a misla sam otic danas na predavanje :/Sve isto ko i prije, znači. Samo su prepolovili. Osim ako ću morati dva put na ispit, onda je to jača glupost, jer rokova je ionako malo.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a misla sam otic danas na predavanje :/Sve isto ko i prije, znači. Samo su prepolovili. Osim ako ću morati dva put na ispit, onda je to jača glupost, jer rokova je ionako malo.
polažeš sve. nisu to sad dva predmeta već je samo jedan predmet u dva semestra kao i engleski.ja sad više ništ ne kužim
ja sam izvanredni, upisala sam pad druge god. dal ja mogu sam u 11mj. izaći na oup
dal polažem sve ili samo jedan dio
help
sumnjam da di ti bila na predavanju jucer...dajes inf koje su vrijedile do ove godine.polažeš sve. nisu to sad dva predmeta već je samo jedan predmet u dva semestra kao i engleski.
probat ću ja poslati mail nekome od profesora ili asistenta pa možda doznam nešto višesumnjam da di ti bila na predavanju jucer...dajes inf koje su vrijedile do ove godine.
moue biti da je sve ostalo isto,i da je cura koja je bia na predavanju krivo shvatila. ali nemora biti. mozda je stvarno podijeljem na dva dijela kako je kolegica gore napisala,posto od ove godine po prvi puta u indeks pisemo oup 1 i oup 2...a uvijek je bio dvosemeztalni predmet...
Zakon o pravu na pristup informacijama treba, Stanicic je napomenuo da je to novi zakon koji isto ulazi u literaturu..Citam postove i nigdje se ne spominje Zakon o pravu pristupa informacijama,zanima me da li ga treba znati i ako treba koje clanke?? Takodjer koje clanke treba znati iz Zakona o sustavu drzavne uprave?? Puno hvala na odgovoru![]()
ajde javi ako ti odgovore !probat ću ja poslati mail nekome od profesora ili asistenta pa možda doznam nešto više
nisam bila i ispričavam se ako dajem krive info. saznajte pa ću i ja pročitati da mogu davati točne infosumnjam da di ti bila na predavanju jucer...dajes inf koje su vrijedile do ove godine.
evo dobila odgovor od prof. Staničić koji veli da sve ovisi kada ste upisali predmet. Ako ste ga prvi puta upisali u ovoj akademskoj godini, onda se sastoji od dva ispita i polaže se svaki za sebe. Ako, pak niste, onda se za sada za vas ništa nije promijenilo. Zapravo sve ovisi o tome što vam piše u indeksu, odnosno što ste upisali, npr. ja sam nakon godinu dana pauziranja upisala ponovo treći semstar i upisala sam opće upravno pravou dva dijela i tako ga polažemajde javi ako ti odgovore !
bdw zna netko gdje nabaviti knjigu od Borkovićaevo dobila odgovor od prof. Staničić koji veli da sve ovisi kada ste upisali predmet. Ako ste ga prvi puta upisali u ovoj akademskoj godini, onda se sastoji od dva ispita i polaže se svaki za sebe. Ako, pak niste, onda se za sada za vas ništa nije promijenilo. Zapravo sve ovisi o tome što vam piše u indeksu, odnosno što ste upisali, npr. ja sam nakon godinu dana pauziranja upisala ponovo treći semstar i upisala sam opće upravno pravou dva dijela i tako ga polažem
tako bi trebalo po tome što je rekao bitiZnaci u indeks po novom pisem oup 1 i oup 2 a polazem sve skupa jer nisam prvi puta upisala predmet? Jel tako??
Mozes nabavit kopiranu knjigu u onoj kopiraonici zoma kod pravnog faksa ili ak oces original, vidi jel ima u knjiznici pravnog fakulteta.![]()
prema tome što je on rekao polažemo ga u dva dijelaja sam ga drugi put upisala, ali oup 1 i oup2 ...znaci u dva semestra... isto ko i ti...kaj sad...jel ga polazem po pola ili sve od jednom?
pa iskreno ni meni nije jasno, ja sam samo prenjela ono što je on meni napisaoJa mislim da polazes sve onda ko i ja.. Ja sam skuzila znaci da sad pisemo oup 1 i oup 2 ali mi stariji polazemo odjednom, a ovi koji su prvi puta upisali, oni polazu dva puta.. A opet me zbunjuje kak je ninab napisala da znaci mi stariji polazemo sve a dalje je napisala da opet ovisi kaj si upisal.. Da ak smo upisali oup 1 i oup 2 da polazemo u dva dijela.. A tam na stranici od faksa je podijeljeno u dva dijela.. I opet neznam jel onda polazemo sve ili su to dva ispita?
Ak me kužite :/
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.