AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Organizacijski razvoj

Vitaap

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege koji ste pisali seminar, dali ste profesorici slali seminar ili prezentaciju samo? Nisam ispunila još tu obavezu prema kolegiju pa me zanima kako to ide? Hvala

viktoria

nije još objavljeno jer su do ponedjeljka odjave pa će vjerojatno u utorak objaviti. ali mislim da je svaki put bilo baš u četvrtak.

Silenius

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kolege molim pomoć. Mene ovo totalno zbunjuje, da li je ta završna tema, ili što već, obavezna za sve studente ili samo one koji su polagali ispit preko kolokvija? Nisam išla na kolokvije niti na predavanja pa me to sve zbunilo. Isto tako ne znam što je uopće literatura jer na stranicama našeg faksa ima samo neka prezentacija s predavanja od oko 70 stranica!? Hvala unaprijed!

tinach

ako misliš na završni esej, da, on je obavezan dio ispita. za sve vrijede ista pravila- ta dva kolokvija i esej. ne mogu ti pomoći oko literature jer nisam učila za kolokvije.nešto malo što sam i probala nisma razumjela pa sam odustala.

ana2

ORGANZACIJSKI RAZVOJ – obavijest

Upis ocjena iz nastavnog predmeta ORGANIZACIJSKI RAZVOJ za studente koji su ispit položili na ispitnim rokovima u veljači i travnju održat će se na ispitnim rokovima u lipnju 2015. (11.6. i 24.6.).

O točnom vremenu i mjestu studenti će biti obavješteni putem web stranice fakulteta nakon završetka odjava prijava za ispitne rokove u lipnju.

Silenius

ako misliš na završni esej, da, on je obavezan dio ispita. za sve vrijede ista pravila- ta dva kolokvija i esej. ne mogu ti pomoći oko literature jer nisam učila za kolokvije.nešto malo što sam i probala nisma razumjela pa sam odustala.
Hvala kolegice ali mislim da ako idem na ispit da ne moram ići na kolokvije, a ako je završni esej obavezni dio i ispita pa ok, preživjet ćemo i to nakon svega ovoga do sada.
Poslat ću mail profesorici pa ću javiti ako mi odgovori.

Silenius

Dobila sam odgovor:
Draga kolegice,

Pretpostavljam da govorite o mom kolegiju, pa za njega i slijede upute.
Literatura i predavanja koriste se kao uvodno štivo koje bi Vam trebalo pomoći da si odredite polje u kojem namjeravate izraditi svoj seminarski rad. Seminarski rad je obavezan, te je ulazio u bodove završne ocjene i iznosio se pred kolegama. Inače, morate pisati i dva kolokvija koji obuhvaćaju gradivo s predavanja i konačno, završni esej. Malo je komplicirano... ali je dobro funkcioniralo.
Imate li možda koju kolegicu kojoj se možete obratiti za bilješke s predavanja?

Malo mi je čudno da se ispit mogao polagati samo preko kolokvija jer čemu onda služe svi oni rokovi na studomatu!?

pigetic

Ako ti i sama profesorica kaže da je komplicirano onda nama studentima sigurno nije jednostavnije za shvatit, a zašto treba biti komplicirano to još nisam skužio.

Silenius

Ako ti i sama profesorica kaže da je komplicirano onda nama studentima sigurno nije jednostavnije za shvatit, a zašto treba biti komplicirano to još nisam skužio.
Da, to je prava zagonetka.

Silenius

Nakon što sam profesorici napisala da su kolokviji onda prošli i da ću morati ponovno upisati predmet slijedio je ovaj odgovor:
Draga kolegice,
Kolokvije obavezno morate pisati, pa makar i u ispitnom roku, budući da čini dio konačne ocjene. Zapravo su i kolokviji dio ispita samo su vremenki bili pomaknuti u odnosu na završni dio ispita (esej).
Srdačan pozdrav,
Marija Kaštelan Mrak

Po tome bi se dalo zaključiti da se može normalno izaći na ispit na način da se nauči sve, kao i za druge ispite i napiše esej i gotovo. Jednostavno se više ne usudim ništa pitati jer su mi odgovori zbunjujući kao i sve u vezi ovog ispita. Nego ima li tko bilješke s predavanja, a da bi htio proslijediti u skriptarnicu ili na privatni mail?

martina_sk

Administrator
Moze li mi netko molim vas reci do kad traju prjave za ovaj ispit za zadnji ljetni rok? Jos nisam polozila jedan ispit s prve godine pa ne mogu vidjetu...

Silenius

Moze li mi netko molim vas reci do kad traju prjave za ovaj ispit za zadnji ljetni rok? Jos nisam polozila jedan ispit s prve godine pa ne mogu vidjetu...
Sory kolegice sada sam vidjela da ima rok i u 7. mjesecu - prijave su do 3.7. do 23:59 sati.

malabudala

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kolegica je već pitala, ali evo da pitam i ja..jel bi mogao netko poslati ono što se radilo iz ovoga predmeta na predavanju bilješke s predavanja i esej tek toliko da se mogu orjentirati... da bezveze ne upisivam predmet ponovno, jer mi neće ništa drugo ostati.. MOLIM VAAAAASSSSS!....

viktoria

imam ti ja nekakve bilješke, dobro ih je za pročitati ali pitanja za kolokvij su bila iz onih skripti što je dala i prezentacije. daj mail pa ću ti poslati

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks