AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Organizacijski razvoj

Bleble

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Meni je odgovorila, što se tiče pisanja eseja:
To je pitanje na koje Vam ja ne mogu pdgovoriti, odgovor ovisi pravilima
koja vrijede na Pravnom fakultetu u Zagrebu. No, mislim da od toga ništa
-rekla bih da treba poštovati pravila te pretpostavljamda ćete od
voditelja studija dobiti negativan odgovor.

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
To znači da možemo na esej kad polozimo sve s prosle godine tek npr u 6mj a ona će nam čuvati kolokvije?

Neo

A kada će ona napokon objaviti točan datum, vrijeme i mjesto pisanja eseja?! Danas je 10., a rok je 12.?!? Sve u zadnji tren!!:wtf:

pigetic

Dakle, mi smo mogli(morali) izlaziti na dva kolokvija, raditi prezentaciju, ali ne smijemo izaći na četvrti dio kolokviranog ispita dok i službeno ne možemo prijaviti ispit na roku. Ne razumijem zbog čega takve komplikacije kad je to protivno praksi na našem studiju a vjerujem da je profesorici svejedno kada mi pišemo a kada upisujemo ocjene.
Ili možda ipak nije jer putuje iz RI pa kad već dolazi na rokove onda ''neka ljudi pišu a ne da putuje samo radi upisa ocjene''.
Komplicirano bez ikakvog razloga a moglo je biti vrlo jednostavno sve na ovom kolegiju.

Neo

Objavljen je datum i vrijeme ispita: 12.02.2015 15:30 - 16:30 G 10, Dv. VIII/I. kat!!

Bleble

odogovor profesorice:
Bodove Vam mogu čuvati do kraja akademske godine, dakle do 30.09.2015. To
znači da ispitu možete pristupiti i u nekom ispitnom roku koji je
predvidjen i nakon veljače.
Meni sam datum pisanja ispita ništa ne mijenja... drugim riječima, ako
uvjete steknete tijekom proljeća, nema problema da ispitu pritupite u
travnju ili čak kasnije, ovisno o tome kad mi budu planirali ispitni rok.

lidač

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bilo nas je dosta... prof nije dosla jer je slomila nogu pa su nam asistentice sa upravne znanosti podjelile papire... pisali smo 1h.. sve je bilo kako je bilo i receno... odaberes temu i pises.. dosta nas je doma napisalo koncept... ocjene su rekli u utorak i da ce upisat na studomat a kad ce bit upis dobit cemo naknadno informaciju.

SuperDuško

S obzirom da većina (ili svi?) nemamo potpis iz ovog predmeta jer profesorica ne može doći u Zagreb, znači li to da kad predajemo indeks u referadu moramo podnijeti i molbu za testiranje semestra bez potpisa?

pigetic

Mali offtopic ali nadovezuje se na ovo gore navedeno.
Mi sad kad upisujemo ljetni semestar u studomatu moramo imati sve potpise od zimskog ili to tek na kraju godine eventualno kad bi upisivali nešto ponovno?
Jer sam predao indeks a nisam znao da moramo imati potpise, tako nije bilo prošle godine.

martina_sk

Administrator
Mali offtopic ali nadovezuje se na ovo gore navedeno.
Mi sad kad upisujemo ljetni semestar u studomatu moramo imati sve potpise od zimskog ili to tek na kraju godine eventualno kad bi upisivali nešto ponovno?
Jer sam predao indeks a nisam znao da moramo imati potpise, tako nije bilo prošle godine.
nr piše nigdje kod pravilaupisa da se treba testirati indeks, tako da vjerujem da ne treba.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks