Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja sam odgovorila da načelo zakonitosti ima tu težište na ovlaštenju uprave da donosi normativne akte. Dakle, da bi mogla obavljati tu djelatnost, potrebno je da bude ovlaštena pravnom normom koja joj to dozvoljava. Još sam malo pisala o tome, ali uglavnom opširnije o ovom što sam gore navela. Inaće, kako sam iz Vukovara, zamolila sam asistenticu da telefonski saznam rezultat ispita da ne dolazim uzalud i danas mi je rekla da sam položila pismeni. Huraaaaa! Nadam se da ste i vi ostali dobro prošli kao i ja. pozdravzanima me šta ste odgovorilli na pitanje načelo zakonitosti u odnosu na normativne akte uprave?
Novi prekršajni zakon donesen je prošle godine,koji je najnoviji zakon o prekrsajima?koja godina?da li ga je dovoljno samo procitat?
meni se desila ista stvar prije dva roka bilo je isto pitanje def.uprav.akta, i ja sam napisala def. iz zakona o upr.sporovim i dobila samo 2 il 3 boda. buduci da nisam prosla pismeni pitala sam zakaj sam 3 boda kad sam odgovorila na pitanje, rekao mi je da uz to nisam napisala- da je to jedina definicija u nasem zakonodavstvu,da se u zakonima vise upotrebljavaju pojmovi zakljucak,rjesenje i odluka koji su po svom sadrzaju i opsegu upravni akti bla bla.. uglavnom, pogledaj u knjizi pod upravni akt e pa sve od tamo kaj se tice upr. akta u nasem zakonodavstvu bi trebalo napisat. kao poticaj uzmi mene-zadnja dva roka nisam prosla ni pismeni ovaj rok sam dobila pet ma sve su to nijanse.. sretno!! :yahoo:ja stvarno više neznam koliko da pišem na tome ispitu.
npr za pitanje definicija upravnog akta prema zakonu-koju sam i napisala,dobila sam samo 2 ili 3 (ne sjećam se točno) boda,zato me zanima koliko ste vi pisali o tome pitanju? ja sam shvatila da pišemo striktno ono što se traži u pitanju,ali očito nije tako?
USMENIMolim sve koji su prošli ovaj ispit da napišu koja je pitanja prof. postavljao na usmenom dijelu ispita. Hvala unaprijed.
ne izmislila ju je ha ha:five:jesi skriptu pisala po knjizi?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.