme kao i prošle godine.Ej ljudi.. ja sam u petak pitao profesoricu sto se za 1.kolokvij treba ucit i ona je rekla to 2.i 3.poglavlje iz skripte,nesto je spominjala kao da treba obratit pozornost na predavanja,ali ja to nista previse ne kuzim. Ta dva poglavlja sve skupa imaju 18 str.,ja se trudim to nekako logicki razumijeti jer je rekla da ne ucimo to kao i druge kolegije. A za esej nista ne shvacam. Pretpostavljam da cemo dobit neku temu za pisanje,ali ne znam dal mi moramo onda procitat prirucnik ili kako?
Mislim da u četvrtakJe li kolokvij u četvrtak ili petak?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.