Da je crno je, ali u životu uvijek postoje neke opcije.
Ovo za pravni fax je istina, moraš otpočetka, neke predmete bi ti priznali dio, a možda 1-2 u cijelosti. Na pravnom faxu ima i dosta predmeta koje nemaš na upravnom studiju, pa njih moraš dati u cijelosti (rimsko, kazneno, politička ek, međunarodno...).
Na državnoj razini mislim da ima specijalistički u Splitu koji traje 1. god.
Imaš masu privatnih (to ti košta ohoho) + 2 godine. Imaš nekaj za financije, diplomaciju, ekonomija, menadžment... znači uvijek ima opcija.
A po meni najbolja opcija ti je ako si u prilici otići negdje van završiti 1 ili 2 godine (istina i to košta, ali svugdje vani kao student možeš raditi do 20 sati tjedno i djelomično pokriti troškove svoga školovanja).
Nemoj odustajati jer si tek 1. godina kao i ja. Ja samo otpočetka znao da nema vajde sa ovim faxom, ali smatram da je dobra odskočna daska za dalje.
A do onda imamo još 2 godine razmišljanja i naći najbolju opciju koja nam odgovara.
Sretno sa studiranjem i ne odustaj.:salute2:
hvala na pomoći ti si sad isto prva godina dal si izvanredno možda??
a koji je smisao onda faksa mislim niš u životu ne znači previše 3godine tj prvostupnik,mislim svi mi tako govore jel se može prebaciti na neki drugi fakultet neznam ni sama što bi u životu helpp...
i šta to znači ispočetka morat ću ići i na predavanja i sve znači s 24 godine kad završim javnu upravu moram ispočetka upisivati rovu na pravu mislim tko je lud da to napravi to nije prebacivanje nego nanovo ili to nekak drugačije funkcionira=???
molim vas za neke savjete šta s tim,i dal s može naći posao kao prvostupnik li nešto UPOMOĆ!!!