Evo ovako

)
Ja sam prošla na ovom roku nauku, pitanja koja su bila na pismenom sam već objavila.
Imala sam 9 bodova na pismenom, i bila na usmenom kod tijane. Bilo nas je 5 i svi smo prošli

))
Tijana je stvarno fer i korektna, naime ja sam bila u drugoj grupi ( prva grupa-3 cure i druga- ja i još jedna cura) ... prva cura je sve znala i izašla je van nakon cca 5 minuta a druge dvije cure nisu baš najbolje znala i ispitivala ih je između 30-45 minuta da izvuče dvojke iz njih ( i uspjela je

) . Uglavnom, to što je dugo pitala cure prije , nije uopće utjecalo na njezino raspoloženje i način ispitivanja- pohvalno
Mene je pitala- da joj objasnim kategorije ljudi u upravi (pitanje iz testa) i kako je u rh, strukturne efekte menadžerskih reformi i koji su nepredvidivi učinci menadžerskih reformi, negativne posljedice industrijske kon. koje su dovele do nove dekoncentracije i onda novu dekoncentraciju... i to je to

)
Curu koja je bila samnom, industrijsku koncentraciju, transmisijki karakter, i ne sječam se više ...
i da naglasila je da je dosta ljudi sada u pismenom, za dva početna smjera u upravi pisalo o upravno-tehničkom i upravno-pravnom smjeru, što je krivo!! trebalo je pisati o opisnom i filozofsko-spekulativnom !!
poslije nas je bila komisija, pa neznam kako su oni prošli!