Jes, ali nije li naš faks pojam kontradiktornosti??? Lice i naličje iste medalje*Čekajte, ako predam molbu i index, a u molbi napišem da molim odobrenje za prelazak na bolonju zar to nije kontradiktorno? Mislit će da hoću na bolonju i njima bolje, neće ni gledat molbe za stari program!
:meh:
Fala ti, dobro si se sjetila i spretno formulirala, tako ću i ja:wub:A ne znam, ja napisala da molim.prijelaz ukoliko vise ne bude mogucnosti studiranja po starom programu. Jer, realno, informaciju sluzbenu nemamo, pa ne znamo dal ima ili nema starog programa. E sad, dal ce to uopce prihvatit, pojma nemam.
Milo, ali organizirali smo se...ovo je već 3eća molba u 3 mjeseca s potpisima??? Pa šta smo trebali im ić' doma?! Mi smo sve učinili po njihovim regulama, a oni su ti koji su vlastita pravila izignorirali, a nas izigrali, naravno. I zapravo, kad se s ove točke sagledaju stvari, ak' to nije namjerno, onda ne znam šta jest!totalna koma al kako i kolegica kaze ak pisemo da molimo prijelaz na bolonju znaci da se odricemo starog programa, trebali smo se organizirat i svi napisat da zelimo ostat po starom programu, i ja imam samo jos jedan izborni za polozit, zig o prijavljenoj temi za diplomski u indexu i stvarno nemam snage ni volje za bolonju a vjerujem da smu tu negdje i svi...
Mislim znam da te lova panika ko' i sve nas tu...ali, zdrav razum moramo sačuvat! To im ne damo
Niš'...sutra bumo bili pametniji, barem za malo...ak' već za puno izostane.
Ovo što me pitaš, ne znam...lanna je rekla raspitati se o tome, pa nju pitaj na pp...ili ako je saznala štogod konstruktivno, nek' nam javi...svima, vamo...da li možda znaš, ako imaš sve ispite položene ovdje u zagrebu, a trebao bi samo diplomski obraniti, da li bi se to moglo, mislim ono
a
ima jedna stvar u vezi ovoga što navodiš gore, apsolutno vjerujem da bi se mnogi ako ne i svi preporodili prelaskom na drugi faks, ali šteta bi bila kad se je toliko vremena i novaca utuklo u to, da onda na kraju, na određeni način se predaš, tj. umjesto da ti piše na diplomi pravni fakultet zagreb, koji je, netko je već rekao, elita, lol, znači, ma kužite me, pisat će gospić, što ne umanjujem ni pod koju cijenu, ali mene već na poslu su pitali - a bude to onda pravni fakultet zagreb, ljudi su , ah, pjuk, znači da sam barem 2000.bila pametna, pa onda otišla bilo kam drugam
i ne, ne plaćaju se ljudima niti novci, niti im se da gubiti vrijeme, jednostavno više se nema snage za DODATNE ISPITE, NI MRVU DODATNIH ISPITA
Al' sumnjam, vikend je, referade ne rade:razz:
Ovo što pišeš za diplomu Pravnog u ZG- u koja se više vrednuje neg' iste takve iz drugih gradova...da, stvarnost je poražavajuća i barijerama u ljudskim glavama skoro pa i nema premca!
E sad, ja se već godinama ismijavam od našeg faksa i cijelog, da ne kažem tupastog i glupastog društva, sustava, sistema i režima...tako da, meni te stvari nisu važne...koji grad i fakultet će mi pisati na fiktivnoj diplomi, NO SVAK' ZNA SVOJE! I NEK' SE BORI ZA TO!