Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja sam dobila info da su znali nekad pitati, al ima tome..najcesce su koncesije i izvlastenje, upr.akti,kontrola-ombudsman,predst.tijela..poa, jav.sluzbe Sretno svima i iskoristite to kaj u zadnje vrijeme pita samo prof. Stanicic. Samo rijeci hvale o njemu..od mnogih studenataDal pitaju prekršajni na usmenom ili je to samo na pismenom? Hvala unaprijed!
HvalaProšli put su ispitivali Staničić,Turudić i Ofak sa time da je Staničić ispitivao 3 cure.Ofak 2 i Turudić 1. Znam samo da su kod Staničića 2 pale jer jedna od njih mi je kolegica,trema ju je zeznula, a za ostale neznam. A što se tiče komisije znam da odg. prvi i nezadržavaju se baš predugo, možda su popustljiviji. Sretno sutra
frend i ja smo bili kod Turudića, ja sam imao 19 bodova na pismenom i pitao me sam akte vlade i utvrđivanje naknade za izvlaštenje, a frend je pisao sam 2. kolokvij i pitao ga je postupak izvlaštenja, briem da javnost iz prekršajnog, i naknada za ratnu štetu . ugl. svaki 2 pitanja i prošli smo, bila je i neka cura poslje nas i ona je prošla...ej ekipa, kak je proslo danas na usmenom??
Obvezna literatura:listala sam prijasnje postove i nisam nasla u zadnjih 10 sto tocno treba koja poglavlja za ovaj ispit, pa ako mi moze netko napisati ovdje?? i ima li neka dobra skripta
gdje se to vidi? nema na stranicama našeg faksa, niti na katedri upravnog prava na stranicama pravnog fakulteta. please link.Od mjeseca rujna u ispitnu literaturu ide Novi Prekršajni zakon (NN br.39/13) čl. od 1. do 81.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.