AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

aurelija

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Čekajte, ako predam molbu i index, a u molbi napišem da molim odobrenje za prelazak na bolonju zar to nije kontradiktorno? Mislit će da hoću na bolonju i njima bolje, neće ni gledat molbe za stari program!
Jes, ali nije li naš faks pojam kontradiktornosti??? Lice i naličje iste medalje*
:meh:

A ne znam, ja napisala da molim.prijelaz ukoliko vise ne bude mogucnosti studiranja po starom programu. Jer, realno, informaciju sluzbenu nemamo, pa ne znamo dal ima ili nema starog programa. E sad, dal ce to uopce prihvatit, pojma nemam.
Fala ti, dobro si se sjetila i spretno formulirala, tako ću i ja:wub: :(

totalna koma al kako i kolegica kaze ak pisemo da molimo prijelaz na bolonju znaci da se odricemo starog programa, trebali smo se organizirat i svi napisat da zelimo ostat po starom programu, i ja imam samo jos jedan izborni za polozit, zig o prijavljenoj temi za diplomski u indexu i stvarno nemam snage ni volje za bolonju a vjerujem da smu tu negdje i svi...
Milo, ali organizirali smo se...ovo je već 3eća molba u 3 mjeseca s potpisima??? Pa šta smo trebali im ić' doma?! Mi smo sve učinili po njihovim regulama, a oni su ti koji su vlastita pravila izignorirali, a nas izigrali, naravno. I zapravo, kad se s ove točke sagledaju stvari, ak' to nije namjerno, onda ne znam šta jest!
Mislim znam da te lova panika ko' i sve nas tu...ali, zdrav razum moramo sačuvat! To im ne damo;)
Niš'...sutra bumo bili pametniji, barem za malo...ak' već za puno izostane.

da li možda znaš, ako imaš sve ispite položene ovdje u zagrebu, a trebao bi samo diplomski obraniti, da li bi se to moglo, mislim ono
a
ima jedna stvar u vezi ovoga što navodiš gore, apsolutno vjerujem da bi se mnogi ako ne i svi preporodili prelaskom na drugi faks, ali šteta bi bila kad se je toliko vremena i novaca utuklo u to, da onda na kraju, na određeni način se predaš, tj. umjesto da ti piše na diplomi pravni fakultet zagreb, koji je, netko je već rekao, elita, lol, znači, ma kužite me, pisat će gospić, što ne umanjujem ni pod koju cijenu, ali mene već na poslu su pitali - a bude to onda pravni fakultet zagreb, ljudi su , ah, pjuk, znači da sam barem 2000.bila pametna, pa onda otišla bilo kam drugam
i ne, ne plaćaju se ljudima niti novci, niti im se da gubiti vrijeme, jednostavno više se nema snage za DODATNE ISPITE, NI MRVU DODATNIH ISPITA
Ovo što me pitaš, ne znam...lanna je rekla raspitati se o tome, pa nju pitaj na pp...ili ako je saznala štogod konstruktivno, nek' nam javi...svima, vamo...
Al' sumnjam, vikend je, referade ne rade:razz:
Ovo što pišeš za diplomu Pravnog u ZG- u koja se više vrednuje neg' iste takve iz drugih gradova...da, stvarnost je poražavajuća i barijerama u ljudskim glavama skoro pa i nema premca!
E sad, ja se već godinama ismijavam od našeg faksa i cijelog, da ne kažem tupastog i glupastog društva, sustava, sistema i režima...tako da, meni te stvari nisu važne...koji grad i fakultet će mi pisati na fiktivnoj diplomi, NO SVAK' ZNA SVOJE! I NEK' SE BORI ZA TO! :)

Jasmina007

Btw.meni se prof. Kopric ucinio ko cisto razuman covjek kad sam bila na ispitu kod njega. Pa se nadam da ce i ovaj put biti takav.

aurelija

Ma mislim, ak im ništ ne budu značili potpisi 70 i nešto studenata, ne budu ni 170. Sve ovisi o njihovoj dobroj volji. Na koju i ovim putem apeliramo ako čitaju :)
Sumnjam da čitaju, pokazali su nam da baš i nisu od toga:D:D:D
No apel je skroz na mjestu i zaslužuje:aplauz:
A ovo je za Vesnu Vesnić koja se nije bacila u Savu i naravno, voli ova mala vesela bića :prijatelj:
E da nam je njima zamijenit vodstvo Fakulteta...bili bi vjerojatno svi već na doktoratu iz našeg smjera, zdravi ko' drenovi, gradili Upravu sretnih javnih službenikaaaaaa:angel::angel::angel:

IT'S NEVER TOO LATE:palacgore:
Dobro, onda sutra sve referente uza zid, a mi se bacamo na hakerski rad:razz::razz::razz:

Btw.meni se prof. Kopric ucinio ko cisto razuman covjek kad sam bila na ispitu kod njega. Pa se nadam da ce i ovaj put biti takav.
Jasmina007, riječi ti se pozlatile!:angel:

malivibrufo

A ne znam, ja napisala da molim.prijelaz ukoliko vise ne bude mogucnosti studiranja po starom pro
ovo je super ideja...tako treba napisati...a ne,molba za prijelaz po bolonji!!!mi njih još molimo da peđemo...gamad...

aurelija

Da, "baš"...u pravu si...
Inače ova dobra konstrukcija rečenice je Jasmine007 izum...mi bumo je malo potkrali, kad je već the good one;)

zsurin

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam predala u petak molbu za prijelaz na bolonju, pa me zanima ako predam molbu za dovršetak studija po starom programu jer ovu sutra trebam povuči. Molim vas da mi netko odgovori. Sutra sam na faksu u 8 sati. Nepojmljivo je da na predane molbe u srpnju nisu dali nikakav odgovor. Trebaju nam pojasniti zašto baš mi moramo prijeći na bolonju, a drugima su odobrili završetak studija po starom. 2000. godine su napravili isto takvo sranje da bi zadržali stare studente. Mi smo im "stare koke koje nesu zlatna jajca".

Mani10

Prof. Koprić je u redu, on je uvijek i svugdje zagovarao javnu upravu, pa zar onda ne bi bilo u redu da se studentima te uprave pruži prilika kakvu ostali imaju, a ne kao da ne postojimo! Ja definitivno podržavam molbu kolegice Jasmine, predlažem da tko još nije predao molbu da je tako formulira, nema veze što će biti sve iste, ionako se svi borimo za istu stvar, produženje starog programa, kao što i kolegica reče na bolonju ćemo mi moći i kasnije, ipak je u pitanju novac, koji nažalost otvara mnoga vrata.PRVENSTVENO PRODUŽENJE STAROG PROGRAMA, a tek onda bolonja

suzyc

Ja osobno pišem molbu za ostanak na starom programu.
Ionako, postoji mogućnost naknadnog upisa izvan roka, a to je kada predaješ zamolbu uz uplatnicu od 150 kn za naknadni upis jer si propusitio redovni upisni rok. Takvu sam mogućnost jednom iskoristila.

U molbi se može tražiti ostanak na starom programu, podredno (alternativno) prijelaz (nastavak) studija po Bolonjskom programu.

Jasmina007

Eto, mailovi su poslani, potpisa ima 76, sutra predajemo ujutro ponovljenu zamolbu u referade. I, jasno, pokušati ćemo obaviti ili barem dogovoriti razgovore s prof. Koprićem i tajnikom Licem. Ne znam kaj više od toga možemo. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli.

josipa12

A ne znam, ja napisala da molim.prijelaz ukoliko vise ne bude mogucnosti studiranja po starom programu. Jer, realno, informaciju sluzbenu nemamo, pa ne znamo dal ima ili nema starog programa. E sad, dal ce to uopce prihvatit, pojma nemam.
Ovo je super ideja, a jer na kraju trebamo platiti 300 kn upisnine ili ne?

Jasmina007

Mislim da ne jos. Barem je tak netko napisal.

I ja sam jadna vec i zivcana.. Umjesto da spremamo tih par ispita jos, mucimo se s ovom "situacijom". Fakat se nadam da trud i sijede koje cemo dobiti od iscekivanja ne budu uzaludni.

Danijela3

ja pišem molbu za ostanak na starom programu, zanima me dali moram i predat ideks(predati ću u pošti)?

ivana

dakle sutra bumo krepali od čekanja...di se predaje molba u sobu 8?! ili 10?!

ja pišem molbu za ostanak na starom programu, zanima me dali moram i predat ideks(predati ću u pošti)?
moraš da i indeks

aurelija

Ja sam predala u petak molbu za prijelaz na bolonju, pa me zanima ako predam molbu za dovršetak studija po starom programu jer ovu sutra trebam povuči. Molim vas da mi netko odgovori. Sutra sam na faksu u 8 sati. Nepojmljivo je da na predane molbe u srpnju nisu dali nikakav odgovor. Trebaju nam pojasniti zašto baš mi moramo prijeći na bolonju, a drugima su odobrili završetak studija po starom. 2000. godine su napravili isto takvo sranje da bi zadržali stare studente. Mi smo im "stare koke koje nesu zlatna jajca".
Mislim da ne...da ne trebaš ovu prvu povlačit...no, sama procijeni ili čekaj da ti još netko tu ponešto odgovori...

Ne još, snjegulja je napisala, bila prekjučer, predala, žena sa iskustvom;)

I ja sam luda ali kako god bilo završit ću ja to
Bravo!:)

Odisseya

Ja sam napisala isto sto i Jasmina, i sutra ujutro cu im to odnijeti, sretno nam svima ovih dana i hvala curama sto trcite Kopricu s tim svim papirima:)

Vesna Vesnić

ovako
ja,koja imam samo diplomski za dovršiti i obraniti, odlučila sam predati samo molbu za završetak studija obranom diplomskog,kvazi stari program i točka
a što je kolegica jedna prije rekla,može se naknadno pisati molba za prijelaz na bolognu - zbog propuštenog roka,bla bla,uz uplatu 150 kn
tako, da mislim da, možda bi bili najbolje kada bi svi tako, ali na svakome je da odluči
muči me još samo ovo
ako uspijemo, a vjerujem 100% da hoćemo!!!
i kada bismo kasnije htjeli ovaj 2-godišnji specijalistički studij upisati,tada bismo morali upisati ovu razliku isto,koju nam hoće sada nakalemiti
i to bismo onda sigurno dodatno platili
je li tako?
znači, oni ni u kojem novčanom smislu ne gube
gubimo uvijek samo mi, novce, živce, vrijeme
joj, sve mi je to isto kao kod doktora
3 mjeseca čekam da dođem na pregled od 5 minuta da me se za 3 mjeseca naruči za dodatnu pretragu, tom dinamikom ću do smrti vjerojatno saznati dijagnozu - smrt:doh:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks