AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

joojaa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav!
Šaljem vam podatke za molbu za produljenje roka za studete po starom programu - Klementina Levak I-258/03!

A što je sa Odborom za žalbe studenata? Da li je moguće zajedničku molbu dostaviti i Odboru ili to nije u njegovoj nadležnosti?

Filip M.

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ovako
ja,koja imam samo diplomski za dovršiti i obraniti, odlučila sam predati samo molbu za završetak studija obranom diplomskog,kvazi stari program i točka
a što je kolegica jedna prije rekla,može se naknadno pisati molba za prijelaz na bolognu - zbog propuštenog roka,bla bla,uz uplatu 150 kn
tako, da mislim da, možda bi bili najbolje kada bi svi tako, ali na svakome je da odluči
muči me još samo ovo
ako uspijemo, a vjerujem 100% da hoćemo!!!
i kada bismo kasnije htjeli ovaj 2-godišnji specijalistički studij upisati,tada bismo morali upisati ovu razliku isto,koju nam hoće sada nakalemiti
i to bismo onda sigurno dodatno platili
je li tako?
znači, oni ni u kojem novčanom smislu ne gube
gubimo uvijek samo mi, novce, živce, vrijeme
joj, sve mi je to isto kao kod doktora
3 mjeseca čekam da dođem na pregled od 5 minuta da me se za 3 mjeseca naruči za dodatnu pretragu, tom dinamikom ću do smrti vjerojatno saznati dijagnozu - smrt:doh:
Ja isto napisala molbu za nastavak studija po upisanom programu, naravno starom i sutra ga predajem. Vidimo se ujutro!

Jasmina007

Pozdrav!
Šaljem vam podatke za molbu za produljenje roka za studete po starom programu - Klementina Levak I-258/03!

A što je sa Odborom za žalbe studenata? Da li je moguće zajedničku molbu dostaviti i Odboru ili to nije u njegovoj nadležnosti?
Trenutno se nemamo na kaj zaliti kad nije objavljena nikakva sluzbena obavijest.

hazi

Da vas pitam pod molbu će te napisati da molite da vam se odobri prijelaz na bolonju ako nije moguće nastaviti po starom programu a pod razlog?

aurelija

muči me još samo ovo
ako uspijemo, a vjerujem 100% da hoćemo!!!
i kada bismo kasnije htjeli ovaj 2-godišnji specijalistički studij upisati,tada bismo morali upisati ovu razliku isto,koju nam hoće sada nakalemiti
i to bismo onda sigurno dodatno platili
je li tako???
Ne dušo, ako završiš stari program kasnije ti se prizna ko' Bolonja...tj. nema nikakve razlike, samo upisuješ dalje, znam, provjerile mi prijateljice koje su već završile i isto ih to interesiralo...

Ja sam napisala obje molbe, ali bez filozofiranja, sve u dvije rečenice;) vidimo se uskoro!

Jasmina007

Dakle, kao sto vecina vec i zna - ne mozemo nista. Kopric je u inozemstvu, pa smo bili kod Tajnika Lice. Veli da nasa molba nije ni uzeta u razmatranje (ona prva), a da oni ne stavljaju obavijest o onome kaj ne uzmu na dnevni red. Pravu i Socijali je ovo zadnja godina produzenja jer imaju godinu i dvije vise od nas. Naso argumenti su bili izostanak obavijesti, unutar istog faksa, prekratko vrijeme za sakupljanje novaca. Spomenule smo i da smo svih ovih godina dosta prihodovali faksu, i da smo zasluzili barem odgovor na dopise. Moram naglasiti da je covjek bio korektan i ljubazan. Bar nas je primio.Ukratko, to je to..

snjegulja

Ne dušo, ako završiš stari program kasnije ti se prizna ko' Bolonja...tj. nema nikakve razlike, samo upisuješ dalje, znam, provjerile mi prijateljice koje su već završile i isto ih to interesiralo...

Ja sam napisala obje molbe, ali bez filozofiranja, sve u dvije rečenice;) vidimo se uskoro!
OK, ali prije nego polažeš ispite na specijalističkom moraš položiti ovih 6 razlike...

Dakle, kao sto vecina vec i zna - ne mozemo nista. Kopric je u inozemstvu, pa smo bili kod Tajnika Lice. Veli da nasa molba nije ni uzeta u razmatranje (ona prva), a da oni ne stavljaju obavijest o onome kaj ne uzmu na dnevni red. Pravu i Socijali je ovo zadnja godina produzenja jer imaju godinu i dvije vise od nas. Naso argumenti su bili izostanak obavijesti, unutar istog faksa, prekratko vrijeme za sakupljanje novaca. Spomenule smo i da smo svih ovih godina dosta prihodovali faksu, i da smo zasluzili barem odgovor na dopise. Moram naglasiti da je covjek bio korektan i ljubazan. Bar nas je primio.Ukratko, to je to..
U svakom slučaju hvala svima vama koje ste i danas probale.

Danijela3

Znači neče ni razmotriti?

Vesna Vesnić

cure
hvala puno od svih nas
ali, vi jeste to sve urudžbirale i predale?
imate taj famozni urudžbeni broj, na koji bi se pozivali

Odisseya

I kaj je onda rekao hoćemo sad dobiti neki odgovor ili ne? ako je to kraj da se ni ne nadamo bilo kakvim odgovorima i razmatranjima.
Ja sam peticiju predala u našu referadu. Gospon koji je tamo(mislim da svi znate koji) je rekao dokle ćemo tako (misli na produživanje i zahtjeve i peticije) a onda je ona simpatična referentica mislim da se zove Željka preuzela peticiju, ništa drugo nisam saznala.

Jasmina007

Ostavila sam jednoj kolegici da urudzbira, jer smo jurile do Tajnika.Nemamo se na kaj pozivati, jer nam odobrili ne budu.A ni razmotrili, jer ni prvi put nisu uzeli u razmatranje. Steta vremena, ali dobro, barem smo dali do znanja da smo tu i da nije u redu ovakav odnos. Ako netko hoce jos pokusavati, moze, ali velim, trud he uzaludan. Bolje ga utrositi na spremanje te nesretne razlike ispita. Ako odlucimo.

index

cure hvala na trudu,
da li ste vi nakon takvih odgovora predale molbe za prelazak na bolonju ili po starom, ili niste nijednu

Vesna Vesnić

pa pivske mu flaše
kak - nisu-neće uzeti u razmatranje
ako se neki dokument preda, urudžbira, onda treba biti i razmatran, te na njega treba dati odgovor
nismo odobrili jer
jesmo odbrili
pa to je za bombu hitit

pitanje, da dokad ćemo više to nositi
što je koga briga kakave probleme tko ima

Jasmina007

cure hvala na trudu,
da li ste vi nakon takvih odgovora predale molbe za prelazak na bolonju ili po starom, ili niste nijednu
Ja sam onak kak sam napisala ovdje - da molim prijelaz ukoliko vise nema starog programa. A nema. Al to slobodno predaj bez obzira jel kanis upisivati ili ne. Bar ces tocno znati kolko treba platiti i kolko ti ispita slijedi.

pa pivske mu flaše
kak - nisu-neće uzeti u razmatranje
ako se neki dokument preda, urudžbira, onda treba biti i razmatran, te na njega treba dati odgovor
nismo odobrili jer
jesmo odbrili
pa to je za bombu hitit

pitanje, da dokad ćemo više to nositi
što je koga briga kakave probleme tko ima
Zato sto o tome odlucuje Strucno vijece, i ono je odlucilo ds nece uzeti u razmatranje. Ako nisu na 2 sjednice, nece ni sad izvanredno. Dakle, nema sanse.

Odisseya

nisam uzela urudžbeni broj ali urudžbirano je pa se može saznati ako će baš biti potrebno, ali ak je tako kako kaže Jasmina onda neće ni razmatrati kao što ni nisu sad u 9.mj. (a i predstavnici studenata su tu zakazali znali su da to treba biti na dnevnom redu), tak da možemo čekati da se jave i da vidimo kaj su nam pripremili za nastavak pa tko voli nek izvoli...

Jasmina007

Rekao namda smo premasili sve rokove studiranja, sto i jesmo, budimo realni. E sad, sto svi, pa i ja imamo osobne razloge za to, ne zanima nikoga. Vec gole cinjenice. Kolko god i meni dodje da iz koze iskocim kad se sjetim da mi je 1 istip ostao.

Vesna Vesnić

hm hm:hm::hm:
ako će tako biti:cry:
mogu reči da su pokvareni svi skupa
vidjela sam na veleučilištu u otočcu, gospić
studij po programu skoro isti ko ovaj u zgb
čini mi se da bi bilo malo razlike, ili ništa
budem upit poslala
e
ne mogu vjerovati da sam tak se grupa otkanta
tj.ja se još uvijek nadam
možda pravni neki lijek, nešto, negdje
pivsku flašu i stručno vijeće
i svi oni koji ne mogu malom čovjeku ama baš nigdje pomoći
pa ma koliko mislili da su već pomogli
ako su
JER SVE SU DOBRO NAPLATILI:mad::mad::mad::disgusted:

i mi smo sve rokove premašili
da, jesmo
pa što, mi barem imamo osobne razloge

a političari,
koji govore izlazimo iz krize 2012.
pa krajem 2013. pa sada valjda 2017.
rekonstrukcija uprave
i svega ostaloga
što svi koji imaju i ptičjeg mlijeka mogu trkeljati do besvijesti
neka izvole nam dati još 1 semestar produljenja
i onda kraj

teo

poludit cu,šta sada koliko platiti, do kada, puno pitanja bez odgovora, koji predmeti, bez ikakve volje sam. zar bi propali za tu jednu godinu, znam dobro da sam si sama kriva ali neznam, užas i užas.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks