Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
2-3 tjedna..pomalo...sve stignes polako nauciti. Bitno je samo ponavljati da ti sve sjedneKolko vremenski treba za naucit nauku 2 da se bas nauci kak spada i prode?
nauka o javnoj upravi 2 by nikolina94Da li ima tko dobru skriptu iz nauke 2 za prolaz? Hvala
3b je razine upravne kulturepitanja sa pismenog 12.04 :
1.kako mehanicistički smjer promatra organizaciju?
karakteristike Weberove birokratske organizacije?
2.upravna tehnologija-komponente
razlika između rutinskih i nerutinskih poslova?
3.autoritativna kultura
4.dužnosti nositelja funkcije vodstva?
racionalni model odlučivanja i kritike?
5.objasni razliku između kontinentalnoeuropskog i anglosaksonskog shvaćanja službenika?
objasni glavnu razliku između javnih službenika i drugih zaposlenih u javnoj upravi,naspram onih u privatnom sektoru?
mislim da sam sve točno napisala,nek netko nadopuni 3 b
sorry, objava u pogresnoj temiDio pitanja s usmenog 14.4.:
TUS
FUS
AUS
instrumenti jačanja položaja građana u odnosu prema upravi
Javnost uprave
Profesionalna odgovornost
Decentralizacija
Pravna odgovornost
http://www.upravnistudenti.net/resources/nauka-o-javnoj-upravi-2-skripta.328/Gdje mogu nabaviti skriptu Nikolina94? Bila sam u skriptarnici i nije je bilo.. I ne mogu je naci ovdje na forumu.. Hvala unaprijed!
Koprić I., Marčetić G., Musa A., Đulabić V., Lalić Novak G.; Upravna znanost - Javna uprava u suvremenom europskom kontekstu; Zagreb: Pravni fakultet Sveučičišta u Zagrebu (2014), str. 79-107, 114-124, 133-142, 345-355Ekipica jel mi moze netko napisati pls literaturu za nauku ll![]()
Fala punoKoprić I., Marčetić G., Musa A., Đulabić V., Lalić Novak G.; Upravna znanost - Javna uprava u suvremenom europskom kontekstu; Zagreb: Pravni fakultet Sveučičišta u Zagrebu (2014), str. 79-107, 114-124, 133-142, 345-355
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.