Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Koliko znam potrebno je položiti nauku I.jel se moze izaci na nauku 2 ako nismo polozili nauku 1?
Hvala tiKoliko znam potrebno je položiti nauku I.
Ne treba cijela učit, na predavanjima je rekla da samo do 102.str. znači samo te dvije stranice o materijalnim sredstvima treba znatiJel materijalma sredstva moramo u cijelosti naucit? Jer pise da je literatura od 59.-102.str a materijalna sredstva pocinju na 101.str pa sad nisam sigurna, bila bih zahvala kad bi mi netko odgovorio.
pitanja sa roka 4.2.,A grupa:
1 a) suprotnosti izmedu funkcije I hijerarhije
b) neformalne strukture
2 a) sluzbenicki sistem I sta obuhvaca
b) klasifikacija radnih mjesta
3 a) vodatvo s obzirom na ljude
b) metode vodenja nabrojat I jos nesto
4 a) vrijednosti U upravi I za svaki 2 primjera
b) birokratska vlast I kako je jos nazivamo
5 a) sto je reforma I tipovi reforme
b) smanjenje uprave Kao strukturalni efekti U javnoj upravi
Sretno svima![]()
Koliko sam ja čula to se ne pojavljuje na pismenom nego na usmenom to pitaju za veću ocjenu, četiri ili pet. Ali nisam sigurnaEkipa, znači u pravilu se trinaesto poglavlje- Teorijski modeli uprave baš ne pojavljuje na pismenom. Znači to bi bilo u skripti od stranice 78-88, ili u knjizi 155-180. Ajde molim vas kome je zgodno neka mi pogleda, da znam. Da se ne baziram previše na taj dio
Thanks![]()
Ja mislim da je, s obzirom na to da nosi 7 ECTS- a.Pozz zanima me je moguće nauku 2 prenosit u 2 godinu. ??
Moze sePozz zanima me je moguće nauku 2 prenosit u 2 godinu. ??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.