dragi moji, meni imunitet pao i završih u temperaturi, sve od živciranja
dakle, ja sam kao i banana, ispite sve imam položene, trebam diplomski dati i obraniti
moje mišljenje je, tako ću ja napraviti, tako bih napravila i da imam koji ispit, dakle predati osobnu molbu za nastavak studija po starom programu, odnosno za odobrenje diplomiranja bez prelaska na bolognu
jer, mislim da uistinu ako će biti puno tih za prijelaz onda je to njima - ono, ne znam kaj da velim
ja, ko što rekoh već, nemrem više ni frtalj, ni frtalj frtalja učiti, a kamoli još 5-6 ispita, jer nisam mladi student početnik, sa snagom i voljom, već sam totalno ubijena u pojam od naše države, preko našeg faksa i lokalno posla
ništa nam tu ne valja, žao mi je prijatelja koji su nestali u ratu
što smo svi u neku Švicarsku vjerovali
od zdravstva gdje 10 godina čekam da mi dijagnozu postave, pa me krivo liječe ili ne liječe, do posla gdje 10 godina čekam radeći ko crv, da bih dobila smanjenje plaće jer je recesija i jer treba solidarno svima smanjiti, jednako i radniku i muljatoru
i što još hoću reči, da, da li postoji kakva analiza, kako bi se to moglo postaviti, tu silnu lovu što su za nas izvanredne studente pokupili, kamo i kako to ide
ljudi
ne znam
ja ću se fakat baciti u Savu
svima hvala i za sve se nadam da će biti razuma
jer stvarno, ŠTO SE POSTIŽE UBIJANJEM U POJAM LJUDI KOJI SU PRED CILJEM, PA DA UMJESTO DA STATISTIKU POPRAVE U STATISTICI ĆE BITI OPET JOJ
i to Bologna ne Bologna
2000.kad su s 2-godišnjeg mijenjali na 3-godišnji, što je to bilo???
nek mi to onda rastumače
premjesti se ispit s 2. na 3.godinu i doda nešto tralalal i to je ono promjena programa koja vrijedi 3600 kn
tako i sada valjda hoće to
hoće svoj proračun popuniti, kao država sa skidanjem penzije braniteljima
recimo, što ne skinu i ne naplate Todoriću i kompaniji koji su ...
ne ne nemogu ja više ovo
idem još malo skidate tempričur
:twisted:

:wtf:

:shock::gaah::gaah:
vesele me ovi smajlići razni