Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nisu rekli su da je od a-n u ponedjeljak a od o do kraja u utorak al to su promjenili na srijedupa zar nisu li rekli da ce rezultati biti objeseni u petak (sutra) na faxu?
a sad kao tek u ponedjeljak :angry:
ja mislim da nije tolko bitna kvantiteta kolko kvaliteta i točnost =))da li su strogi što se tiče ocjenjivanja pismenog, koliko opširno se mora odgovarati? i zna li netko kakav je usmeni
mislim da kada ideš 1.puta na komisiju, znaći 4.put da ti onda vrate prijavnicu, a onda onaj 8.put-ne.Imam jedno pitanje da li se kad se ide na komisijun osmi put prvi put vrate prijavnicu a drugi put se ispisuju sa faksa hvala
Imam jos jedno pitanje koji je prof/profes najbolje za konzultacije i da li ti objasni pojasni ono sto neznas
kad dođeš kod nje,da ti ispit,ti ga malo proučiš i onda to pita,zna pitati ono kaj nisi znala i pitanja koja se vrte tu po forumu :wink5:Bok ljudi.. Jel zna možda netko tko je već bio na usmenom, jel ona inače pili po lekcijama koje nisi dobro napisao na pismenom ili joj to ne igra baš ulogu? Šta voli pitati inače? Ima tko kakvih savjeta?
ovako, ja idem 1.puta u 9.mj.na taj ispit.:blushed:čula sam da u 9. mj. daje najgori ispit, jel neko upučen u tu tematiku?? a i da voli zezati na usmenom..
za svaki slučaj, ako ne prođem u srijedu.. ;/
crna se zove Goranka Lalić..ispitivala je tijana..i ona crna ženska s predavanja...i povremeno se ubacivo teo...tijana mi je bila super..al pita najmanje 5 pitanja i sve moraš znat..u prosjeku pita svakog 15min
i ja imam namjeru ić prvi put u 9-om mjesecu i glupo mi je sad zašt bi bio nekakav najteži ispit tada?? mislim da to nije baš tak kak kruže glasine...ovako, ja idem 1.puta u 9.mj.na taj ispit.:blushed:
ali čemu strah ako se sve nauči??:dry:
kakav je taj najteži ispit?? izmišlja neke stvari koje nigdje ne pišu?? ne razumijem...
može dati neke teže stvari, ali ako naučimo-nema straha:happy:
tako je.i ja imam namjeru ić prvi put u 9-om mjesecu i glupo mi je sad zašt bi bio nekakav najteži ispit tada?? mislim da to nije baš tak kak kruže glasine...
ak se nauči, tak i tak ti nitko ništa ne može!!
tako je.
mislim, razumijem da što se udaljavamo od prvih rokova, možda će više cjepidlačit na pitanjima, postavljati teže...ali ako se nauči-onda ništa nije teško.
možda ja jesam previše optimistična, da se razumijemo-nauka mi uopće ne djeluje zanimljivo, štoviše-dosadna mi je i neke stvari teško ulaze u glavu:blushed: ali ne razumijem zašto plašite ljude??
normalno je da postoje teži ispiti na ovom faxu, i normalno je da neki puta padnemo ne svojom krivicom, ili se ne pripremimo dovoljno, ali tako je svugdje!
dakle naučiš i amen!
i nije kolegijalno plašiti kolege oko sebe, umijesto da ulijete nadu, vi neki potkopavate...:tongue2:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.