Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pitanja ista kao na roku u 2. I 6. Mj..vec navedena na predhodnim stranicama. A lad sam pitala prof za novu literaturu rekla je da bi se kao treala mijenjat al nek tijani mail posaljem da ona to zna..Kako je bilo na ispitu? Može pitanja?
Jesu vam išta rekli na ispitu za literaturu nauka II?
daj molim te ako nije problem da napiŠeŠ par pitanja jer ih ima hrpapitanja ista kao na roku u 2. I 6. Mj..vec navedena na predhodnim stranicama. A lad sam pitala prof za novu literaturu rekla je da bi se kao treala mijenjat al nek tijani mail posaljem da ona to zna..
pitanja sa roka 4.2.,A grupa:
1 a) suprotnosti izmedu funkcije I hijerarhije
b) neformalne strukture
2 a) sluzbenicki sistem I sta obuhvaca
b) klasifikacija radnih mjesta
3 a) vodatvo s obzirom na ljude
b) metode vodenja nabrojat I jos nesto
4 a) vrijednosti U upravi I za svaki 2 primjera
b) birokratska vlast I kako je jos nazivamo
5 a) sto je reforma I tipovi reforme
b) smanjenje uprave Kao strukturalni efekti U javnoj upravi
Na usmenom kod lalic Novak su bila pitanja: raspon kontakta I raspon vertikalbe veze,reorganizacija,ideal I ciljevi komunikacijskog sustava,ucinci na upravno osoblje I fragmentiranje drzave
Sretno svima![]()
Na nauci I ulazilo je po troje. Pitala je po tri pitanja svakoga. Mora se znati, ali pomaže ako zapneš. Jako je ugodna. Vjerujem da je princip isti i na nauci II. Jako je ljubazna i stvarno pomogneKako tijana ispituje? Jednog po jednog ili? Koliko pitanja postavlja?)
Hvala lijepaNa nauci I ulazilo je po troje. Pitala je po tri pitanja svakoga. Mora se znati, ali pomaže ako zapneš. Jako je ugodna. Vjerujem da je princip isti i na nauci II. Jako je ljubazna i stvarno pomogne![]()
Sada na usmenom je profesorica Tomić rekla da za rok u veljači još uvijek vrijedi stara literatura.Da li ima negdje popis NOVE literature za Nauku 2 po kojoj je potrebno uciti za ispitni rok u veljaci?
Prestrašno kakvih "kolega" ima. Ovakve stvari treba pisati, neka se zna!nisu oni to zaključili nego im se jedna "draga" naša kolegica požalila na usmenom da kako su mogli dati tako lagani pismeni. dali su isti pismeni kao u rujnu jer im se nije dalo smišljati nova pitanja za zadnji ispit po tadašnjoj literaturi. i onda je profesorica na usmenom ispitivala detalje detalja nakon te opaske i puno više ih je palo na usmenom nego što inače padne.
tako da još jednom ovim putem se zahvaljujem kolegici koja je rekla profesorici na usmenom da su dali prelagani pismeni i da je bilo jednostavno bez teških pitanja. to je inače nešto što se govori profesorima, bravo.
ja sam odgovarao kasnije kod lalić novak, tako da ne znam koliko ih je palo kod tijane...nas troje koji smo bili u grupi cura jedna i ja smo jedva prošli i to samo zato što su nam pismeni bili između 3 i 4, a treća cura je pala...Slazem se,kako nekom uopce padne na pamet reci tako nesto. Nadam se da nece postroziti ispit, zapravo ni ne mogu puno mjenjati jer je u nauci 2 sve bitno.. U svakom slucaju,nek nam je sretno
Fakin, koliko ih je palo prosli put? Ja sam cula da su samo 2 cure kod Tijane.
Btw. Jel zna netko odgovore na pitanja
1. Najmanji elementi organizacije
2.objasni objektivne ucinke reformi na upravno osoblje
3. Sta bi tocno trebali napisati ako traze suprotnosti izmedju funkcije i hijerarhije
neznam di mi je zapisana tadašnja literatura, al po ovom kaj je objavljeno za kao novu ja ne primjećujem neku razliku ili sam luda?jer im se nije dalo smišljati nova pitanja za zadnji ispit po tadašnjoj literaturi. ....
Jos za rokove u veljaci vrijedi stara literaturaneznam di mi je zapisana tadašnja literatura, al po ovom kaj je objavljeno za kao novu ja ne primjećujem neku razliku ili sam luda?![]()
meni je jos prije kad sam ju pitala, prof. Lalic odgovorila da za nauku I nova literatura vrijedi od veljače a za nauku II tek na rokovim u lipnju da se polaze po novoj, dok redovni odslusaju predavanja. kaj je sad tocno onda?Jos za rokove u veljaci vrijedi stara literatura
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.