Draga, ista, ali identična situacija se dogodila Anno Domini 2000. i znaš šta je bilo, ništa??? Nisu popustili do samog kraja, a bezbroj ljudi je bilo samo sa neobranjenim diplomskim ili jednim, dva ispita do kraja...i velim, i telka je bila došla, i posnimili su ih sve, i studenska predstavnica se žestoko borila za nas...i ništa, ništa, ama baš ništa nije pomoglo.ljudi vi cete svi predat molbu za prelazak na bolonju ? mozda kad bi im ljudi predali molbu o zavrsetku po starom onda bi shvatili da nismo voljni jos se mucit s dodatnim ispitima, al opet tko zna sta bi onda odlucili ...oni samo cekaju da vide koliko ce bit molbi za bolonju jer ocito ovdje se o parama radi , da sto vise izmuzu od nas ...i to nakon tako krajnje bezobraznog ponasanja od njih a puno nas je na samom kraju i imamo malo do diplome
Sorry, ali ja više u njih ne vjerujem...a isto tako mislim, ako gase stari program, gase ga za sve, a ne samo za neke, a nekima će a conto molbe produžit...
A ne vjerujem više ni u te osobne molbe, ja ću njima podastr't svoju intimu, a oni će njome pod obrisat.
Velim, pokušala, iskusila, izigrana, razočarana, neću više.
Ali, svi vi koji nemate tog mog gorkog iskustva, okušajte se...možda vam se posreći...no, sigurna sam, ako odobre jednom stvoru na osnovu njegove osobne molbe, a onda to moraju i svima...jel' se gasi il' se ne gasi stari?
Uglavnom, sad uistinu nemamo više šta za izgubit i svak' nek' pokuša, onako kako mu savjest nalaže.
Ionako je odluka na njima, a ne na nama, barem ta o produžetku...a onda smo opet mi tu kao potencijalni platiše i studenti...
Ja sam si isprintala tu njihovu famoznu molbu...sutra ju popunim, spakiram i nek' putuje sretno ili nesretno, zaboli me više!
'ebote, cijeli dan tipkam! Ka' da neman pametnija posla:razz: Ne znam da li sam ikad pisala ovoliko koliko danas???
:gaah::gaah::gaah: