AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Organizacijski razvoj

Silenius

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Koliki % ocjene čine timski zadatak i završni ispit? Je li itko to uspio pohvatat?
Meni je sve dosta nejasno to od jučer.:confused:
Koliko sam uspjela shvatiti, kolokviji nose 50% ocjene, seminarski rad koji izlažemo kao grupa nosi 10 bodova, esej ne znam koliko, a cilj je skupljati bodove. 66 bodova je dosta za 3, 77 za 4 i 88 i više za 5. Seinarski rad je 10.12. koliko sam skužila, ako sam u krivu neka me netko ispravi.

no krasno, a ja na predavanjima maltene spavam jer je ništ živo ne kužim. -.-
Imam isti problem, ništa živo mi nije jasno. Sve je zbrkano i stalno skače s jednog na drugo pa se vraća pa preskače i onda mi se zavrti i to je to.

Valentina8

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Imam isti problem, ništa živo mi nije jasno. Sve je zbrkano i stalno skače s jednog na drugo pa se vraća pa preskače i onda mi se zavrti i to je to.[/QUOTE]

pa da, stvarno najgori predmet zasad. i najdosadniji. a do kad je rekla da joj moramo poslat mail za seminarski rad? temu i to.

Silenius

pa da, stvarno najgori predmet zasad. i najdosadniji. a do kad je rekla da joj moramo poslat mail za seminarski rad? temu i to.[/QUOTE]

Joj ne znam, obzirom da uvijek kasnim očito sam taj dio propustila. Molim kolege koji znaju neka napišu da svi znamo. Hvala unaprijed.

jelenko.wt

zar nije 10.12. drugi kolokvij? onda su i seminari?

kaj je rekla za prirucnik? to je isto za ispit?

evo ja sam poslala materijale adminima pa ce stavit u skriptarnicu. ak netko treba nek mi posalje mail na pm.

dsvlux

Ej ljudi.. ja sam u petak pitao profesoricu sto se za 1.kolokvij treba ucit i ona je rekla to 2.i 3.poglavlje iz skripte,nesto je spominjala kao da treba obratit pozornost na predavanja,ali ja to nista previse ne kuzim. Ta dva poglavlja sve skupa imaju 18 str.,ja se trudim to nekako logicki razumijeti jer je rekla da ne ucimo to kao i druge kolegije. A za esej nista ne shvacam. Pretpostavljam da cemo dobit neku temu za pisanje,ali ne znam dal mi moramo onda procitat prirucnik ili kako?

Silenius

Ej ljudi.. ja sam u petak pitao profesoricu sto se za 1.kolokvij treba ucit i ona je rekla to 2.i 3.poglavlje iz skripte,nesto je spominjala kao da treba obratit pozornost na predavanja,ali ja to nista previse ne kuzim. Ta dva poglavlja sve skupa imaju 18 str.,ja se trudim to nekako logicki razumijeti jer je rekla da ne ucimo to kao i druge kolegije. A za esej nista ne shvacam. Pretpostavljam da cemo dobit neku temu za pisanje,ali ne znam dal mi moramo onda procitat prirucnik ili kako?
Za teme koje su bitne za esej pogledaj ranije postove. Kolegica Martina sk je navela koje su teme i na što se treba orijentirati prilikom pisanja. Profesorica je rekla da će biti iste teme kao i prošle godine.

Ljudi kako ide odabir tema za prezentaciju? Pitanje: jel to treba povezati s nekom konkretnom organizacijom ili? Hvala

dada

objavljeno na webu

Pitala sam profu, kazala je da je skripta bitna.

Pitala sam profu, kazala je da je skripta bitna.

Silenius

profesorica je tražila da joj studenti dostave teme za izradu seminarskih radova i popis kolega koji će izlagati da može posložiti kako ćemo izlagati. Na kraju jučerašnjeg predavanja je rekla da je knjiga Organizacijsko ponašanje, Mate, Zagreb, 2009. i priručnik o oraganizacijskom razvoju u lokalnoj samoupravi bitan kao literatura za izradu seminarskih radova, da ne pišemo napamet već da si time pomognemo.

Siarisa

Ljudi jer ima nekoga da mu fale ljudi u grupi? uglavnom frendica i ja smo slobodne, pa ako netko treba dvoje ljudi, javljamo se :p

dsvlux

Cetvrtak 29.10..od a-k u 17h, od l-z u 17.30h, lzmk di imamo predavanja..kaj mislite hoce nam puno smanjit te prezentacije sa predavanja? Po meni je to malo prekasno da stavlja sutra za kolokvij koji je u cetvrtak..

dsvlux

Pa valjda ona,pretpostavljam jer je i skriptu i ona objavila na web-u. Uglavnom ja sam odustao od čekanja te skraćene verzije koja uostalom može osvanut i u srijedu i učim skroz po nahođenju što su mi kolege poslale na mail. Kolegica je u petak pitala profesoricu bi li mogla maknuti ipak te prezentacije jer ih nećemo stić naučit za 1.kolokvij na što se ona samo nasmijala i rekla da ćemo stići sve..ne znam,koliko ja vidim za 1.kolokvij prezentacija obuhvaća 50 slajdova.

capica

i koji slajdovi ulaze u prvi kolokvij?!?
po mojoj nekoj gruboj procjeni...to je prvih 50 slajdova...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks