Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Sadržaj: U njemu piše da li se može izjaviti žalba i kome se izjavljuje, u kojem roku se izjavljuje i s kolikom pristojbom, da li se može pokrenuti upravni spor ili drugi postupak pred sudom!!!a ja sam valjda jedini baksuz koji prodje na pismenom i onda me srusi na usmenom..pitanje-sadrzaj pravnih lijekova!!!zna tko odg...
pa ja sam tu pisala opcenito o odgovornosti drzave za stetu bez greske,zato sta je pitanje bilo koje su pretpostavke itd...,a nisam napisala to o naknadi stete kod nasmože li mi netko odgovoriti što se napisali kod odgovornosti države za štetu bez greške u RH?puno hvala
svako pitanje nosi 5 bodova,treba 19 za prolaz...daje i po pola boda..Molim da mi netko tko zna napiše kako se boduje test. Osam pitanja na današnjem roku, kako se boduje (1/2 boda ili 1, 2) i koliko je potrebno za prolaz. Hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.