AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

jadra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam poslala podatke jos za onu molbu u 7.mj., jel treba opet nekom poslat il je to to?

A stoji obavijest od prosle god., time se mgu oni ogradit. Al zato se sastavljala opet ta molba koja je ocito u zemlju propala... Ne znam kak se prema 70 il koliko je vec bilo potpisa mogu ponasat na nacin da ih se totalno ignorira ili daju neke poluinformacije.

Jasmina007

Ja sam poslala podatke jos za onu molbu u 7.mj., jel treba opet nekom poslat il je to to?

A stoji obavijest od prosle god., time se mgu oni ogradit. Al zato se sastavljala opet ta molba koja je ocito u zemlju propala... Ne znam kak se prema 70 il koliko je vec bilo potpisa mogu ponasat na nacin da ih se totalno ignorira ili daju neke poluinformacije.

Ajd mi pošalji za svaki slučaj. Znam da se mogu ograditi time, ali mi se možemo pozvati na to da čim smo uputili zamolbu/pitanje/nemampojmašto bilo je za očekivati da ćemo na to dobiti odgovor. Bio on pozitivan ili negativan. Makar u vidu takve obavijesti. A ne da moramo nešto "pretpostavljati" i raspitivati se okolo. I upravo to, nevjerojatno je od Pravnog fakulteta da se ogluši na molbu, pa i 3, a kamoli 70 studenata. Potpuno opravdano smo očekivali da će razmotriti i našu molbu obzirom da su razmotrili pravnom i socijalnom.

hazi

Ne mogu otvoriti onaj link od molbe za prijelaz na bolonju,što treba napisati u njoj?

zsurin

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mogu ako treba u vezi peticije za dovršetak studija po starom programu ili razgovora sa prof. Koprićem doći na faks u ponedjeljak jer sam na poslu dobila slobodan dan. Da li ima smisla predati molbu za prijelaz na bolonju i molbu za dovršetak studija po starom programu? Ljudi, peticija mora nositi barem 100 potpisa. Ima nas toliko, požurite se. Meni je ostala Državna uprava i diplomski. Vjerujem da smo svi pri samom kraju i ne vidim smisao prijelaza na bolonju osim što nam žele uzeti novac. Pa platit ćemo im, kao i prijašnjih godina. Zašto prelaziti na bolonju ako nemamo namjeru dalje studitati? STUDENTI KOJI NISU NA FORUMU NE ZNAJU ZA PETICIJU I ZATO IMA TOLIKO MALO POTPISA. Mislim da se je peticija trebala potpisivati u 6. mjesecu na faksu kao i prijašnjih godina.

suzyc

Nisu svi studenti starog programa na forumu, neki pošalju prijavnicu poštom, doputuju u Zagreb na ispit i to je to, pa tako vjerojatno niti ne znaju za peticiju. Trebalo bi doći do tih ljudi. Zovimo, pišimo, da djevojke koje nose peticiju imaju što više potpisa i bolje argumente.

Mislim, da kada bi i neki studenti bolonjci potpisali peticiju, da se ti potpisi ne bi priznali ili sam u krivu?

ivana

onda kaj, sutra treba donijeti index i tu molbu na faks,..
podatke sam svoje poslala JAsmini...ako će trebati kaj potpisivati sutra sam na faxu

Jasmina007

Biti ćemo već rano ujutro na faksu, pa možda ulovimo nekoga. Tko dođe prvi, nek uzme list papira i skuplja potpise od onih koji još nisu poslali podatke. Vi koji jeste, ako budete tamo, potpišete se na ovaj primjerak koji je kod mene. Tak da imamo barem nešto i vlastoručnih potpisa. A sad, 75 potpisa nije malo. Ne znam uopće koliko nas ima starih. Možda i nema puno više..

Mani10

Čekajte, ako predam molbu i index, a u molbi napišem da molim odobrenje za prelazak na bolonju zar to nije kontradiktorno? Mislit će da hoću na bolonju i njima bolje, neće ni gledat molbe za stari program!

Jasmina007

Čekajte, ako predam molbu i index, a u molbi napišem da molim odobrenje za prelazak na bolonju zar to nije kontradiktorno? Mislit će da hoću na bolonju i njima bolje, neće ni gledat molbe za stari program!
A ne znam, ja napisala da molim.prijelaz ukoliko vise ne bude mogucnosti studiranja po starom programu. Jer, realno, informaciju sluzbenu nemamo, pa ne znamo dal ima ili nema starog programa. E sad, dal ce to uopce prihvatit, pojma nemam.

Anchy 05

totalna koma al kako i kolegica kaze ak pisemo da molimo prijelaz na bolonju znaci da se odricemo starog programa, trebali smo se organizirat i svi napisat da zelimo ostat po starom programu, i ja imam samo jos jedan izborni za polozit, zig o prijavljenoj temi za diplomski u indexu i stvarno nemam snage ni volje za bolonju a vjerujem da smu tu negdje i svi...

Vesna Vesnić

Biti ćemo već rano ujutro na faksu, pa možda ulovimo nekoga. Tko dođe prvi, nek uzme list papira i skuplja potpise od onih koji još nisu poslali podatke. Vi koji jeste, ako budete tamo, potpišete se na ovaj primjerak koji je kod mene. Tak da imamo barem nešto i vlastoručnih potpisa. A sad, 75 potpisa nije malo. Ne znam uopće koliko nas ima starih. Možda i nema puno više..
U koliko sati točno biste bili tamo, da probam doći prije posla, odnosno da znam kada izaći s posla
također,ja sam uvjerena ako netko ne preda za prijelaz na bolognu, da će oni i kasnije raditi, tj.uzimati novac za prijelaz, jer je to onda trajna kategorija-prijelaz na bolognu, znači ne možemo ostati u "svemiru", ili možemo
dakle,2000.godine sam bila po 2-godišnjem studiju pred diplomom, s 3 ispita za položiti, onda smo 2000. "UNIŠTENI" i dobili smo još 6 ispita, znači osobno ja sam došla u sitaciju još 9 ispita + diplomski, što ću fakat ovu upravu zbog njihovih potreba za punjenjem proračuna, završavati 40 godina!?
dakle, ako im je cilj umjesto 1950 kn doći na iznos od cca 3600 kao i te 2000., onda neka lijepo kažu u oči, boli nas briga za vaše poslovne, obiteljske, osobne i državne probleme, mi hoćemo lovu
joj
joooooooooooooj
i to što tih 1950 plaćamo s 3 i manje ispita
a više su plaćali oni s više od 3
tako da im je isto
ne, mislim da je netko prije na latinskom napisao, ja ću sada prijevod : kakva vremena, kakvi običaji
:(

aurelija

Kako to mislite izvesti dok upravni studiji u Osijeku, Požegu, Rijeci, Šibeniku i Splitu, koliko sam primijetio, mahom jedan od drugog imaju različite kolegije. Njihov sadržaj i opseg je kongenijalan, ali nije identičan.
Kakve ima veze što program nije identičan??? Pa, ne mora ni bit!
Nekaj ti priznaju, nekaj ne, nekaj ti dodaju, vele ti za koju cifru, pa se sam odlučiš, jel' ti to bolja ili gorJa opcija!
Nije za svakog isto...dam se kladit da bi netko procvjetao da šmugne iz Gundulićeve u neki drugi grad...
Al' ne'smetnimo realnost s uma:cool: ima i onih kojima je ipak, koliko god bilo skupo i prolongirajuće...ipak, ipak, ipak jednostavnije skeširat i lomit se još koju godinu, godinEEEE???:shock: i to završiti vamo, neg' rečimo! uuuuu Gospiću;)
Pa bome da bome, bolje da ima više rješenja jednog te istog problema, neg' jedan jedincati kojeg ti Koprić nudi na zlatnom pladnju!
ah, gorak okus predjela!:)

da li će tko slati index i molbu poštom...u ponedjeljak
Ja se predomislih. Ipak ću došetati do faksa. Mislim da sam baš spriječena, ne bih ili da mi je to posve nevažno, isto tako ne bih. Agažirala bi postmane;)
Ovako, kad mi Bog dade sve uvjete da se sutra utaborim na najljepšem mjestu na svijetu:D:D:D
Nemojte me gađat jajima i pomidorama, znate da je Joke;)

Vesna Vesnić

A vec oko 8 vjerujem.. Barem ljudi iz Zg-a. Ja ovisim o HZ-u:)
Znak prepoznavanja?:prijatelj:
i, da rekapituliramo, borba ide grupna,peticija,potpisi,sve + svako od nas ponaosob,u referadu nosi molbu za nastavak po starom programu i indeks? je li tako? i u referadu ljubljenu :eek:nam se može od - do, to sam zaboravila, jer već dugo nisam bila u "opticaju" po zgradi dragoj, pa ak' znate
sve će biti dobro! i kak su rekle "bele udovice" samo dok srce ne stane
šala mala, glavu gore, bit će ok, jer mora! :):thinking:
joj, kak' sam se navukla na smajliće:whistling:
i hvala svima
i uistinu, ako tko još zna koga da ga privatnim kanalima pozove za potpis i to, što rekoste, nisu svi sa starog programa na forumu:hm:

OVO JE ZA AURELIJU:
Kakve ima veze što program nije identičan??? Pa, ne mora ni bit!
Nekaj ti priznaju, nekaj ne, nekaj ti dodaju, vele ti z koju cifru, pa se sam odlučiš, jel' ti to bolja ili gorJa opcija!
Nije za svakog isto...dam se kladit da bi netko procvjetao da šmugne iz Gundulićeve u neki drugi grad...
Al' ne'smetnimo realnost s uma:cool: ima i onih kojima je ipak, koliko god bilo skupo i prolongirajuće...ipak, ipak, ipak jednostavnije skeširat i lomit se još koju godinu, godinEEEE???:shock: i to završiti vamo, neg' rečimo! uuuuu Gospiću;)

da li možda znaš, ako imaš sve ispite položene ovdje u zagrebu, a trebao bi samo diplomski obraniti, da li bi se to moglo, mislim ono
a
ima jedna stvar u vezi ovoga što navodiš gore, apsolutno vjerujem da bi se mnogi ako ne i svi preporodili prelaskom na drugi faks, ali šteta bi bila kad se je toliko vremena i novaca utuklo u to, da onda na kraju, na određeni način se predaš, tj. umjesto da ti piše na diplomi pravni fakultet zagreb, koji je, netko je već rekao, elita, lol, znači, ma kužite me, pisat će gospić, što ne umanjujem ni pod koju cijenu, ali mene već na poslu su pitali - a bude to onda pravni fakultet zagreb, ljudi su , ah, pjuk, znači da sam barem 2000.bila pametna, pa onda otišla bilo kam drugam
i ne, ne plaćaju se ljudima niti novci, niti im se da gubiti vrijeme, jednostavno više se nema snage za DODATNE ISPITE, NI MRVU DODATNIH ISPITA

aurelija

Trebalo se na vrijeme spetljati s tetama i stričekima iz referade, da nam onak' lepo ispod stola:D daju podatkiće od svih preostalih starih studenata;) tj. hoćem da kažem, zrelih studenata prapovijesnog programa!:)
I onda onak' ko' Jehovini:D od'kuće do'kuće;)
Šalam se, bilo bi dosta nazvati*
Too late, too late for that cup of tea:(:(:(

Jasmina007

Ma mislim, ak im ništ ne budu značili potpisi 70 i nešto studenata, ne budu ni 170. Sve ovisi o njihovoj dobroj volji. Na koju i ovim putem apeliramo ako čitaju :)

Vesna Vesnić

Trebalo se na vrijeme spetljati s tetama i stričekima iz referade, da nam onak' lepo ispod stola:D daju podatkiće od svih preostalih starih studenata;) tj. hoćem da kažem, zrelih studenata prapovijesnog programa!:)
I onda onak' ko' Jehovini:D od'kuće do'kuće;)
Šalam se, bilo bi dosta nazvati*
Too late, too late for that cup of tea:(:(:(
IT'S NEVER TOO LATE:palacgore:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks