Ja isto dijelim mišljenje da samo čekaju da prebroje i vide koliko nas je spremno prijeći na bolonju, a onda će viditi i stvarno je nevjerojatno da samo nama na istom fakultetu nisu odobrili.
Nikako ni meni nije jasno kako se o našoj molbi nije raspravljalo na sjednici nego su se tako dogovorili mimo sjednice jer da se je glasovalo ne vjerujem da ne bi bilo ljudskosti i za sve jednako odlučilo, ovako su ili pojedinac odlučio.
Ja uglavnom u pon. predajem molbu za nastavak studiranja po starom programu jer me stvarno boli nepravda pa nismo mi manje vrijedni od pravnog , socijalnog rada ili poreznog.
Baš me zanima tko će moju molbu pročitati.
Predaj draga, predaj...nemaš šta izgubiti...iskreno, ja ne vjerujem da oni čitaju te molbe

Znaš, jedne prilike, prije nekolicine godina, bila sam dugo i teško bolesna, trajalo je to punih godinu dana...pola godine bolesti, pola oporavka i slala sam molbu da me oslobode školarine za tekuću akademsku godinu...priložila sam apsolutno svu medicinsku dokumentaciju koja je bila i strašna, i stručna u isto vrijeme, mišljenje liječnika i naravno svoj tekst... Znaš li što se dogodilo?!
Tako jadnu, napaćenu i bolesnu, besramno su me optužili da PONOVNO i OPET tražim da me oslobode školarine, iako mi oni to svake godine rade???
E, nikad u životu ih to nisam tražila, a kamoli da su me financirali, ONI POBOGU, PA ŠTA SI UMIŠLJAJU??? uvijek sam uredno i na vrijeme, dosljedno svake j. godine! izvršavala svoje obveze, čitaj uplate...
I onda sam ti se ja još u tom stanju morala baviti dokazivanjem kako su oni mene s nekim zamijenili...na kraju su mi se ispričavali...
???
Bilo kako bilo, uistinu sam optimista do posljednjeg daha, ali NAŠ FAKS...PA NE ZNAM, NE ZNAM IMA LI MU PREMCA NA OVOM PLANETU.
Izšokira te, ostavi bez teksta, razočara...ma sve najgore, i to do daske...kak' bi neko tu reko', na najjače...
I da, da se ne pitate...osim one isprike glede krivog optuživanja nisam niš' dobila...i dalje je bilo, ak' nisi u stanju platit si školarinu, ko' te j.!
I nisam je platila te godine, nisam iz principa!!
I naravno, o meni je odlučivao naš Presvetli gazda, Gazda nad gazdama, sjedi s desne Bogu, ime mu je na K., ali ne, nije Krist, a ni ikakav Spasitelj...prije bi rekla da je Prodana duša...HA.
Kažu ovi s Pravnog...da njemu nitko ništa ne može...da ima neki prejaki štit Odozgor...da ga mrze kolege, studenti...ali eto, on ima Vlast i to je to, Život?!
Inače, ovaj info s Pravnog je došao iz privatnih krugova, od jednog profe...
I draga Filip M.:angel: bez obzira na moj tadašnji ishod s tom jadnom molbom...tebi želim uspjeh...da ti barem to netko otvori i pročita...ako već ništa drugo, NE ŽELI.
Sretno*